Home Spannende verhalen Vlinders tijdens het diner
Spannende verhalen - Vlinders tijdens het diner

Vlinders tijdens het diner

Vanavond ben ik gekleed in een strakke zwarte rok met een los rode zijden topje in mijn rok, om mijn slanke taille goed uit te laten komen. Mijn benen zijn bedekt met zeer dunne zwarte kousen en ik heb mijn zwarte pumps aan. Ik zie er stijlvol en professioneel uit voor een ontmoeting met een van je zakenpartners.

Ik vind het altijd leuk om daar met je te zijn, aan je arm, glimlachend en iedereen op zijn gemak stellen, maar vanavond is het anders. Ik ben eigenlijk op zoek naar een lange avond met droge, wetenschappelijke conversaties.

Ik spuit nog een laatste beetje parfum op als jij de slaapkamer binnenloopt. Je ziet er adembenemend uit voor een zakelijk avondje uit. Je figuur komt nogal goed uit in je pak. Omdat dit een informele avond is, draag je geen stropdas en heb je je bovenste knoopje open gelaten, een favoriete look van mij.

Je komt achter mij staan als ik mijn oorbellen in doe. Je houdt me dicht tegen je aan, je drukt je lichaam tegen mijn rug en snuffelt in mijn nek. Ik zie je in de spiegel. Je draait me om met mijn gezicht naar je toe en geeft me een intense kus, je handen zwerven over mijn lichaam.

“Het is tijd om te gaan. Ben je er klaar voor?” vraag je.

“Ja. Ik heb er zin in.”

Je glimlacht op die ondeugende manier en ik smelt een beetje van binnen. Terwijl we de deur uitlopen, controleer je nog je zakken en zorg je ervoor dat je alles hebt wat je voor die avond nodig hebt.

Je gebabbel richt zich op slinkse complimentjes en toespelingen als we onderweg zijn om je zakenpartner op te halen. Zodra hij en zijn mooie date in de auto zitten, kletsen we een beetje met elkaar, maar ik houd mijn hand op je arm terwijl je rijdt, waardoor we een teder contact hebben.

We komen aan bij het restaurant en ik ben onder de indruk. Ik wist dat deze man belangrijk was, maar deze plek is echt chic. Als we naar onze tafel worden begeleid mompel je in mijn oor “Ik wilde hier altijd al met je naar toe.”

Ik glimlach en streel je heup als je mijn stoel verschuift.

Drankjes en eten worden besteld en het gesprek gaat over het gebruikelijke, een mix van zakelijke handelingen en koetjes en kalfjes. Je hebt me naast Lydia gezet, dus praten wij over de gebruikelijke meidendingen, terwijl jullie een meer technische discussie hebben.

Plotseling voel ik een zachte trilling in mijn slipje dat me een beetje laat opspringen.

Lydia pauzeert voor een moment als ze het opmerkt.

“Oh, het spijt me” zeg ik. “Ik voelde iets trillen. Ga door alsjeblieft.”

Lydia ging door met haar gepraat over de spa waar ze vandaag naar toe was geweest en je kijkt me aan. Je geeft me een veelbetekenende glimlach en je legt beide handen op de tafel. Ik vroeg me af wanneer je gebruik zou maken van de draadloze afstandsbediening die je in je zak hebt en nu weet ik het. Je hebt het op het laagste niveau ingesteld en nu laat je het aan om me voorzichtig te plagen als je je discussie voortzet.

Je bent een ondeugende man en ik glimlach. Lydia denkt dat ik dat doe naar aanleiding van haar verhaal en gaat in een sneller tempo door.

Als de voorgerechten komen, stoppen onze gesprekken omdat we allemaal een beetje willen proeven en onze waardering willen uitspreken over het eten.

De constante lichte stimulatie op mijn klit begint me echt een beetje op te winden en ik weet dat mijn ogen steeds helderder worden, de manier waarop je me altijd vertelt dat ze zijn wanneer ik opgewonden ben. Ik doe mijn benen uit elkaar en sla opnieuw een been over de ander en terwijl ik dat doe, voel ik je hand me snel strelen onder het tafelkleed.

“Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?” Ik schrik van de vraag. Blijkbaar is Lydia geïnteresseerd in onze relatie. Ik vraag me af of we dat wel moeten vertellen.

Je grinnikt en zegt: “Dat is een grappig verhaal, Heather zal het je vertellen.” Ik werp een geërgerde blik naar je, want we weten allebei heel goed dat de manier waarop we elkaar ontmoetten, niet iets is dat besproken kan worden tijdens een zakendiner. Ik vertel mijn goed gerepeteerde, bewerkte en gepolijste versie en je glimlacht toegeeflijk.

Uit mijn ooghoek zie ik je hand naar je zak gaan, maar ik ben er nog niet helemaal klaar voor als ik de vibraties in een pulserend ritme weer voel toe- en afnemen. Ik wil graag met dit spel doorgaan, maar mijn lichaam reageert en ik kan mijn sappen in mij voelen beginnen te stromen.

Ik beëindig mijn verhaal en Lydia zegt: “Oh, dat is een prachtig verhaal. Jullie moeten heel gelukkig zijn.” Ik mompel wat vage toezeggingen (ik kan je niet meer precies vertellen wat) en ik ben blij dat het diner juist op dat moment wordt geserveerd. Je verlaagt nu het pulsen van de vlinder op een constante gemiddelde snelheid om me te prikkelen tijdens het diner.

Het is echt mijn redding dat het eten hier zo verbluffend goed is. Ik zou op dit moment geen geestig gesprek kunnen voeren als ik dat moest. Het zoemen van de vlinder tegen mij is een constant gevoel van sensatie.

Als de dinerborden worden afgehaald en het dessert is besteld, gaat het niveau van vibratie nog een standje omhoog. Ik weet uit eerdere experimenten dat het nog niet zo hoog is als dat het kan gaan, maar ik ben nog steeds een beetje aan het kronkelen op mijn stoel. Behalve dat we de vlinder thuis hebben uitgeprobeerd om ervoor te zorgen dat we weten hoe het werkt, hebben we dit nog nooit gespeeld en zeker niet zo lang.

Je maakt oogcontact en geeft me een knipoog.

“Ik hoop dat je ons voor een paar momenten excuseert. Ik zie iemand die we goed kennen en ik zou graag even hallo zeggen, als dat goed is? Kunnen jullie je een beetje gedragen?”

Jack en Lydia verzekeren ons dat dat prima is en kijken elkaar aan. De stemming moet te voelen zijn, denk ik bij mezelf. Ze zien er niet uit alsof ze het niet erg zullen vinden om even alleen te zijn.

Je helpt me op en neemt mijn arm om me door het restaurant te leiden naar een deur in een muur, een beetje uit het zicht. Je opent de deur en trekt me in een donkere kamer, je handen gaan onmiddellijk naar mijn lichaam, een op mijn borst terwijl je me tegen de muur drukt, de andere glijdt over mijn dij.

Ik ben ontvankelijk voor je kus en laat alle zorgen gaan. Je moet dit restaurant goed kennen en ik weet dat je dit nooit doen als je dacht dat we zouden worden gesnapt. Zaken zijn te belangrijk voor jou.

Als onze tongen samen dansen, voel ik je vinger tegen mijn doorweekte slipje drukken. Je kreunt in mijn mond en zegt dan: “Je bent zo heet en nat. Oh, ik wil je hier nemen.”

Je hand verlaat mijn borst en ik voel de trillingssnelheid op de hoogste stand. Ik begin een beetje te trillen terwijl je vinger over mijn been naar mijn kanten slipje glijdt en je deze soepel in mij schuift.

Je duwt je vinger in mij heen en weer “Ik wil dat je nu voor mij klaarkomt” beveel je me en ik gehoorzaam.

De spanning, die de hele avond is opgebouwd, kan ik nu losgelaten, ik kom stilletjes klaar, rillend op je hand als je mijn mond hartstochtelijk kust. Als mijn sidderen vertraagt, wordt de vibratie weer op de laagste stand gezet, dat meer dan genoeg is om me opgewonden te houden.

Je haalt je vinger uit me, doet mijn slipje terug op zijn plaats en brengt je vinger naar mijn lippen. Je smeert mijn sappen op mijn lippen en leunt vervolgens naar voren om ze van me af te likken.

Je doet een stapje terug en brengt je vinger naar je mond en likt deze schoon als je jezelf weer op orde brengt.

“Hoe eerder we terug naar de tafel gaan en ons dessert eten, des te eerder zullen we in staat zijn om echt plezier te hebben.”

We keren terug naar de tafel en ik kan zeggen dat onze metgezellen ons niet eens misten. Ze lijken geheel geabsorbeerd in een ondeugende bespreking in hun eigen taal. Het dessert wordt geserveerd, maar ik kan niet met zekerheid zeggen wat het was of waar we over spraken. Ik ben aan het mijmeren en bedenk hoe ik je hiervoor kan straffen.

De terugreis met Jack en Lydia is gevuld met nutteloos maar beleefd gebabbel. Die twee konden op de achterbank hun handen niet van elkaar af houden, hoewel ze probeerden om beleefd te blijven. Mijn hand rust op je arm, terwijl ik me probeer om te concentreren met het gezoem tussen mijn benen, dat me steeds maar afleid.

We zeggen elkaar welterusten met een knuffel en een handdruk. We hebben deze avond vrienden gemaakt en ik hoop dat het positief uitpakt voor je bedrijf.

We vertrekken naar huis en ik beweeg mijn hand, terwijl je rijdt, over je dij om te voelen hoe opgewonden je bent. Ik ben verbaasd wanneer je een onverwachte afslag neemt en naar klein parkje rijdt. Je beweegt je stoel zo ver mogelijk naar achter en je reikt met één hand naar mij.

“Neuk me nu, ik kan niet wachten. Ik ben zo hard voor jou.”

Je andere hand bevrijdt je prachtige pik uit je broek terwijl ik over het middenconsole van de auto schuif om op je schoot te gaan zitten en met mijn rok omhoog en mijn slipje opzij ga ik op je zitten.

Je plaatst een hand op mijn heup, terwijl de andere de vlinder harder zet en dan naar mijn andere heup gaat. Zachtjes begin ik me ritmisch op en neer te bewegen, op en neer, terwijl je je heupen subtiel roteert, om mij te vullen en mijn innerlijke wanden met je bewegingen te masseren. Ik voel mijn slipje bij elke stoot tegen je schuren, omdat het uit de buurt van mijn lichaam wordt getrokken en weer terug.

Ik hijg, bijna klaar om me te laten gaan, maar je stopt me.

“Ik wil dat je nog even wacht. Ik ben bijna zover en ik wil dat we samen klaarkomen. Kom niet klaar totdat ik het zeg. OK, schatje? “

“Ja.” Is alles wat ik op dat moment kan uitbrengen.

Er is iets heerlijk slechts aan het hebben van behoeftige seks in de auto zoals deze en het voegt echt iets toe aan het plezier. Omdat je doorgaat met dit sneller ingestelde tempo beginnen de spieren van mijn poesje zich samen te trekken om je pik.

Ik voel je eikel in me en je steekt hem nog dieper in me. Ik weet dat je op het punt staat om klaar te komen en ik wacht op je commando. Tegenhouden voelt als zoete pijn, maar ik wil net zo graag samen met je klaarkomen als ik je instructies wil opvolgen.

“Kom klaar met mij!” Schreeuw je tegelijkertijd met je eerste lading uit. Ik heb nauwelijks tijd om na te denken en ik stroom, tegelijk met je samentrekkingen, over je. Oh God, het is zo lekker. Je trekt me tegen je aan, nog steeds in mij en houdt me dicht je aan terwijl onze orgasmen wegebben.

Plotseling piept de telefoon met een tekstbericht. Met een arm om me heen, ga je naar je zak om de vlinder uit te schakelen. Ik ben volledig ontspannen en smelt dan langzaam weg.

Vervolgens pak je je telefoon om je bericht te controleren.

“We hebben het binnengehaald.” Er hoeft niets meer te worden gezegd. Deze avond was op elk niveau succesvol. Ik vraag me af of de seksuele energie iets te maken heeft gehad met de beslissing van Jack, maar ik weet zeker dat we het nooit zullen weten.

We ontspannen ons en genieten van de avond terwijl we afkoelen voordat we naar huis gaan. Terwijl ik slaperig ben op weg naar huis, denk ik dat we snel de vlinder weer opnieuw moeten gebruiken.

Wil je verder lezen?

Spannende verhalen: De parkeerplaats

De parkeerplaats

Op Schiphol was het om 03.00 uur in de nacht heel erg rustig. Er stond een …

Spannende verhalen-Een onverwachte toeschouwer

Een onverwachte toeschouwer

Het was de heetste zomer sinds het begin van de metingen en er was geen …

error: Content is protected !!