Home Spannende verhalen Spaans dansen
Spannende verhalen - Spaans dansen

Spaans dansen

Toen ik opgroeide stond er in de hoek van onze woonkamer een stereomeubel; het had, in een behuizing die op hout leek, een draaitafel, een radio en ingebouwde luidsprekers en conische poten die taps toeliepen naar kleine punten. De luidsprekers waren aan beide kanten bedekt met een beige stof die doorweven was met metallic gouden draden. Mijn vader werkte als een winkelmanager voor Firestone in een kleine stoffige stad in Oklahoma, waar boerenfamilies, naast de autobanden, hun apparaten, fietsen, tv’s en stereo-installaties kochten. De stereo was door het bedrijf weer teruggenomen, zodat mijn vader een hiervoor een goede prijs kreeg; het was een erg mooi meubelstuk voor een jong paar in hun eerste huis.

Toen ik onlangs een oude LP in een gehavende rode hoes vond, sloeg mijn hart over. Het was de “Bolero” van Maurice Ravel. Op de andere zijde stond Tchaikowsky’s Ouverture 1812. Het was de enige klassieke muziek die ik hoorde toen ik opgroeide; mijn vader hield van 1812 Overture omdat hij me dan altijd vertelde dat ze voor de opname echte kanonnen hadden gebruikt. Hij tilde me dan op en zwaaide me in het rond en vertelde me dan, terwijl de kanonnen bulderden, over de gebeurtenissen die de inspiratie waren voor deze muziek.

Steeds minder draaiden mijn ouders de “Bolero”. Het grillige geluid van alleen de hobo bij de opening maakte me altijd dromerig; de drums voegden hier een vreemde indringende noot aan toe, wat het hele stuk maar doorging. Ik wist dat een bolero een Spaanse dans was, maar dat was dan ook alles wat ik wist over het werk van Ravel. Ik liet mijn fantasie de rest doen, elegante dames in zwart kant en mannen met glad achterover gekamd haar in een strakke broek.

Mijn vriend lachte toen hij die oude LP oppakte. “Waar komt dit vandaan?”

Ik vertelde hem dat ik het vond bij het inpakken van een aantal oude dingen van mijn ouders. “In de opname van ‘1812 Overture’ werden echte kanonnen gebruikt” zei ik, trots op de weinige kennis die ik hierover had.

“Ooohhh, de ‘Bolero’ van Ravel!” Hij ving mijn blik op en zijn lippen trilden in die zelfvoldane glimlach, wat meestal betekende dat hij met een plan zou komen. “Wat weet je over de ‘Bolero’?”

“Het is Spaans” zei ik. Ik haalde mijn schouders op. “Het is een soort dans, toch?” Dat was alles wat ik wist over die klassieker. Maar hij scheen dat niet erg te vinden. In feite kwam er zelfs een grijns op zijn gezicht.

“Een dans, inderdaad.” Hij draaide zich om en legde de LP op de draaitafel. “Wat jij moet doen in, laten we zeggen de komenden achttien minuten, is het volgende?”

“Wat heb je in gedachten?”

Hij zag er zo mooi uit zoals hij daar stond te grijnzen naar mij. Zijn jeans zat strak en zijn T-shirt van Black Sabbath was zo vaak gewassen, dat er gaten in zaten. Hij speelt gitaar; ik heb hem voor het eerst gezien op het podium van een nachtclub en hij ging zo op in zijn instrument, dat hij zich totaal niet bewust leek van de menigte. Hij heeft sterke, gespierde armen en fantastische vingers. Hij bespeelt zijn gitaar met zoveel gevoel dat ik onmiddellijk die handen op mijn lichaam wilde. Het duurde niet lang voordat hij – en al zijn gitaren – een favoriete plek in mijn appartement en in mijn hart kregen.

Hij liet de naald op de plaat zakken, boog zich diep voorover en stak zijn hand uit als een hoveling uit de achttiende eeuw.

“Wil je met me dansen?”

Ik nam zijn hand terwijl de drums hun marcherende geluid opvoerden. Hij draaide me langzaam in een cirkel terwijl de hobo zijn klaaglijke melodie begon. Ik ontspande me en gaf me over aan zijn leiding. Tijdens een andere draai, liet hij me langzaam ronddraaien. Hij keek me met lachende ogen aan; zijn ogen waren niet bruin maar hadden tientallen dansende kleuren, van amber tot goud tot een intense mahoniekleur. We dansen niet vaak; meestal alleen wanneer hij boven op mij ligt en in mijn ogen staart als we de liefde bedrijven. Toen die gedachte door mijn hoofd flitste, kon ik mijn tepels steeds harder voelen worden. Hij keek me wellustig aan. Dat vind ik leuk. Toen hij me weer terugtrok, hoorde ik de vioolsectie de noten met hun vingers tokkelen, het was niet zomaar een vioolgeluid.

Na een laatste draai, hield hij me vast bij mijn middel en boog zijn mond naar mijn nek. Zoals de harpist haar snaren betastte, gaf hij mij kleine kusjes op mijn hals en in mijn nek. Ik voelde mijn huid blozen: een automatische reactie van mijn lichaam bij verlangen.

“Ik denk dat ik van deze dans houd” fluisterde ik. Hij glimlachte alleen.

De drums werden krachtiger als reactie op de inleiding van de klarinet, die met haar zangerige hogere toon rond het geluid van de hobo’s kronkelende. De melodie werd lager, diep, pijnlijk, eenzaam en verdween. Net op tijd pakte een Franse hoorn de melodie weer op, zelfverzekerd, sterk en gedurfd klinkend. Nog steeds hielden de drums hun ritme vast, een korps van snaren drums, meedogenloos.

Dave’s kussen werden vuriger en ik werd me, in aanvulling op het geluid van het orkest, bewust van het gevoel van zijn handen. Terwijl ik me bewust werd van de rustige pianoklanken, die als water door de melodie heenglipten, voelde ik zijn handen verstrikt raken in mijn lange haar, zijn sterke vingers wiegden mijn hoofd heen en weer, terwijl hij zich naar voren boog om me intens te kussen.

Nu waren er heldere zilveren noten, gelui op een koele ondertoon en ik gleed mijn met mijn handen naar beneden om zijn strakke billen vast te grijpen. Met dezelfde beweging, drukte ik zijn lies dichter tegen mij aan, mij terdege bewust van het bewijs van zijn groeiende passie. Nu pakten er meer instrumenten de melodie op, gedreven door het gestage ritme. De noten tuimelden baldadig en wild door elkaar. De trombones, glad, hard, onmiskenbaar. Nog steeds waren de violen alleen maar aan het tokkelen en in mijn gestaag dalende denkproces, vroeg ik me af of ze verlangden om te worden bespeeld.

Geen enkel instrument droeg nu de melodie; tenminste drie trombones deden mee om de muziek vooruit te laten komen. In mijn bewustzijn werden de gevoelens, die door mijn lichaam gleden, heviger; op een gegeven moment trok Dave me op zijn schoot, terwijl zijn handen onder mijn kleren over mijn rug dwaalden. Met een behendige draai bevrijdde hij me uit mijn beha; in het volgende ogenblik wreven zijn ruige duimen over mijn tepels. De sensatie was zo voortreffelijk en de muziek zo krachtig dat het me liet snakken naar adem en deed verlangen naar meer van hetzelfde.

Gulzig reikte ik naar de rits van zijn spijkerbroek, maar hij nam voorzichtig mijn handen weg en hield ze vast, terwijl hij mijn shirt over mijn hoofd trok en mijn borsten ontblootte. De trombones speelden nog steeds in harmonie, maar met een vleugje van dissonantie, een waarschuwingssignaal, misschien een waarschuwing voor een donkerder passie die eraan kwam. Hij streelde mijn borsten met zijn mond en zijn tong; ik was zo ingenomen door de sensatie en de stijgende muziek dat ik nauwelijks zijn hand had opgemerkt, die naar beneden naar mijn slipje gleed. Toen hij mijn kutje aanraakte ging er een schok door me heen, een onverwachte aandrang. Ik voelde dat de sappen van mijn kutje begonnen te stromen.

Dave’s tong omcirkelde plagend mijn tepel. Van tijd tot tijd beet hij lichtjes met zijn tanden in mijn tepel. De afwisselende golven van lichte pijn en van zijn delicate aanraking begonnen in mijn geest en lichaam een ritme op te bouwen. Zijn hand cirkelde over mijn onderbuik; mijn rok lag ergens op de vloer. De zachte huid van mijn buik zwichtte voor de stevige druk van zijn hand; ik wilde dat hij opschoot en me aanraakte, bij mij naar binnen kwam, maar zijn snelheid was weloverwogen en berekend om elke seconde van plezier uit mijn en zijn lichaam te wringen.

Ik hoorde meer koperblazers gestaag in omvang en complexiteit de melodie opnemen. Met een laatste vlaag van kracht werden de getokkelde snaren tot hun limiet uitgerekt, toen eindelijk de strijkstokken met een val naar beneden kwamen om de violen, de cello’s, de altviolen en de bas te bespelen op een manier zoals die bedoeld is om te worden gespeeld. Op datzelfde moment doken, onverwacht, drie vingers van Dave diep in mij en lieten me hardop kreunen. Hij richtte al zijn aandacht op de honger tussen mijn benen. De passie steeg, net zo wild als de muziek.

We lagen nu volledig uitgestrekt op de vloer. Op een gegeven moment slaagde Dave erin om zijn jeans uit te trekken en ik pakte zijn kont vast en trok hem tegen mij aan; nu lagen we in het klassieke standje “69” en ik kon zijn mooie pik zien, hard, pulserende aders en een romige druppel sperma bovenop de kop. Ik houd ervan om eraan te zuigen en ik vergat voor een moment mijn eigen genoegen om me te concentreren op die van hem.

Het hele orkest speelde nu volop betrokken, waarbij de hitte, samen met de omvang en het tempo, werd opgevoerd. De pauken sloegen, de trompetten zongen en ik hoorde Dave zuchten toen ik met mijn tong rond het puntje van zijn pik draaide. Eén vinger gleed langs de binnenkant van zijn bovenbeen, waardoor hij trilde. Mijn andere hand gleed snel en zacht over de tere huid van zijn kont.

Ik weet ook hoe je een moment kunt rekken en in eerste instantie likte ik alleen zijn pik, eerst de kop en toen de schacht met snelle bewegingen van mijn natte tong. Toen ging mijn mond verder, tot aan zijn ballen en ik zoog eerst de ene en toen de andere in mijn mond en trok er zachtjes met mijn tong aan. Dave kreunde; nu bewoog ik mijn tong weer naar de schacht van zijn pik en nam de kop in mijn mond, terwijl ik met mijn tanden met mijn lippen bedekte. Ik bewoog mijn hoofd op en neer, terwijl mijn tong over de gevoelige kant van de kop ging en ik met mijn hete mond zijn schacht omsloot.

Nu kon ik in de muziek meer houtblazers horen en ik voelde weer een lichte druk van mijn buik tot aan mijn dijen van zijn vingers, die nu sneller bewogen. Mijn hart begon te bonzen; ik voelde het ritme van de muziek in de kern. De vloertrillingen, het gejammer van de hobo en de klarinet, de persende fluiten en de vasthoudende trompetten alles werd onderdeel van het crescendo dat zich in mij opbouwde. De hele wereld was geluid en sensatie en Dave en ik lagen in het midden van dit alles.

Terwijl ik mijn mond op en neer over zijn pik bewoog, mijn handen zijn ballen en dat lieve, zachte stukje huid tussen zijn scrotum en de opening van zijn kont streelden, begon Dave mijn klit serieus te likken, een zachte aanraking afgewisseld met voortreffelijke kleine kneepjes van pijn en zijn vingers cirkelden rond de opening van mijn kutje, waardoor ik als een junkie begon te trillen. Mijn poesje was nu druipend; de sensatie van de romige sappen die tussen zijn vingers door glipten en het schuiven naar de spleet van mijn kont was ondraaglijk aangenaam

De muziek begon heviger te worden en ik kon een onaards koor van stemmen horen, geen woorden, alleen maar noten, die de repetitieve melodie volgden, een verstrengeling van al het koperwerk en houtblazers, strijkers en het slagwerk. Een zout, zweterig crescendo begon zich tussen Dave en mij op te bouwen. Omdat we al lang geliefden zijn, kennen we elkaar goed; we hadden ieder het punt bereikt waar we, met de lichtste aanrakingen, elkaar van het klif af konden duwen, naar beneden in een ademloze kloof. Toen hij zijn vingers weer diep in mijn kutje stak, cirkelde zijn tong rond en mijn kutje reageerde met wreedheid door met harde samentrekkingen zijn vingers in een strakke omhelzing vast te houden.

Ik stemde me nu af op zijn plezier en greep zijn kont met mijn hand terwijl we samen bewogen en zijn heupen zijn pik gecontroleerd in mijn mond stak. Op het hoogtepunt van zijn laatste stuwkracht, gleed ik met mijn vinger in zijn roze-bruine kontgat en dat bracht hem kreunend naar een sidderende climax, sperma pulserend in mijn mond terwijl hij draaide en kronkelde en zijn bewegingen geleidelijk afnamen om te trillen.

De luidsprekers van de stereo trilden de grond; we gingen naast elkaar liggen. De bekkens botsten en onze lippen vonden elkaar. De smaak van hem en de smaak van mij voegden zich samen en wervelden in onze diepe kus waarin onze tongen met elkaar verstrengelden. Ik was opgewonden en mentaal, fysiek en spiritueel opgeladen.

“Mooie dans”, fluisterde ik, “Leve Spanje”

Wil je verder lezen?

Spannende verhalen: De parkeerplaats

De parkeerplaats

Op Schiphol was het om 03.00 uur in de nacht heel erg rustig. Er stond een …

Spannende verhalen-Een onverwachte toeschouwer

Een onverwachte toeschouwer

Het was de heetste zomer sinds het begin van de metingen en er was geen …

error: Content is protected !!