Home Spannende verhalen Hoe ik het liefst mijn koffie drink
Spannende verhalen: Hoe ik het liefst mijn koffie drink

Hoe ik het liefst mijn koffie drink

Jeff kan, voordat hij zijn hand op haar dij legt en naar de achterkant van haar rok gaat, nauwelijks wachten totdat de deur van haar kantoor dichtvalt. Leanne probeert om niet te glimlachen om wat hij doet, maar dat is best moeilijk. Ze bijt op de binnenkant van haar wang, houdt zich in en vraagt: “Wilde je koffie?

Ze kan zijn ademhaling in zijn borst voelen en met een stem die niet helemaal van hem is, zegt hij “Is dat koffie in de eufemistische zin van het woord?” Zijn vingers wrijven ruw over de achterkant van haar been en hij maakt, net onder de zoom van haar rok, rusteloze patronen over de gladde blote huid.

Hij is zo dichtbij dat ze zijn schone, maar warme zweet, kan ruiken waardoor ze door zijn nabijheid best opgewonden raakt. God, Jeff. Ze houdt van hoe groot hij is, hoe solide, van zijn onverzettelijke mannelijkheid, maar het meeste houdt ze nog van het idee hoe graag hij haar wil. Hoe langer ze hem laat wachten, des te beter hij haar zal neuken als ze hem zijn gang laat gaan.

“Misschien” zegt ze en draait zich naar hem om. Het kantoor is klein, geen vorstelijke pracht en de verschuiving zorgt ervoor dat ze recht tegenover elkaar komen te zitten, met haar benen tussen zijn beide benen. “Maar wat als ik eerst wat van de letterlijke soort wil?”

“Leanne, kom op” zegt Jeff en Leanne kan het niet helpen, maar ze moet erg lachen om zijn haast en ongeduldigheid.

“Ik maak maar een grapje” zegt ze en ze duwt hem terug op de bank. “We hebben tussen de vergaderingen door maar vijftien minuten pauze, denk je dan echt dat ik koffie ga zetten als ik ook kan neuken?” Ze stapt naar voren en streelt zijn knieën. “Neuken met jou”.

Hij grijnst ondeugend. “Godzijdank” zegt hij en ze lacht opnieuw als hij met zijn hand over de binnenkant van haar dij streelt. “Heb jij…?”

Ze knikt met haar onderlip tussen haar tanden en ze let op zijn gezicht als hij scherp begint te ademen terwijl zijn ogen donkerder worden. Zijn hand beweegt nu sneller en onbewust kantelt ze haar heupen terwijl ook haar eigen ademhaling versnelt en haar kut nat wordt. Snel zal hij het gaan voelen, zal hij weten dat ze deed wat hij gekscherend suggereerde en ze kan niet wachten om zijn gezicht te zien als hij dat doet.

“Jezus, Leanne.” Zijn duim botst tegen de kale zwelling van haar kutje, traceert langzaam het gevoelige deel van haar schaamlippen en Leanne kan een sissend geluid horen bij de schok van warmte en de enorme behoefte op zijn gezicht zien. “God, jij verdomde…”

“Dit is toch wat je wilde?” vraagt ze en ze wiegt haar heupen tegen zijn hand, wrijft zichzelf tegen zijn duim, zodat hij naar binnenglijdt in haar natte warmte. Hij kreunt; ze leunt omlaag en legt een hand op zijn schouder terwijl ze op haar lip bijt.

“Jezus. Kom eens hier”. Hij pakt haar taille met zijn andere hand en deze keer laat ze zich naar hem toe trekken, valt voorover zodat haar knieën aan weerszijden van zijn dijen op de bank leunen. De verschuiving dwingt haar rok omhoog, de zijden voering glijdt gemakkelijk over haar huid en ze is ineens zo aangestoken, dat zelfs dat lekker voelt; zelfs het schuren van zijn broek tegen de binnenkant van haar knieën.

“Ga je me neuken?” Haar hand op zijn schouder glijdt omhoog in de holte van zijn hals waar het zweet over zijn pees verder naar de achterkant van zijn nek druipt en waar het zijn haar vochtig maakt, zodat dat tegen zijn huid plakt.

“Hoe kan ik dat nou niet doen” zegt Jeff “Jezus, je bent al helemaal klaar voor mij”. Hij draait zijn hand, betast voor een minuutje haar hele vulva, zorgt voor een stevige constante druk en steekt dan zijn middelvinger naar binnen en naar buiten – neuken.

“Neuk me…” mompelt ze, terwijl ze naar voren tegen hem aan wiegt en zijn vinger helemaal naar binnen neemt. “Ja, Jeff…”

“Ja?” Hij glimlacht naar haar, zijn wenkbrauwen zijn gebogen en terwijl hij zijn vinger buigt, op zoek naar die plek tegen haar innerlijke wand die haar laat kronkelen en met haar heupen laat draaien, komt ze steeds verder naar voren. “Is dit wat je wilt?”

God, ja dat is het zeker. Ze werkt zich naar voren en neemt hem opnieuw naar binnen, maar dan trekt hij zijn vinger terug waardoor ze zich hulpeloos voelt. Hij heft zijn hand op en ze kan de nattigheid en de glanzende sappen zien, de aardse geur van zichzelf op zijn huid ruiken. “Jeff” protesteert ze, maar hij is al te ver uit de buurt en duwt de twee vingers in zijn mond. Hij kreunt, zijn ogen vallen dicht en die aanblik zorgt voor een warme golf van lust. Ze zou willen dat zijn mond elders was en ze zou willen dat hij die vingers weer naar binnen stak in haar, waar het nu leeg is.

“Verdomme, Leanne”. Hij trekt zijn hand weg en de glans die nu te zien is, is van zijn schone speeksel dat dunner is dan de gladde sappen van haar natte kut. “Dit smaak zo goed. Is dat allemaal voor mij?”

Ze rolt met haar ogen, grijpt zijn hand bij de pols en drukt het terug tussen haar benen waardoor de palm van zijn hand tegen de vochtige hitte van haar kutje komt te liggen. “Natuurlijk is het voor jou. Wat dacht jij dan, dat ik zomaar van iedereen zo nat wordt?” Zijn ogen worden steeds donkerder, zijn irissen puilen bijna uit zijn ogen en Leanne leunt naar voren, ademt warm tegen zijn geopende lippen. “Wil je me neuken? Ik denk daar al de hele dag aan en wandel half naakt rond zoals je zei”. Ze bijt zachtjes op zijn lip, lacht een beetje ondeugend. “Kom op, Jeff. Gratis toegang”.

“Verdomme”. Hij tilt zijn kin op, drukt zijn mond tegen de hare en Leanne maakt van de gelegenheid gebruik om met haar hand tegen de harde, warme lul in zijn broek te wrijven. Hij kreunt schiet op en ze maakt de knoop los en met haar duim en wijsvinger maakt ze ook de rits los.

“Doe het”, stoot ze uit “Haal hem er uit en stop hem in Jezusnaam in me…”

Hij kreunt tegen haar mond en daarna scheuren zijn handen de knopen van haar blouse los, zodat haar harde tepels tegen het katoen schuren. Wanneer ze zijn pik uit zijn broek haalt, is hij, oh God, zo fucking klaar om ervoor te gaan. Hij ligt hard en stevig in haar hand en ze krult haar vingers rond de lengte van zijn pik en beweegt hem met haar duim naar boven zodat er wat vloeistof uit komt. “Jeff” zegt ze terwijl ze hem hard aftrekt “Jeff, kom op”.

“Verdomme”. Dat is blijkbaar alles wat Jeff kan hebben. Hij likt aan haar mond, bijt voorzichtig en gaat dan met zijn mond richting haar tepel, likt met zijn tong over de harde tepel en zuigt dan, zo veel als ze kan verwerken, aan de hele zwelling van haar tiet. Ze schokt, haar hand ligt tegen de achterkant van zijn hoofd en hij kreunt als ze met haar hand de basis van zijn lul vastpakt.

Instinctief schuurt ze zich tegen hem aan, de schacht van zijn lul glijdt door haar natte plooien. Ze wiegt tegen hem aan en bolt haar rug als alsof ze hem wil dwingen om haar dieper te nemen en hij komt naar boven met zijn heupen om te neuken.

Dit is niet de eerste keer dat ze dit hebben gedaan. Ze voelt het puntje van zijn pik bij de ingang van haar kut en dat is fucking lekker.

“Jeff, God”. Hij spant, hij neukt naar beneden terwijl zij naar boven komt en de hele dikke lengte van hem ramt hij recht en diep in haar. Hij is groot, er zit een lange dikke warme strook in haar, terwijl hij met zijn mond een van haar tepels begint te likken en zuigen, terwijl hij de andere tepel tussen zijn vingers neemt. Leanne heeft nooit echt iets gezien in oudere mannen maar na Jeff – nadat ze weet hoe lekker het is om het te doen met een man die weet hoe hij moet neuken, hoe hard hij moet duwen, hoe lang hij moet plagen voordat hij ervoor gaat – zal ze hier in de toekomst waarschijnlijk wel anders over gaan denken. Dat wil zeggen als ze ooit besluit om Jeff te laten gaan.

“Ssssh, schatje”. De woorden worden gedempt langs de zachte zwelling van haar tiet, die hij tegen zijn wang heeft gedrukt, De stoppels op zijn gezicht zijn ruw en het is zo verdomd sexy als deze tegen de tere huid daaronder komen. Hij komt op en ondersteunt met zijn handen haar taille, ze gooit haar hoofd achterover, terwijl ze met haar vingers door zijn haar gaat.

“Jeff”. De geur van hen beiden is goed te ruiken, het zweet prikt onder haar armen en ook beneden aan de binnenkant van haar benen, die ze verstijfd rond de heupen van Jeff heeft geslagen. Ze kan zijn ademhaling horen als hij met zijn duimen hectische patronen begint te wrijven over de uitlopers van haar heupen en door het ritme begint ze zelf ook sneller te bewegen.

Het is op dit punt erg warm en ze voelt hoe haar hele lichaam beweegt bij iedere beweging die hij maakt. De opbouw ervan ontvlamt tussen haar benen, in haar ledematen, er pulseert warm bloed door plaatsen in haar lichaam waarvan ze de naam niet eens kent en stoppen is op dit moment wel het laatste wat ze wil.

Ze is nu wel heel opgewonden als zijn hand langs haar bekken naar beneden tussen haar benen glijdt. Als hij zijn twee vingers in haar nattigheid naast zijn pik duwt, balt ze haar vuist hevig en schreeuwt ze het uit.

“Verdomme” spuugt ze, de stoten gaan gekarteld, ongecontroleerd. “Jeff… Jezus…”

“Ja?” Zijn stem klinkt opgewonden terwijl hij zijn vingers weer terugtrekt; hij gaat met zijn vingers over weerszijden van haar klit. “Dat vind je wel lekker hè? Leanne…” Hij brengt zijn vingers bij elkaar, pakt haar klit tussen zijn vingers en begint er ruw over te wrijven en de vonk slaat met geweld over in elke zenuw die ze heeft, wat haar heel geil maakt.

“Jezus, Jezus, Jezus”. Ze is altijd een beetje grof wanneer ze komt en verdomme ze komt klaar, alle spieren in haar bekken verkrampen bij het binnendringen van zijn lul. Haar nagels grijpen de achterkant van zijn nek, vijf diepe raakpunten houden haar verankerd en ze voelt hoe hij nog een keer naar binnen stoot en ook hij diep in haar klaarkomt, de schokkerige bewegingen van haar lichaam waren teveel voor hem.

“Verdomme”. Jeff heeft zijn tanden in het zachte vlees van haar borst gezet en terwijl hij komt, raken zijn heupen die van haar. Het is wit-nat-heet, deze plotselinge stormloop van nattigheid en Leanne weet niet of ze het binnen de tijd allemaal kunnen opruimen, maar daar kan ze zich nu bijna niet druk om maken, omdat ze nog na ligt te genieten van haar orgasme.

Na een tijdje, tilt hij zijn hoofd op, trekt zich terug en ze leunt naar voren zodat haar voorhoofd tegen dat van hem komt te liggen. Zijn adem is warm op haar gezicht, maar hij zegt niets. Hij doet dat zelden als hij is gekomen en nog in haar zit. Als hij een beetje op Leanne lijkt, wil hij zich waarschijnlijk nog niet terugtrekken. Leanne kan dat begrijpen. Soms zou ze gewoon met Jeff willen neuken totdat ze beide uitgeput zijn en dat ze niets hoeven en nergens heen hoeven te gaan, behalve dan te gaan slapen.

Hij is nog steeds in haar, als een PA op de deur klopt en met een harde stem zegt “We hebben je nodig in de bestuurskamer, mevrouw de Vries, als u er klaar voor bent.”

Beiden beginnen ze op hetzelfde moment te lachen, warm en hees als blije tieners. “Oké” zegt Leanne grijnzend. Ze komt langzaam omhoog en beiden houden hun adem in als hij uit haar glinsterende en gladde kut glijdt. “Ik denk dat er geen tijd meer is voor koffie, toch?”

Jeff grijnst naar haar. “Oh, nou” zegt hij “Misschien de volgende keer”.

Leanne denkt al lang niet meer aan koffiedrinken, maar dat hoeft Jeff niet te weten. Het plagen is misschien wel het spannendste van alles.

Wil je verder lezen?

Spannende verhalen-Een onverwachte toeschouwer

Een onverwachte toeschouwer

Het was de heetste zomer sinds het begin van de metingen en er was geen …

Spannende verhalen - Spaans dansen

Spaans dansen

Toen ik opgroeide stond er in de hoek van onze woonkamer een stereomeubel; het had, …

error: Content is protected !!