Home Spannende verhalen Een nacht om nooit te vergeten
Spannende verhalen - Een nacht om nooit te vergeten

Een nacht om nooit te vergeten

Laat me je vertellen over iets dat mij onlangs is overkomen. Het was een van de spannendste dingen die ik ooit heb gedaan en ik zal het voorlopig niet vergeten, misschien wel nooit meer.

Ik ben al zeventien jaar getrouwd met een geweldige man. Steve en ik kochten in de zomer van 2001 ons eerste huis samen, in een klein dorpje in Gelderland. Afgelopen zomer kreeg ik een baan als barmeisje bij onze lokale bar en ontmoette enkele zeer interessante personages. Dit verhaal gaat over één van hen.

Toen ik Brian voor het eerst zag, merkte ik onmiddellijk hoeveel hij op Justin Timberlake leek. Hij was lang en slank, had een grote bos blond krullend haar en had piercings in zijn oren en wenkbrauwen. Eigenlijk onnodig om te zeggen, maar hij is een lekker ding. Het maakte mij niet uit dat hij slechts 18 jaar oud was; in feite denk ik dat ik daar juist opgewonden van werd. Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot mannen die veel jonger zijn dan ik en ik was net iets meer dan 20 jaar ouder dan Brian.

Hij was bijna elke avond in de bar te vinden. Het was leuk om wat gezelschap te hebben tijdens de soms langdurende avonden en met hem in de buurt was er nooit een saai moment. Elke keer dat hij dicht in mijn buurt kwam, kon ik mijn hart sneller voelen kloppen en mijn handpalmen nat voelen worden en ik zal ook niet snel vergeten hoe het andere delen van mijn lichaam had beïnvloed. Hij had hier geen familie en werkte voor een bedrijf dat seizoensgebonden werk aanbood. Uiteindelijk, hij had gewoon niet genoeg geld om elke dag naar de bar te komen en gaandeweg zag ik hem steeds minder.

Een paar maanden later kreeg mijn man Steve een telefoontje van Brian. Hij was in de avonden werkzaam in een kunststoffabriek, maar hij begon pas rond middernacht waardoor hij het grootste deel van zijn avonden vrij had.

Op een woensdagavond belde Brian Steve op en vroeg hem of hij zin had om uit te gaan. Zij moeten een geweldige tijd hebben gehad, omdat ze pas om ongeveer 04.00 uur thuis waren. Ik heb eigenlijk niet veel met Steve gepraat toen ze binnenkwamen, maar de volgende ochtend hadden we een nogal interessant gesprek. Hij zei dat ze samen de mogelijkheid van een trio hadden besproken en manlief zag het eigenlijk wel zitten dat dat die nacht ook zou gaan gebeuren. Ik dacht dat ik een hartaanval zou krijgen.

Brian bracht de nacht door op onze bank en de volgende dag, terwijl Steve aan het werk was en de kinderen naar school waren, bleef ik alleen met hem achter. Elke keer als ik naar hem keek, dacht ik na over hoe dicht we bij het punt waren gekomen dat we echt seks zouden hebben. Ik kon de hele dag aan niets anders meer denken. Ik weet niet of ik ooit zo opgewonden ben geweest! Hij ging die avond naar huis en ik had eerlijk gezegd gedacht, dat mijn kans nu verkeken zou zijn… en dat Steve nooit meer in “die” stemming zou komen. Terwijl ik Brian naar huis bracht, vroeg hij me of ik aan Steve zou willen vragen of hij een paar dagen bij ons kon logeren. Het leek erop dat zijn huisbaas hem eruit wilde zetten en dat hij even nergens anders terecht kon. Oh, arme jongen.

Steve haalde Brian de volgende dag op en hij zou tijdelijk in onze souterrain verblijven. Nou dit was een echte test. Kon ik hem dagelijks zien zonder hem aan te raken? Had ik dat soort wilskracht? Alleen de tijd zou het leren en ik hoopte stiekem dat Steve weer in de ‘stemming’ als de week daarvoor zou komen.

Het was inmiddels al woensdagmorgen en Brian zou de volgende dag al terug naar zijn huis gaan. Steve en ik hadden vanwege allerlei spanningen vreselijke seks en we vonden het allebei een beetje jammer dat Brian al zo snel zou vertrekken. Ik had nog steeds een beetje hoop dat er iets zou kunnen gebeuren voordat hij vertrok… maar naarmate de dag en de avond vorderde, nam die hoop steeds verder af. Ik was alleen thuis en had van hen beide niets gehoord.

Een beetje gefrustreerd belde ik Steve op zijn mobiele telefoon op. Hij had Brian net ontmoet en ze waren samen een biertje aan het drinken in de bar en zouden snel naar huis komen. Verdorie, dacht ik. Zijn laatste nacht hier en ze brengen die samen al drinkend door in de lokale bar. Ik had net de hoop opgegeven en stond op het punt om mezelf klaar te maken om naar bed te gaan… alleen.

Ik liet het bad vollopen en stapte in het warme bad. Het warme water voelde heerlijk en ik voelde de stress van die dag langzaam verdwijnen. Ik was al de hele dag geil, dus ik hoefde er niet twee keer over na te denken om mijn handen naar mijn poesje te laten gaan… en daar lag ik in het bad mezelf zachtjes strelen en na te denken over hoe de dingen hadden kunnen zijn geweest. Na een tijdje begon ik me een beetje down te voelen omdat ik deze geweldige kans had gemist, dus ik stapte uit bad en droogde mezelf af. Net toen ik bijna klaar was, belde Steve om te zeggen dat ze snel thuis zouden zijn. Hij zei ook dat hij had nagedacht en dat hij, gezien het feit dat Brian de volgende ochtend zou vertrekken, het gewoon zou toestaan dat ik een beetje plezier met hem zou hebben. Oh, mijn God. Zou het dan eindelijk gaan gebeuren? Van alle mensen die ik kende was deze jonge man toch wel de heetste en de meest sexy man van allemaal.

Door alle opwinding lukte het maar niet om in slaap te vallen en eindelijk hoorde ik ze rond 01.00 uur thuiskomen. Ik lag daar, zo nat van opwinding en tegelijk ook bang. In de 17 jaar dat Steve en ik getrouwd waren geweest, had ik nog nooit seks met een andere man gehad. Wat als Steve vraagt of hij samen met ons in bed komt liggen en hij ‘nee’ zegt? Allerlei verschrikkelijke dingen begonnen door mijn hoofd te spoken, maar ik kon op dit moment mijn poesje voelen kloppen en ik wist dat, ondanks mijn angsten, er niets kon misgaan tijdens deze eenmalige kans.

Steve kwam als eerste naar beneden naar onze slaapkamer. Hij had gedronken, maar hij wist nog wel wat hij deed. We spraken een paar minuten samen, om er zeker van te zijn dat we dit echt allebei wilden. Ik was blij dat hij dit niet zomaar in een opwelling deed en dat hij ook bezorgd was over alle betrokken emoties. Na een paar minuten besloten we om ervoor te gaan. Steve ging terug naar boven en vertelde Brian dat hij na vijf minuten naakt naar beneden mocht komen. Hij kwam terug naar beneden en samen zouden we op hem wachten.

Na wat een eeuwigheid leek (en wat in feite maar minder dan twee minuten was), hoorde ik voetstappen onderaan de trap naar onze slaapkamer lopen. De deur was gesloten en Brian klopte behoedzaam en opende de deur een beetje. “Weet je het zeker?” vroeg hij aan Steve. Steve zei dat het echt goed was en vroeg hem om binnen te komen. Ik draaide me om en keek naar hem. Daar stond hij dan gekleed in slechts zijn strakke zwarte boxershort. Hij had een schaapachtige grijns op zijn gezicht en ik kon zien dat hij het een beetje ongemakkelijk vond. Ik wist dat hij, zelfs voor zijn jonge leeftijd, nogal wat seksuele ervaring had, maar ik durfde te wedden dat hij zoiets nog niet eerder had gedaan!!!

Ik kon de contouren van zijn harde pik onder zijn boxer zien en zag hem te voorschijn komen toen hij zijn boxer naar beneden trok en op de vloer liet zakken. Hij kroop bij ons in bed en ik bevond mezelf in de best mogelijke positie ooit. Als je nog nooit op hetzelfde moment ingeklemd hebt gelegen tussen twee geliefden, stel ik voor dat je het tenminste een keer moet proberen. Ik lag op mijn zei en keek naar mijn man en hij vertelde me dat ik plat op mijn rug moest gaan liggen. Brian boog zich voorover om me te kussen en ik raakte zijn lippen zonder aarzeling. Zijn tong voelde zo goed in mijn mond en ik kon zijn koude handen over mijn lichaam voelen glijden. Ik stopte met hem te kussen en kuste Steve. Hij was op dit punt zo opgewonden geraakt en ik wist dat er geen weg meer terug zou zijn.

Brian en Steve namen allebei een tepel in hun mond en begonnen zachtjes te zuigen en te knabbelen. Mijn tepels waren zo hard dat ze bijna pijn deden. Ik had vorig jaar een tepelpiercing genomen en de pin die door hen heen stak was net lang genoeg om er aan de andere kant weer uit te komen, maar als ik echt opgewonden en geil was, staken de piercings in mijn vlees wat zowel voor plezier als voor pijn zorgt. Steve liet zijn andere hand naar mijn kut glijden en hij zei hoe nat ik al was. Alles wat ik kon doen was kreunen als antwoord en ik ging op in het plezier van de aandacht die ik van de twee mannelijke geliefden kreeg.

Steve wendde zich tot Brian en zei: “Heeft mijn vrouw geen prachtig poesje?”, waarop Brian antwoordde: “Ja, dat heeft ze zeker.” Steve vertelde hem dat het er niet alleen goed uitzag maar dat het ook heerlijk rook en smaakte. Hij zei dat hij mijn kutje wilde proeven. Brian stopte zijn hoofd tussen mijn benen en begon behoedzaam de gevoelige plooien van de huid daar te likken. Ik voelde een elektrische schok door mijn lichaam gaan en mijn tepels reageerden weer met plezier/pijn. Ik kon vertellen dat, hoewel hij enige ervaring in het verleden had, hij niet zo ervaren was als Steve, maar het feit dat het iemand anders was dan mijn man die mij lag te likken en dat mijn man TOEKEEK, maakte het echt heel geil en spannend.

Terwijl Brian aan mijn kutje bleef likken, stond Steve op en streelde zijn toch al harde pik. Hij kwam aan de zijkant van mijn hoofd staan en ik opende mijn lippen om hem in mijn hete, natte mond te stoppen. Ik heb altijd genoten van het zuigen aan de pik van mijn man en deze keer was het niet anders. Ik nam eerst de kop in mijn monde en voorzichtig begon ik ook aan de rest te zuigen en te trekken. Steve kreunde en ik keek naar hem terwijl ik ook naar Brian tussen mijn benen keek. Ik neem zijn pik verder en verder in mijn mond, totdat de volledige lengte in mijn mond en keel zat.

Steve keek naar Brian en vroeg hem of hij zijn sletterige vrouw wilde neuken. Brian antwoordt opgewonden ‘ja’ en gaf mijn kutje nog een laatste lik, voordat hij op zijn knieën ging. De arme jonge man was op dit punt ZO zenuwachtig, dat hij zijn stijve leek te verliezen. Steve keek me aan en zei: “Zuig aan zijn pik, slet. Zodra hij weer hard is, wil ik dat je op hem gaat rijden zodat ik kan toekijken hoe je mooie poesje wordt genomen door zijn jonge lul.”

Ik stond op en Brian ging liggen. Mijn god, hij heeft zo’n mooi lichaam en ik wil hem hem echt overal aanraken. Ik was ook blij om te zien dat hij volledig was geschoren. Ik nam zijn halfzachte pik in mijn mond en begon hem langzaam in mijn mond te laten glijden totdat zijn pik de achterkant van mijn keel had bereikt. Ik slikte en kon mijn keel rond zijn pik voelen sluiten. Hij begon te kreunen en ging met zijn handen langzaam door mijn haar, terwijl ik maar aan zijn pik bleef zuigen. Zo nu en dan haalde ik hem uit mijn mond en terwijl ik zijn pik voortdurend met mijn hand bleef strelen, likte ik aan het tedere vlees van zijn ballen. Hij kreunde weer. Na slechts een paar minuten was hij weer keihard en klaar om te neuken.

Ik blijf de bevelen van mijn man opvolgen en klom boven op hem en ging op het breukvlak van zijn heupen zitten. Toen nam ik zijn pik in mijn hand en wreef hem heen en weer over mijn natte gleuf, om hem een beetje te plagen en om zijn pik met mijn sappen te bedekken. Ik stopte de kop van zijn pik in de opening van mijn kutje en liet langzaam mijn gewicht zakken om hem nog dieper en dieper naar binnen te duwen. Hij strekte zijn armen uit en trok me aan mijn tepels, terwijl ik me heen en weer liet gaan over zijn pik en met mijn kutje tegen hem aanschuurde.

Steve had zich op dit punt van ons losgemaakt en stond achter ons en keek toe hoe Brian’s pik in en uit mijn natte kut gleed. Hij vertelt me hoe mooi het eruit zag en vroeg Brian hoe lekker hij het vond om zijn vrouw te neuken. Ik leunde naar voren en begon Brian opnieuw te kussen. Ik houd van zijn tong in mijn mond en om met mijn vingers door zijn krullende haar te gaan Ik kon de spanning voelen stijgen toen ik met mijn poesje harder en sneller op hem begon te rijden. Steve stond nog steeds achter ons en legde zijn beide handen rond mijn heupen en duwde me nog harder op de pik van Brian. Brian fluisterde dat hij zijn sperma voelde komen. Ik ging terug met mijn hand en pakte zachtjes zijn ballen en masseerde hen.

Seconden later, kon ik mijn eigen orgasme voelen naderen, net toen Brian zei dat hij ook zou komen. De kamer werd vervolgens gevuld met geluiden van plezier, omdat we beiden tegelijkertijd klaarkwamen. Steve was er ook bij komen staan en vertelde me hoe verdomd sexy ik wel niet was. Ik kwam uiteindelijk van Brian af en na een snelle sigaret en een bezoekje aan de badkamer zagen we elkaar weer in mijn bed en viel ik in slaap tussen deze twee mooie mannen. Ik denk niet dat ik ooit in mijn leven zo lekker heb geslapen.

De volgende dag nam Brian al vroeg een bus om naar huis te gaan. Ik denk niet dat hij enig idee heeft hoeveel zijn korte verblijf ons leven heeft beïnvloed. Hij zal niet snel vergeten worden.

Wil je verder lezen?

Spannende verhalen: De parkeerplaats

De parkeerplaats

Op Schiphol was het om 03.00 uur in de nacht heel erg rustig. Er stond een …

Spannende verhalen-Een onverwachte toeschouwer

Een onverwachte toeschouwer

Het was de heetste zomer sinds het begin van de metingen en er was geen …

error: Content is protected !!