Home Spannende verhalen Ongeluk met een happy end
Spannende verhalen van Seks&zo: Ongeluk met een happy end

Ongeluk met een happy end

“Ga zitten.” Alex gebaarde naar de versleten bank die tegen de muur stond. “Ik ga iets halen om die knie schoon te maken.”

Marian hinkte rond de gehavende koffietafel en ging met een zucht zitten. Wat tot nu toe een middelmatige date was geweest, was veranderd in een afschuwelijke date toen haar auto een paar straten achter het appartement van Alex de stoeprand had geraakt. Niets leek te zijn beschadigd, maar het was duidelijk dat de wegen te gevaarlijk waren voor haar om door de stad naar huis te rijden. Dat betekende dat ze de nacht bij Alex moest doorbrengen.

Goed. Bij Alex en dus niet met Alex. Haar wangen begonnen te blozen bij die gedachte en ze trok haar jas uit en probeerde te doen alsof het iets anders dan verlegenheid was. Ze zou zijn geklaag “Ik denk dat ik maar naar huis moet lopen” hebben moeten negeren, toen ze zich besefte dat het weer omsloeg en er geen bussen meer zouden rijden. Maar ze zou zich schuldig hebben gevoeld, wetende dat ze hem nooit meer zou bellen, ondanks het feit dat ze dat had beloofd en had aangeboden om hem naar huis te rijden.

Om het verhaal helemaal af te maken, gleed ze, terwijl ze van haar gestrande auto naar het appartement van Alex liep, uit en bezeerde haar knie. Dat kon er nog net bij. Ze raakte gewond en moest de nacht doorbrengen met een man die ze nog maar net had ontmoet.

Dat zou niet zo erg zijn geweest als hij maar een beetje meer…

Marian zweeg en beet bedachtzaam op haar lip. Een beetje meer wat? Ze wist het eigenlijk niet. Het was niet dat hij lelijk was of zo. Of saai.

Goed.” Alex kwam terug in de woonkamer en had zijn handen vol. “Laten we eens kijken wat we aan die knie kunnen doen.”

Met tegenzin trok ze de rand van haar rok omhoog.

Hij glimlachte. “Dat ziet er niet al te slecht uit.”

“Nou, het doet anders wel vreselijk pijn” snauwde ze.

“Ja.” Hij trok een washandje uit de vage wirwar van spullen, die hij uit de badkamer had meegenomen en doopte dat in wat warm water en kneep het uit. “Ik zal zo voorzichtig mogelijk doen.” Marian leunde achterover tegen de kussens en staarde naar het plafond, terwijl hij met het washandje haar knie schoondepte. Het was niet zo pijnlijk als ze had verwacht, maar op de een of andere manier sprongen de tranen, warm en zout, nog steeds in haar ogen. “Auww.” Ze reageerde op de alcohol.

“Sorry” zei hij terwijl hij wat antibiotica-gel over haar ruwe huid smeerde en een verbandje om de wond deed. “Helemaal klaar.”

Ze keek kritisch. “Niet slecht.”

“Ik heb ooit een opleiding als paramedicus gevolgd. Nooit afgemaakt, maar ik kan wel een wond reinigen en een verbandje om van alles en nog wat aanleggen.”

“Van alles en nog wat.” kwam er hatelijk klinkend uit.

“Nou bijvoorbeeld om afgehakte ledematen.” Hij zweeg even en grijnsde, langzaam en gemakkelijk. “Kort afgehakte ledematen.”

Een deel van haar wilde hysterisch giechelen maar in plaats daarvan fronste ze. Alex haalde zijn schouders op. “Laat maar. Trauma’s zijn een ding. Maar dit…” Hij legde zijn hand voorzichtig op haar knie. “Dit is makkelijk.”

Haar hart bonkte hard genoeg dat ze het in haar oren kon voelen. Flirt hij nou met mij? Net toen ze zich van hem weg wilde schuiven, stond hij op en begon met het verzamelen van de EHBO-spullen die nog op tafel lagen.

“Ik ben zo terug.” Hij verdween door de hal naar boven.

Marian ging met een zucht weer met haar rug tegen de leuning van de bank zitten. “Juist.” Terwijl ze de gordijnen openschoof, keek ze naar buiten. Het stormt nog steeds. Verdorie ijsregen. Tegen de ochtend zal alles wel bedekt zijn met sneeuw. Ze zou geluk hebben als ze tegen het einde van de week naar huis zou kunnen rijden.

De lichten flikkerden en ze schrok op. “Uh, Alex?”

“Misschien wil je de kaarsen op de salontafel aansteken.” Zijn stem was onduidelijk en galmde vanuit de badkamer door de hal. “De lucifers liggen daar ergens.”

Ergens. De lichten flikkerden weer en gingen een paar seconden uit, voordat ze weer aan gingen. Marian duwde enthousiast een stapel stripboeken opzij. Toen ze de lucifers vond, bleken het degenen te zijn die in een klein kartonnen boekje zitten en die haatte ze. Ze haatte ook de gedachte om vast te komen zitten in het donker.

Na wat geklungel slaagde ze erin om de lucifer aan te krijgen en stak een van de kaarsen aan, voor het geval de elektriciteit uit en aan bleef gaan.

Er klonk een zachte plof in de hal. Snel gevolgd door niet zo zacht vloeken.

“Gaat het wel?”

“Ja.” Alex kwam in de hal met een veel helderder licht dan haar enkele kaars. “Een kampeerlicht” zei hij met een tevreden grijns. Hij maakte een stapel van de stripboeken en zette daar het licht op neer en veegde zijn handen af aan zijn shirt. “Wil je misschien iets drinken?”

“Ik denk het wel.” zei Marian terwijl ze haar schoenen uitdeed. Haar voeten waren ijskoud. Eigenlijk was ze helemaal ijskoud. Ze keek naar de deken die over de leuning van de bank lag. Het zag er schoon uit. Ze rook er voorzichtig aan. Het rook schoon dus trok ze de deken van de bank af en sloeg hem om haar schouders.

Alex kwam terug en ging aan de andere kant van de bank zitten. “Sorry. Als er stroom was, zou ik koffie zetten in plaats van je een frisje te serveren.” Hij gooide een paar blikjes naar beneden.

Haar gezonde verstand zei dat ze uit de buurt van de alcohol moest blijven, maar de gedachte aan iets kouds drinken was gewoon te veel. “Whiskey”, zei ze.

Hij schonk twee flinke glazen in en gaf haar er een. “Op wat warmer weer.”

Marian knikte en nam voorzichtig een slokje. “Nu je het over warmte hebt. Zonder stroom…”

“De radiator doet het gewoon, zelfs wanneer er geen stroom is.”

“Ah.” In ieder geval zouden ze dus niet tegen elkaar hoeven te kruipen om bevriezing te voorkomen. Ze wist eigenlijk niet of het gevoel in haar maag van opluchting of juist van teleurstelling was. Of was het de whiskey?

“Sorry dat dit is uitgelopen op een vreselijke date.” Hij was bezig zijn schoenen uit te trekken.

Ze haalde haar schouders op. “Het maakt niet uit.”

Alex keek haar aan en grijnsde droogjes. “Het was een slecht begin, vind je ook niet?”

“Een beetje wel.”

“Ik had al een voorgevoel dat het niet zou gaan werken.” Hij nam nog een slok whisky. “Ik ben vast jouw type niet.”

Ze verstijfde. “Wat zeg je?”

“Hoeveel van je eerdere vriendjes namen de bus naar hun eerste date?”

“ehhhhhh…”

“Of lezen stripboeken?”

Wie geeft er toe dat ze stripboeken lezen. “Ik neem aan… niemand.”

Hij knikte. “En ik ben nog nooit uit geweest met een lekker ding zoals jij.” Hij wees naar haar en toen naar zichzelf. “Niet echt dezelfde types.”

Marian likte haar lippen. Ze was niet zeker of het de alcohol was of de warme gloed van het licht, maar ineens zag hij er veel aantrekkelijker uit dan dat ze zich kon herinneren. “Oké.” Ze nam nog een slok whisky, die wat groter was dan de vorige. “Je hebt tenminste wel een vlotte babbel.”

“Denk ik…”

Haar wangen begonnen weer te blozen en ze richtte haar aandacht op het apartement. Niet dat ze veel kon zien, maar er stonden wel veel boekenkasten. “Zijn dat allemaal strips?”

“Nee. De meeste boeken zijn van mijn andere hobby.” Hij schonk een tweede glas in. “Filosofie.”

“Is dat een hobby?”

“Meer als een universitaire graad. Maar ik ontdekte al snel dat men niet betaald werd om het mysterie van het menselijk bestaan en de ziel te herkauwen.” Hij haalde snel zijn schouders op. “Dus werk ik nu als beheerder in een coffeeshop.”

“Dat is droevig.”

“Een beetje wel.” Er kwam langzaam een grijns op zijn gezicht. “Natuurlijk, heb ik filosofie niet met de zuiverste bedoelingen gekozen, dus ik veronderstel dat het aan mezelf ligt.”

“Wat bedoel je?”

“Ik koos voor filosofie, omdat ik dacht dat het me veel seks zou opleveren.”

Marian knipperde met haar ogen.

“Is dat ook gelukt?”

“Wel eens.”

“Werkelijk?”

“Tuurlijk.” Hij nam een laatste slok van zijn whiskey en zette het glas op de salontafel.

“Eerst zou ik ergens met een meisje privé gaan zitten. En ik zou sfeer maken met kaarsen of muziek of gewoon praten totdat ze zich op haar gemak zou voelen.” Hij kwam dichterbij en zijn hand vond haar knie weer. Warm. Teder. “Dan zou ik naar voren leunen en zeggen, Hobbes geloofde dat we allemaal deeltjes zijn, die in het midden van het niets trillen. Een trilling van het leven.” Hij was dicht genoeg in haar buurt dat ze zijn adem tegen haar lippen kon voelen. “Alleen trillingen en reactie.”

Ze schraapte haar keel en nam een slokje whisky. “Dat werkte?”

Hij haalde zijn schouders op, maar ging niet terug naar het andere eind van de bank. “Meisjes die nog studeren zijn gemakkelijker.”

Marian dacht daar een minuut of twee over na. Ze probeerde na te denken, maar werd steeds afgeleid omdat ze in plaats daarvan aan Alex moest denken. Tijdens het diner leek hij een beetje nerveus. Een beetje als een ‘ik ben veertig en ik woon nog bij mijn moeder’ en als een ‘ik kijk naar porno’ soort kerel. Nu was hij meer ontspannen. En grappig, wat net het verschil maakte. Toen hij grijnsde, wat hij meer en meer deed, zag hij er eigenlijk best wel sexy uit.

“Gaat het?”

Ze keek op met een schok. “Ja. Hoezo?”

“Je staart naar dat glas alsof je verwacht dat het zo gaat praten.”

“Oh.” Ze nam een laatste slok van de wiskey en zette het glas weg. “Ik was gewoon aan het denken.”

“Aan het denken?”

“Nou, met de alcohol en de omstandigheden wil ik niet dat je denkt dat ik misbruik van je maak.”

“Misbruik?” hij was duidelijk geamuseerd; hij kreeg een scheve grijns die haar hart sneller liet kloppen.

Ze legde haar hand op zijn knie, bootste zijn houding na en nog voordat ze van gedachten kon veranderen, schoof ze op zijn dij. Er was meteen een flikkering van leven tegen haar handpalm terwijl ze deze tegen zijn rits duwde.

Hij grinnikte en maakte een diep en tevreden geluid. “Wat is er gebeurd met die vreselijke date?” Hij bewoog zijn hand naar haar heup en maakte kleine cirkels met zijn duim.

“Je hebt me van gedachten doen veranderen.”

Alex zweeg en fronste met zijn wenkbrauwen. “Weet je het zeker?”

Ze leunde naar voren en kuste hem. Hij had stevige lippen – die ook warm waren – en zijn tong krulde gemakkelijk om die van haar, waardoor er een zacht geruis uit haar keel kwam. Ze trok zich met tegenzin terug en veegde een haarlok van zijn gezicht. “ik weet het zeker.”

Hij gleed met zijn handen onder de rand van haar trui en trok het met een eenvoudige beweging over haar hoofd. Het losmaken van haar beha duurde wat langer en daarna begon hij haar borsten met zijn sterke, warme vingers te masseren. Zuchtend leunde ze tegen de druk van zijn handen, terwijl hij in haar tieten bleef knijpen en haar langzaam naar zich toe trok. Hij kuste haar weer en liet haar niet gaan totdat ze naar adem snakte. Terwijl ze genoot van zijn tong in haar mond, had hij een hand onder haar rok geschoven en trok haar slipje naar beneden op haar knieën.

Marian was wat gespannen toen hij de binnenkant van haar dijen streelde. Ik wil dit. Dat stemmetje in haar hoofd, degene die er altijd voor zorgde dat ze wachtte tot de vijfde of zesde date zei ineens niets. Ze trok aan de knopen van het overhemd van Alex en kon niet wachten om de warmte van zijn huid tegen de hare te voelen.

Hij trok haar slipje helemaal uit en trok haar knieën verder uit elkaar. Zelfs onder de beschutting van haar rok was er een vleugje van de koelere lucht, die tegen haar kutje kwam en ze pakte zijn polsen en voelde zich plotseling kwetsbaar. Blootgelegd.

“Wat is er?”

“Niets.”

“Je stopt de bloedsomloop in mijn handen” zei hij zacht.

“Oh.” Ze liet los. “Sorry.”

“Wat is er aan de hand?”

“Ik ben gewoon… stom.” Ze hield haar handen voor haar gezicht en probeerde wanhopig om niet te huilen. “Ik wil dit. Ik wil jou. Heel erg graag. Maar normaal doe ik deze dingen niet zo snel.”

“Wil je stoppen?”

“Nee.” Ze greep zijn handen weer vast. “Nee. Ik wil niet stoppen.”

“Goed.” Hij kuste haar vingers. “Ik wil ook niet stoppen.” Hij leunde naar voren en kuste haar lippen – zacht en plagend. Hij legde haar terug op de bank alsof ze zou kunnen breken. “Ik zal heel voorzichtig doen. Oké?”

Marian knikte. “Oké.”

Alex nam een borst tussen beide handen, ademende op de tepel en wreef er zachtjes met zijn duimen overheen. Het was opwindend, het zorgde voor kleine schokjes van plezier. Hij likte aan de harde tepel en grijnsde toen ze met een kreun op haar lip beet.

“Jij vindt dit lekker?”

“Ja” zei ze. “Heel lekker.”

Hij zoog aan haar borst, diep in zijn keel zoemend en ze klampte zich aan hem vast. Er was een groeiende pijn in haar kutje, nat en warm en hongerig naar Alex’s aanraking. Vervolgens schonk hij zijn aandacht aan haar andere borst en ze kreunde. God, hij is goed. De aarzeling en die verlammende momenten die er eerder waren geweest, waren verdwenen en ze voelde de hitte van zijn mond op haar huid.

Hij knabbelde over haar buik zijn weg naar beneden totdat hij de tailleband van haar rokje had bereikt. “Kunnen we deze nu uitdoen?”

Ze schudde met haar hoofd. “Nog niet.”

“Oh.” Een flikkering van teleurstelling onderbrak zijn glimlach.

Ze haakte haar vingers in de stof en trok het, beetje voor beetje naar boven.

“Oh.” Zijn stem klonk schor. “Dat is nog beter.” Hij verschoof, kuste de binnenkant van haar knie en ging toen een beetje hoger, naar de zoom van haar rokje, die ze geleidelijk aan uittrok. Zijn adem was warm tegen haar kutje. “Mag ik?”

“Ja.” Ze greep met haar vingers zijn haar toen hij haar klit bedekte met zijn mond. Zijn tong omcirkelde het kloppende knopje, rond en rond en rond, totdat ze erg opgewonden was. “Alex, alsjeblieft.”

Hij antwoordde door met zijn duim diep in haar pijnlijke gaatje te duwen, terwijl hij ook nog aan haar klit zoog. Ze kreunde, kwam op van de bank en duwde haar kutje tegen zijn mond. Terwijl hij haar strakke heupen vastgreep, verkende hij elke natte plooi met zijn tong, maakte rondjes om haar klit en stak het in haar totdat ze klaar kwam.

Ze bleef een minuut liggen en probeerde op adem te komen en te genieten van het gevoel dat nog naschokte in haar lichaam.

Alex wachtte en streelde haar dijen met zijn sterke vingers totdat ze weer genoeg was bijgekomen om te kunnen zitten. “Je vindt dit lekker he?” zei hij met een grijns.

Ze pakte de gesp van zijn riem. “Laat me eens zien hoe lekker.”

Hij stond op om vervolgens voor de bank voor haar neer te knielen. Gretig deed ze zijn rits open. Zijn pik sprong vrij toen hij zijn spijkerbroek over zijn heupen trok.

“Oh, wow.” Ze bloosde zodra ze het zei, maar hij was lang, dik en prachtig.

Zijn grijns werd nog breder. “Het wordt steeds beter.” Hij streelde zijn schacht een paar keer, waardoor deze nog harder werd voordat hij hem voorzichtig tegen haar lippen duwde. De kop was al plakkerig en ze likte hem langzaam, terwijl ze genoot van de zilte smaak. Ze greep zijn heupen, trok hem dichterbij, schoof hem over haar tong en zoog hongerig.

“Jezus.” Hij zette zich schrap tegen de armleuning van de bank en met zijn hand streelde hij haar haar, terwijl zijn pik in en uit haar mond ging. Zijn heupen wiegden, eerst langzaam maar pasten zich langzaam aan het ritme aan waarmee haar mond op en neer over zijn pik gleed. Marian kreunde en hij sidderde en trok toen met een lachje weg. “Ik wil niet te snel klaarkomen.”

Ze wilde, meer dan wat dan ook, zijn heerlijke pik in haar kutje voelen en ze pakte hem beet. “Alex.”

“Nu?” vroeg ze.

“Ja.” Hij draaide haar op haar buik, kneep zachtjes in haar tieten en kwam zelf achter haar liggen.

Marian spreidde haar knieën zo ver als de breedte van de bank en wachtte. Ze moest bijna hijgen van verlangen en met haar ogen half gesloten wachtte ze totdat hij in haar kwam. Hij wreef het puntje van zijn pik tegen haar plooien en kwam langzaam in haar kutje. Ze probeerde zich tegen hem aan te duwen, maar hij hield haar vast bij haar heupen waardoor hij haar dwong om hem langzaam te nemen.

“Alsjeblieft.” Ze greep met haar vingers de rand van het kussen.

“Je wilde de dingen toch langzaam.” in zijn stem klonk een lach.

“Alex!” Ze kronkelde en was wanhopig op zoek om hem helemaal te voelen.

“Huh.” Hij reed in haar en ze slaakte kleine kreetjes. Perfect. Hij vulde haar volledig. Bij elke stoot kreunde ze harder en het plezier was in elke zenuw te voelen.

Alex gromde scherp en haar kutje balde zich strak om hem heen. Hij duwde hard en kreunde – eenmaal, tweemaal – en kwam toen langzaam, bijna met tegenzin, klaar en stortte naast haar op de bank neer.

Marian hapte naar lucht, haar hart bonkte nog steeds. Alex sloeg zijn armen om haar heen en trok haar stevig tegen de ruwe warmte van zijn borst. “Gaat het?”

“Ja.” knikte ze. “Ik zat net te denken.” ze zweeg even en haar ogen waren gesloten door een andere gelukzalige naschok, die ze in haar lichaam voelde.

“Wat zat je te denken?”

“Dit overtreffen op een tweede date zal moeilijk zijn.”

Wil je verder lezen?

Spannende verhalen-Een onverwachte toeschouwer

Een onverwachte toeschouwer

Het was de heetste zomer sinds het begin van de metingen en er was geen …

Spannende verhalen - Spaans dansen

Spaans dansen

Toen ik opgroeide stond er in de hoek van onze woonkamer een stereomeubel; het had, …

error: Content is protected !!