Home Spannende verhalen Lichaamswarmte
Spannende verhalen - Lichaamswarmte

Lichaamswarmte

Het klonk als een vrij dom idee; een knap stom, koud idee. Ik zou met Terri een iglo gaan bouwen en er vervolgens de nacht doorbrengen.

Ik ontmoette Terri bij de cursus Inheemse Volkeren, die we allebei volgden als onderdeel van ons eerste jaar collegeprogramma. Ze was slim, grappig en avontuurlijk, een kortharige brunette, bruine ogen, met een gepolijste koperkleurige huid op een strak lijfje, sportieve parmantige borsten. Ze zei dat ze gedeeltelijk Cherokee was. Het klikte meteen.

“We zullen leven zoals de Eskimo’s deden” waagde ze, terwijl ze mijn handen vastpakte en in mijn ogen staarde. “Op zijn minst voor een nacht. Slechts voor één nacht” voegde ze eraan toe, toen ze mijn twijfelachtige uitdrukking zag. Ik aarzelde nog wat.

Toen kuste Terri me licht en snel op mijn lippen en zei: “Kom op, het gaat vast leuk worden. Wat heb je te verliezen?”

Ik vroeg me af wat ik kon verliezen en wat Terri, tijdens een nacht in een sneeuwkasteel, echt van mij wilde. Maar ik knikte, ik stond altijd open om meer te leren en haar warme glimlach verlichtte haar mooie gezicht en het mijne.

Het was verdomd koud buiten, er viel sneeuw en de gevoelstemperatuur was erg koud. We gingen in het schemerlicht snel aan het werk. Terri had naast een zaag een lege, langwerpige plastic container meegebracht, met enkele dekens en andere benodigdheden. De zaag diende om de sneeuw te verwijderen, de container was bedoeld om in de uitgezaagde sneeuw te drukken om zo een baksteen te vormen om mee te bouwen.

“Deze sneeuw is precies goed voor het vormen en bouwen” zei Terri enthousiast. “Niet zo droog dat het poederachtig is en uit elkaar valt en niet zo nat dat het allemaal modderig wordt en het niet bij elkaar valt te houden.” Ik knikte met mijn hoofd dat ik het begreep, mijn tanden klapperden als castagnetten.

Ik zaagde met de zaag in de sneeuw en Terri bouwde het op met de container. We hadden snel genoeg witte stenen om met de bouw van ons onderkomen te beginnen. Het werk warmde me op en Terri nog meer. Ze omhelsde me, drukte haar wang tegen de mijne en fluistert in mijn oor: “We zullen ons eigen kleine sneeuwhuisje op de prairie hebben.”

We maakten een stuk sneeuw plat en stampten het aan met onze voeten – dit zou de fundering worden. Daarna begonnen we met de sneeuwbakstenen de convex gebogen muren op te bouwen. We smolten de sneeuw met onze blote handen om met wat vloeistofmortel de kieren van de stenen te vullen en om hen aan elkaar te plakken.

Het dak was het laatste stukje. Het zou glad en afgerond als een koepel moeten worden. Maar het werd uiteindelijk hobbelig en eivormig. Gelukkig werd het, na twee gedeeltelijke instortingen, uiteindelijk bij elkaar gehouden.

Om een lang verhaal kort te maken, we hadden uiteindelijk een soort iglo en hurkten neer voor de nacht. Buiten viel nog steeds sneeuw en de temperatuur daalde nog verder. De kaarsen, die Terri had aangestoken, gaven de krappe ruimte wat warmte en ons ‘authentieke’ imitatiebontje nog een beetje meer. Maar zodra de hitte van de inspanning ons lichaam had verlaten, begonnen we echt af te koelen. Dus rondom middernacht, toen het puntje van mijn neus begon te bevriezen, suggereerde Terri om nog dichter bij elkaar te gaan liggen en om de kou te verslaan gebruik te maken van onze lichaamswarmte.

“En we moeten dat naakt doen” hield ze vol. “Net als de echte inheemse bevolking dat deed. Je hebt op die manier hoe dan ook het meeste voordeel.”

Ik twijfelde weer. Maar toen het meisje opstond, zich voorover boog, haar vodden van imitatie bont afdeed en naakt als een pasgeboren zeehondejong voor me stond, was er weinig wat ik kon doen, dan haar te volgen – Eva kostuum. Ik kleedde me zelfbewust uit en we kropen bij elkaar onder een paar dekens, Terri sloeg haar armen om me heen.

Mijn gezicht en mijn lichaam begonnen te gloeien toen ze de warmte voelden. Terri maakte het nog warmer en zei: “Hier, laat me op je gaan liggen. Dat is de beste manier.”

Ik strekte me op de dekens languit op mijn rug. Terri keek naar mijn ronde lichaam met grote borsten en naar de donkere schaamhaarpuntjes op mijn kutje, die ik onhandig probeerde te bedekken met mijn benen. Toen plofte ze bovenop mij, meisje op meisje.

Onze verwarmde borsten werden samengeperst, haar harde okerkleurige tepels porden in mijn dropkleurige tepels, waardoor ze hard werden. Onze kutjes raakten elkaar en mijn klit tintelde door de aanraking. We waren van borsten tot tenen met elkaar verbonden. Terri bracht onze gezichten bij elkaar door met haar neus tegen de mijne te wrijven.

“Net als Eskimo” ademde ze in mijn gezicht, haar volle lippen op een millimeter afstand van mijn pluchen mond. “Voel je je al warmer?”

Ik knikte, wreef met mijn neus terug en stond in vuur en vlam door de intieme lichaamswarmte.

“Je ziet er heet uit” mompelde Terri. Toen sloot die kleine kloof tussen onze open monden, haar lippen drukten tegen de mijne.

Ik huiverde met verrukking terwijl ik mijn armen om het meisje sloeg, zodat ze in mijn mond kreunde. Zij greep mijn hoofd en kuste me harder, natter, met haar tong. We waren een vreugdevuur aan het bouwen, Terri en ik die zich aan elkaar vastklampten met onze vochtige, neon-roze tongen tegen elkaar.

Ik gleed plotseling met mijn zweterige handen onder de dekens naar beneden over Terri’s subtiele rug, tot aan de rondingen van haar billen. Ze ademde harder in mijn gezicht, kronkelde haar tong rond die van mij, toen ik mijn scherpe nagels in het strakke vlees van haar billen zette.

Terri begon serieus tegen mij aan te wrijven, haar lichaam op en neer bewegend op het mijne, zodat onze tepels geplet werden en onze kutjes in actie. Ik kreunde en greep de kont van het meisje beet, de sneeuw onder ons begon te smelten. En toen ze mijn verlichtte borsten greep en aan mijn opgezette tepels likte, dacht ik dat het dak van de iglo zou beginnen te smelten.

“Ja!” kreunde ik, terwijl Terri mijn tepels pijnlijk hard likte.

Haar zoete lippen verzegelden zich rond mijn trillende tepel en ze zoog zo sensueel. Ik dook met mijn vingers in haar spleet en scheurde bijna haar schattige kont uit elkaar. Ze zoog nu op mijn andere tepel en kneedde mijn oververhitte chocolade terpen met haar hete handjes.

Ik rilde van top tot teen, niet meer van de kou, maar van vreugde. Het meisje duwde mijn tieten samen en ging met haar tong over beide tepels tegelijk. Daarna probeerde ze om ze allebei op hetzelfde moment in haar mond te zuigen. Dat lukte haar slechts ten dele, maar haar erotische inspanningen hadden een spetterende uitwerking op mijn lichaam.

“Ik wil aan jouw tieten zuigen” en ik snakte naar adem.

Terri keek grijzend op van mijn met spuug besmeurde borsten. “Ik dacht dat je het nooit zou vragen. De inheemse bevolking staat erom bekend dat ze alles delen – alles”.

Het meisje kronkelde hoger bovenop me, plantte haar handen aan weerszijden van mijn hoofd en stak haar tieten in mijn gezicht. Ik reikte omhoog en pakte het brutale paar samengeperst.

“Oh ja, Julie!” kreunde ze. “Zuig aan mijn borsten!”

Haar armen trilden, haar borsten deinden met warmte in mijn vochtige, grijpende handen, haar tepels verstijfden heerlijk voor mijn ogen. Ik kneedde haar tieten, nam haar tepels tussen mijn vingers en rolden ze, waardoor haar hele lichaam beefde. Toen hief ik mijn hoofd een beetje op en stak mijn tong uit en kietelde de toppen van haar borsten met het puntje van mijn tong.

Ze kromp ineen van vreugde. Haar tepels staken tenminste een centimeter uit, rubberachtig door het proeven en voelen, gebrande suikerbonbons, haar donkere tepels hadden het formaat van een zilveren dollar en waren hobbelig. Ik wervelde mijn tong rondom één van haar bloeiende tepels en daarna de andere. Daarna zoog ik er een in mijn mond en trok het uit, kauwde erop, spuugde het uit om het zelfde te doen met de andere rijpe tepel van Terri.

“Oh, Julie! Dat voelt zo goed!” jammerde het trillende meisje.

Het voelde zo goed – haar tieten in mijn handen, haar tepels in mijn mond. Ik ging door met knijpen, kneden, zuigen, likken. Ik zoog een tepel in mijn mond en beet erin, wat Terri opnieuw een heftig gevoel van plezier gaf. Ik plette haar borsten tegen elkaar en geselde het paar tepels, zoals ze dat bij mij had gedaan, met dezelfde prachtige resultaten.

“Mijn poesje! Kun je mijn kutje likken, Julie!?”

Mijn klauwen bevroren op haar tieten. De temperatuur in onze sneeuwhut was nog eens met honderd graden omhooggeschoten.

Terri wachtte niet op een antwoord op haar vreselijk provocerende vraag. Ze tilde haar tieten uit mijn handen en keerde zich onder de dekens om, zodat ik niet meer werd geconfronteerd met haar tieten maar met haar kutje.

Ze ging schrijlings met haar dijen langs mijn hoofd, haar knieën zonken onder de dekens in de papperige sneeuw. Ik voelde haar handen naar mijn trillende dijen grijpen, ik hoorde haar de dekens van haar hoofd schuiven en voelde de koele lucht op mijn voeten en benen en Terri’s hete adem stoomde tegen mijn blote poesje.

Ik staarde naar het geschoren spleetje van het meisje. Haar mollige kleine, bruine schaamlippen glansden met vocht. Ik was gebiologeerd; de kruidige geur van de vrouw vulde mijn duizelige hoofd, toen ik haar geslacht voor mijn ogen zag.

Toen Terri plotseling een lange, harde, natte slurp van mijn spleet nam, werd het gevoel nog goddelijker. “Oh god!” schreeuwde ik, geschokt door het gevoel.

Ze likte me opnieuw en opnieuw en opnieuw, streelde mijn donkere flappen met haar tong, wat mijn lendenen in vuur en vlam zette. Ik kon elk bobbeltje van haar tong voelen, toen ze deze over mijn super gevoelige onderlip sleepte en mijn spleet zachtjes schuurde. Ik hapte naar haar kutje en ze duwde het goed naar beneden op mijn mond.

Ik had geen keus. Ik moest het terugdoen – alles delen. Dus pakte ik Terri’s strakke billen, mijn vingers echt in het hete vlees schuddend; ik stak mijn tong uit en ging met mijn hoofd heen en weer en likte Terri’s kut, zoals ze die van mij likte.

Ze kromp ineen en kreunde, haar stem trilde diep in mijn kut en echode in de rest van mijn glinsterende lichaam. Het meisje smaakte van onderen net zo geweldig als van boven, mijn gelukkig kabbelende tong plaagde de sappen uit haar spleet. Mijn nagels in haar kabbelende billen, terwijl ik likte en likte en likte.

Ze trok mijn flappen uit elkaar, schoot haar tong recht in mijn spleetje en begroef hem diep.

“Unnnh!” slikte ik in de kut van het meisje.

Ik volgde haar sexy leiden, gleed met mijn vingers uit haar kont en trok het vlezige gordijn, dat gevormd werd door haar schaamlippen, uit elkaar. Toen spietste ik er mijn vinger recht in en duwde mijn geharde roze vinger volledig in de lengte van de zijdeachtige roze tunnel van Terri. Ze kreunde waarderend.

Toen kronkelde ze haar tong in mijn kutje, wat voor elektrische schokken van vreugde door mijn hele lichaam zorgde. Ik kronkelde met mijn tong rond in haar poesje en liet haar kreunen van genot. Wij waren met de tongen en de kutjes verbonden, inheems, in ons element.

Terri dobberde haar hoofd op en neer en met haar tong neukte ze mijn kutje. Ik dobberde mijn hoofd omhoog en omlaag en neukte ook met mijn tong haar kutje. We gingen steeds sneller en sneller, beukend in elkaar met onze mond en zorgden zo voor een sensueel ritme dat steeds heftiger werd. Totdat Terri zich plotseling helemaal terugtrok en me aankeek; toen scheidden ze mijn flappen nog verder en tilde ze mijn kont iets op. Ze verzegelde haar kostbare lippen rond mijn opgeblazen klit en zoog zo hard als ze kon.

Mijn tong drong ook diep in haar spleet om mijn grote waardering, voor wat ze aan het doen was, te laten zien. Toen trok ik mijn tong terug, ging op zoek naar haar klit, nam deze tussen mijn lippen en zoog.

Haar roze klit was net zo opgezwollen als de mijne; het klopte in mijn mond en de mijne in de hare. Ik zoog heel intens. Ze bleef ook maar zuigen. We brachten elkaar bijna met ons zeer gepassioneerd zuigen tot een orgasme.

Terri stopte, in ieder geval tijdelijk. Ze trok haar hoofd tussen mijn benen terug en zwaaide haar weelderige benen weg, waardoor haar kut uit de buurt van mijn hijgende mond ging. Ze kroop weer bovenop mij, met de wil om onze wederzijdse lust te bevredigen, maar nu mond op mond en kutje op kutje.

Het meisje heeft me in zo’n kleine koelbox laten zien hoe een vrouw echt kan neuken met een andere vrouw. Ze was een geweldige lerares en ik was haar leerling.

Terri deed mijn benen verder uit elkaar en liet haar kutje bovenop de mijne vallen en begon intens te wrijven. Ik weet niet of dat de manier is hoe Eskimo-lesbiennes dat tijdens lange, koude winternachten deden, maar het is zeker dat mijn avond in vuur en vlam stond. We waren echt tegen elkaar gesmolten.

“Ja, Terri! Neuk me, Terri!” riep ik, terwijl ik haar hielp om onze wilde tintelende kutjes samen te brengen.

We gingen steeds sneller en sneller. De natte fluwelen wrijving bouwde zich steeds meer op. De seksuele hitte was bijna niet meer te houden.

“Ja!” riepen we tegelijk, terwijl onze lust lieten exploderen waardoor bijna het dak van onze koude liefdeshut afblies.

Orgasme na orgasme wakkerden ons sidderende lichamen aan en de hete gloeiende harde stoten smolten onze kutten samen.

Het leek wel een erg ingewikkelde manier voor het meisje om indruk op me te maken. Ze had ook kunnen langskomen en het kunnen vragen (ik had al een oogje op haar sinds het begin van de cursus) en dan hadden we het gewoon in mijn mooie, verwarmde slaapkamer heel gezellig kunnen hebben. Aan de andere kant heb ik nu wel geleerd hoe je een inheemse schuilplaats van sneeuw kunt bouwen en hoe je het ook weer kunt laten smelten.

Wil je verder lezen?

Spannende verhalen: De parkeerplaats

De parkeerplaats

Op Schiphol was het om 03.00 uur in de nacht heel erg rustig. Er stond een …

Spannende verhalen-Een onverwachte toeschouwer

Een onverwachte toeschouwer

Het was de heetste zomer sinds het begin van de metingen en er was geen …

error: Content is protected !!