Home Spannende verhalen Een onverwachte toeschouwer
Spannende verhalen-Een onverwachte toeschouwer

Een onverwachte toeschouwer

Het was de heetste zomer sinds het begin van de metingen en er was geen airconditioning. Annelies haatte het openbaar vervoer, maar een lekke band had haar gedwongen om de trein te nemen voor een lunch met haar beste vriendin Sara. Ze verlangde wanhopig naar wat frisse lucht en stond kordaat op om het laatste raam in de lege wagon te openen.

Een prachtige jonge blonde man tegenover haar, draaide zijn hoofd naar haar toe terwijl ze aan het stijve metalen frame rukte. Hij bekeek haar, in de vakantie bruin geworden, benen. Zijn blik reisde al snel over haar lichaam naar haar kleine borsten, die zich zonder BH onder een zijdezachte haltertop hadden genesteld.

Hij was zeker sportief en ziet er goed uit, dacht ze. Onder zijn slordige blonde haar,zijn lichte wenkbrauwen en boven zijn volle lippen bevonden zich zijn ogen, die de kleur van de zee hadden en een wipneus vol met sproeten. Ze sloeg haar donkere haren naar achter en gaf hem, terwijl ze weer terugging naar haar stoel, een korte glimlach van achter de veiligheid van haar zonnebril.

Haar observatie werd onderbroken door de komst van de conducteur. Hij was een kalende man van middelbare leeftijd met grote flarden van zichtbaar zweet op zijn stijve blauwe uniform. De blonde man verschoof op zijn stoel om een kaartje uit de achterzak van zijn surfbroek te halen en duwde zijn goed gevormde billen verleidelijk tegen de protserige stof van de stoelen.

“Een enkeltje naar Maastricht alstublieft” zei Annelies.

“Vier euro alsjeblieft.”, zei de conducteur. Wanhopig zocht Annelies naar haar geld totdat ze zich, na veel rommelen, realiseerde dat haar portemonnee nergens te vinden was. Er lag een handjevol kleingeld op de bodem van haar tas maar ze kwam nog steeds vijftig cent te kort.

“Oh nee, het spijt me” zei ze “Ik heb niet genoeg geld bij me. Kun je niet mijn adres noteren of iets anders zodat we het kunnen oplossen?” Haar wangen gloeiden.

“Dat lijkt me niet waarschijnlijk” zei de inspecteur met een sterk noordelijk accent “als je denkt dat ik je een dienst ga verlenen dan zul je met wat beters moeten komen. Als ik…”

Op dat moment sprong de blonde man, nadat hij de zaak met belangstelling had gevolgd, op uit zijn stoel. “Hier” zei hij met Brabants accent, terwijl hij in zijn zakken rommelde en 50 cent tevoorschijn haalde. De inspecteur keek met tegenzin naar het geld en accepteerde onwillig de munt voordat hij naar het volgende rijtuig ging.

Annelies haar gezicht bloosde van verlegenheid. Ze duwde haar zonnebril naar de bovenkant van haar hoofd.

“Dank je wel” zei ze “Ik heb normaal gesproken geld weet je, het is gewoon…”

“Hé” onderbrak hij met een gemakkelijke glimlach die Annelies meteen warm voor hem maakte “het overkomt ons allemaal wel eens. Hoe dan ook, er is niets dat ik niet zal doen voor een dame in nood!” Ze glimlachte terug, aangetrokken door zijn charmante glimlach, sympathieke accent en zijn brutale gedrag. Ze vermoedde dat hij in zijn vroege jaren twintig was, wat hem een goede tien jaar jonger maakte dan haar.

Aangemoedigd door haar oprechte glimlach verhuisde hij van stoel, zodat hij direct tegenover haar zat in plaats van aan de overkant van het gangpad.

“Erik” zei hij tegen Annelies terwijl hij een enorme hand uitstak. Zijn armen waren gespierd en zijn aderen groot onder een prominente lichte vacht van blond haar. Zijn hand was warm en zijn greep was stevig. Hij bekeek haar van top tot teen. “En jij bent?”

“Annelies.” Ze praatten gemakkelijk terwijl de trein voortboemelde, zodat de passagiers er bij meerdere kleine stations uit konden. Erik studeerde maritieme wetenschappen en was ook een fervent surfer. Annelies zei met tegenzin dat ze accountant was en ze was blij dat hij onder de indruk leek, in plaats van het gebruikelijke vooroordeel: degenen die goed zijn met cijfers, zijn vaak saai.

“Getrouwd?” vroeg hij. Ze schudde haar hoofd. “Hoe kan dat nou? Een prachtig, slim, sexy meisje als jij? Jeetje, als ik getrouwd was met jou zou ik….”.

De spanning bouwde zich op. Geladen stilte. Oogcontact.

Met een onberispelijke timing kwam de trein tot stilstand en de oudere dame, die twee rijen verderop zat, schudde met haar geruite boodschappentas, terwijl ze de wagon verliet. Annelies had het al erg warm door het weer en de naderende onweersbui, maar nu was de lucht zo dik dat ze alleen nog maar kon denken aan één ding dat het duizelingwekkende vacuüm zou wegnemen.

Al licht bezweet werd ze zich terdege bewust van een ander soort nattigheid, dat van haar eigen sappen, dat op haar bleke katoenen slipje sijpelde. Toen de trein weer luidruchtig in beweging kwam, werd ze, terwijl Erik aandachtig naar haar keek, teruggeduwd in haar stoel. De pauze werd verstoord toen hij zich ongemakkelijk verschoof in zijn stoel: Een poging om zijn korte broek te herschikken om zijn indrukwekkende pakket de ruimte te geven,

Later zou dit bij Annelies een onzinnig gedrag teweegbrengen, maar op dat moment was ze zich intens bewust van wat ze aan het doen was, zelfs toen ze werd verrast door haar eigen stoutmoedigheid. Doelbewust verhuisde ze zodat ze op de stoel naast Erik kwam te zitten, een been onder haar billen en één been op de vloer. Ze leunde naar zijn oor en een hand streelde zachtjes het harde gedeelte van zijn mannelijke dijen.

“Is er een manier dat ik je kan terugbetalen voor je vriendelijkheid eerder?” Haar hand bleef zijn dij beroeren en bewoog zich langzaam zodat haar vingers bijna zijn gespannen stijve pik raakten. Vol ongeloof keek hij vluchtig in haar ogen, wat vervolgens een nog grotere grijns op zijn gezicht veroorzaakte.

“Zeker wel” sprak hij zachtjes en nam haar plagende hand vast en bracht deze boven zijn dijbeen naar de plaats waar zijn pik in de stof van zijn luchtige broek duwde. Annelies gleed met haar hand in zijn broek en hij kreunde van verrukking toen zijn harde pik uit zijn beknelling werd bevrijd. Hij ging verzitten en trok de korte broek naar beneden waardoor Annelies zijn mannelijkheid in volle glorie kon zien.

Zijn pik was lang en behoorlijk dik, stevig geworteld in een bed van veerkrachtig donker haar. Een enkele ader pulste langs de volle lengte van de trots volgezogen eikel, langs het schone roze van de schacht, naar beneden. Erik kreunde toen ze langzaam en zacht haar handen over de gevoelige eikel liet gaan, zonder het nauwelijks aan te raken. Ze greep zijn pik in haar rechterhand, trok langzaam de voorhuid over de eikel waardoor er een klein druppeltje vloeistof uit zijn pik kwam. Hij kreunde ongegeneerd van genot en kreunde opnieuw toen Annelies langzaam maar stevig haar hand terug naar beneden liet gaan.

Terwijl ze haar ritme vond, richtte hij zijn aandacht op Annelies en liet een eeltige vinger onder de band van haar roze zijdeachtige topje glijden, waardoor de bandjes los gingen. De dunne haltertop verfrommelde en viel behulpzaam neer zodat hij haar stevige borsten kon bewonderen.

Annelies was verbaasd dat ze, hier in een trein met een volslagen onbekende, zo opgewonden was. Ze genoot van de hongerige ogen van Erik. De dreiging van het op elk moment betrapt te kunnen worden wond haar enorm op. Hij liet een waarderende blik over haar borsten gaan, die nog witte driehoekjes hadden van haar recente Caribische vakantie. Deze witheid alleen al versterkte de warme donkerroze kleur van haar tepels, die kogelhard waren. Dezelfde grote duim, die hen had bevrijd, wreef nu op zijn beurt waarderend over elke tepel, wat kleine rillingen van genot door haar heen liet gaan.

Terwijl hij zich licht naar haar toe draaide, hield hij een hele borst in zijn grote hand en hij genoot van het zachte stevige gevoel. Zijn hoofd volgde al snel zijn hand en een verkennende tong kronkelde over haar tepel om het, op dezelfde manier zoals ze voor het eerst zijn pik had verkend, voorzichtig te likken. Nu ze meer opgewonden werd, greep Annelies zijn pik steviger vast en werden haar bewegingen sneller.

Aangemoedigd, gebruikte hij beide handen om haar borsten stevig vast te pakken, om met zijn mond steeds indringender haar stijve tepel te omsluiten waardoor er een heerlijk gevoel van zuigkracht ontstond. Annelies was inmiddels met haar hand zijn pik met een flinke snelheid op en neer aan het bewegen, genietend van de controle die ze over hem had. Hopeloos trok ze een van zijn enorme handen van haar borsten en dwong deze ruwweg tussen haar benen, zodat hij de nattigheid van haar slipje kon voelen.

Plotseling werd het hem te veel en hij kwam klaar. Zonder waarschuwing spoot Erik warme stralen van sperma en schudde ongecontroleerd met de snelheid en de intensiteit van het orgasme.

Even een moment teleurgesteld, redeneerde Annelies dat als hij enkele jaren jonger was dan haar; hij waarschijnlijk niet de ervaring of het vermogen zou hebben om het orgasme uit te stellen. Beschaamd voor hem, rommelde ze al snel in haar tas om een klein pakje tissues te zoeken.

Al snel ontdekte ze echter, dat ze zijn leeftijd had verward met onvolwassenheid. In plaats van in verlegenheid te zijn gebracht, leek Erik volledig onaangedaan te zijn door de hele situatie en keek haar loom aan terwijl ze hem schoonveegde. Terwijl ze bezig was met hem, nam hij haar arm bij de pols en slaakte een uiterst gebiedend woord.

“Stop!”

Ze keek hem recht in zijn ogen en werd plotseling in verlegenheid gebracht door haar eigen reactie. Ze werd door zijn blik gevangen gehouden als een konijn door de koplampen van een tegenligger en ze was machteloos om zijn volgende bewegingen te stoppen.

Hij gleed van de stoel op de vloer, zodat hij eerbiedig voor haar knielde. Terwijl hij nog steeds in haar ogen keek, trok hij voorzichtig maar stevig haar benen uit elkaar totdat ze ongegeneerd voor hem zat, met haar benen wijd open. Ze was zich ervan bewust dat hij door haar rok de driehoek van wit katoen, dat haar kleverige en hopeloos enthousiaste kutje bedekte, kon zien en dit, in combinatie met de intensiteit van zijn blik, had haar weer naar een niveau van ongekende verwachtingen gebracht.

Erik legde zijn handen op haar knieën en ging aan de buitenkant van elk been omhoog, terwijl hij haar rok rond haar taille sjorde. Het ruwe materiaal van de stoelen krasten tegen de bovenbenen en de billen van Annelies. Behendig plaatste hij zijn handen onder de tailleband van haar slipje en trok deze langzaam naar beneden. Hij verwijderde het natte slipje helemaal, totdat hij, met een grote glimlach, zijn katoenen prijs naar zijn neus bracht en eraan snoof als een man die aan een zeldzame delicatesse rook. Daarna liet Erik zijn trofee in de rechterzak van zijn korte broek glijden.

Annelies kon het niet helpen, maar moest hierom lachen en hij keek haar aan met zijn blauwe ogen terwijl hij haar beide benen omhoog duwden, zodat hij haar natte kutje in volle glorie kon bewonderen: Zijn handen zwierven over haar strakke gebruinde dijen en zijn ogen

verslonden gretig de donkere strook van zacht haar, omringd door de kleine witte driehoek die was achtergelaten door haar bikinibroekje.

Hij spreidde voorzichtig haar benen, waardoor haar meest kwetsbare gebieden duidelijk te zien waren. Dezelfde duim die haar tepels op zo’n spannende manier had aangeraakt, streelde nu zachtjes het glinsterende knopje van haar clitoris, waardoor ze sneller begon te ademen. Nog steeds grijnzend bleef hij haar zachtjes strelen terwijl haar natte gleuf hem uitnodigde. Erik liet zijn hoofd, als een opgewonden jonge pup, op haar kutje vallen.

De sensatie was heerlijk en ze kon het niet helpen, maar hapte naar adem als zijn indringende likken zich op dezelfde manier rond haar klit bewoog. Zijn snelle, lange likken werden al snel vervangen door een cirkelvormige, indringende beweging met zijn tong, die haar in een weloverwogen, goed getimede beweging omcirkelde. Hij wisselde het diep begraven van zijn hoofd in haar kutje af door vervolgens weer zijn lippen op haar klitje te plaatsen en te zuigen totdat het uiteindelijk werd meegesleurd in een heerlijke vacuüm.

De ademhaling van Annelies was nu onregelmatig en heel zwaar en het was op dat moment dat haar hart bijna stopte toen ze opkeek om te worden begroet met het gezicht van de conducteur. Het gezicht van de conducteur was nu nog roder en glanzender dan toen ze hem voor het eerst had gezien.

Erik merkte onmiddellijk de lichte verstijving van haar lichaam.

“Gaat het?” vroeg hij met een lichte glans van het vocht van Annelies rondom zijn. En vreemd genoeg besefte ze op dat moment dat het inderdaad heel goed met haar ging. Het idee dat de conducteur toeschouweer was van hun meest intieme momenten, wond haar nog meer op.

De conducteur, inmiddels met zijn mollige pik in zijn pafferige hand, was ook verstijfd want hij was zich ervan bewust dat hij was betrapt terwijl hij zich aan het aftrekken was. Zij was het die nu de controle had, zij was nu de baas. Erik zijn hoofd was ongeduldig aan het wachten op haar knikje om aan te geven of hij moest doorgaan.

De conducteur verwachtte waarschijnlijk van haar dat ze “viezerik!” zou schreeuwen en hem zou wegjagen uit de wagon. In plaats van te schreeuwen over de onverwachte inbreuk, keek ze de geschokte man recht in de ogen en knikte naar Erik.

“Alsjeblieft niet stoppen” fluisterde ze en kreunde waarderend terwijl hij zijn hoofd terug naar zijn taak boog. De man in uniform bleef gebiologeerd kijken terwijl Erik haar kutje bleef verwennen. Hij was niet in staat om zijn ogen ervan af te houden en ze speelde met zijn aanwezigheid, wreef haar handen over haar eigen borsten en kneep, kneedde en trok aan haar tepels.

Ze kon zien dat de mollige hand van de conducteur zich als een zuiger op en neer bewoog. Zijn gezicht op een bijna onmogelijk niveau van roodheid terwijl hij zijn pik bijna wanhopig heen en weer trok. Het was allemaal nog spannender omdat Erik geen idee had dat ze werden bekeken.

De aanwezigheid van de conducteur was eigenlijk een extraatje, omdat Erik haar stijgende opwinding bemerkte en direct haar clitoris begon te likken met een sterke op en neer gaande beweging. Het werd bijna te veel en instinctief probeerde ze zijn hoofd weg te duwen, maar hij ging door met zijn geile tong, terwijl ze zachtjes kreunde.

Behendig stak hij een vinger in haar kutje en ze duwde ertegen aan. Dit, samen met het directe likken van haar clitoris, was bijna ondraaglijk. Zowel de druk als de snelheid werden verhoogd en hij duwde een tweede vinger in haar natte kutje. Haar spieren spanden zich strakker rond de vingers en hij antwoordde met een daad van wreedheid door ze ruwweg in en uit haar natte spleet te trekken en ze naar boven te draaien, zodat ze een heerlijke druk uitoefenden op de voorkant van haar bekken. Haar G-spot stond in brand!

Ze stond op het punt om een orgasme te krijgen toen zijn vingers harder en harder duwden. Toen ze weer de ogen van de conducteur ontmoette, kromp haar hele lichaam uiteindelijk samen, samentrekkend en kronkelend op de ruwe stoelen terwijl ze van plezier hijgde. Haar handen hielden, bijna wreed, de zongebleekte haren van Erik vast. Ze was opgelucht toen ze zweterig opmerkte dat de conducteur was verdwenen. Ze zag hem niet meer voor de rest van de treinreis.

Bij Maastricht klonk er gerommel van donder in de verte en donkere wolken begonnen zich samen te trekken in de lucht. Terwijl Annelies geduldig op haar vriendin Sara wachtte, landde er een druppel regen op de neus van Annelies. Eindelijk, het was gedaan met de hittegolf. Erg verfrissend, dacht ze, en lachte ondeugend in zichzelf, terwijl ze een regendruppel van haar neus wegveegde. Ze genoot van het gevoel van vrijheid dat ze zonder haar slipje op het platform stond. Helemaal naakt onder haar korte rokje. In de verte zag ze de vrolijke blonde haren van Erik toen hij van haar wegliep met één hand in zijn broekzak om zijn natte trofee vast te houden.

Wil je verder lezen?

Spannende verhalen: De parkeerplaats

De parkeerplaats

Op Schiphol was het om 03.00 uur in de nacht heel erg rustig. Er stond een …

Spannende verhalen - Spaans dansen

Spaans dansen

Toen ik opgroeide stond er in de hoek van onze woonkamer een stereomeubel; het had, …

error: Content is protected !!