Home Spannende verhalen De parkeerplaats
Spannende verhalen: De parkeerplaats

De parkeerplaats

Op Schiphol was het om 03.00 uur in de nacht heel erg rustig. Er stond een korte rij met taxi’s aan de kant en langs de stoep stonden ook een handjevol auto’s verspreid geparkeerd. In haar blauwe Honda Civic tikte Jolanda ongeduldig met haar vingers tegen het stuur om zich te verzetten tegen de drang om haar telefoon te pakken en Ruben snel een berichtje te sturen.

In plaats daarvan dacht ze aan hun nieuwe bed en hoe geweldig het zou voelen om weer samen met hem in dat bed te liggen. Ze hadden de afgelopen maanden pikante teksten naar elkaar gestuurd en spannende telefoongesprekken gehad, maar dat alles had alleen maar haar lust verscherpt in plaats van het te bevredigen.

Mensen begonnen uit gate 5 naar buiten te komen en tussen een groepje zakenmensen, toeristen en andere vermoeide reizigers zag Jolanda dat Ruben naar haar stond te zwaaien.

In zijn versleten spijkerbroek en gekreukelde shirt zag hij er meer uit als een verstrooide professor dan als een beveiligingsexpert. Zijn slordige haar en bril schrikte mensen af; de meeste mensen zouden nooit raden dat er een enorme spiermassa onder die kleren verstopt zat.

Jolanda deed de kofferbak open en wachtte vervolgens ongeduldig tot hij zijn tas had ingeladen en in de auto stapte. Hij opende zijn mond om “Hallo” te zeggen maar kwam er al snel achter dat praten onmogelijk was, toen Jolanda haar armen om hem heen sloeg en zijn woorden met haar lippen dempte.

Ze kusten net zo lang totdat de beveiliging van de luchthaven op het raam tikte om te laten weten dat ze weg moesten. Blozend reed Jolanda bij de aankomsthal weg.

“Dus ik denk dat op dit moment de vraag of je me gemist hebt een beetje stom is?” vroeg Ruben met een belachelijk tevreden glimlach op zijn gezicht.

“Meer dan stom” antwoordde ze en ze reden richting de snelweg.

“Dus wat zijn je plannen?”

“Plannen?” vroeg Jolanda onschuldig. “Het is 03.00 ‘s nachts of ben je dat soms vergeten?”

“Ja, maar in San Francisco is het nog niet eens etenstijd. Ik zou al uren op kunnen zijn.”

“Nou ja, misschien kunnen we, als we thuis zijn, bedenken wat we gaan doen.” Jolanda grijnsde, terwijl ze weer moest denken aan hun bed.

Ze reden een paar minuten zonder iets te zeggen terwijl Jolanda met één hand stuurde en met haar andere hand stevig de hand van Ruben vasthield. Ze kwamen aan bij een parkeerplaats langs de kant van de weg, het soort met toiletten, snoepautomaten en niet veel meer. Ruben begon te wijzen.

“Hé, vind je het erg om even te stoppen?”

Toen Jolanda de verlaten parkeerplaats opreed, had ze, toen ze merkte dat ze hevig gekust werd, nauwelijks tijd om de sleutel uit het contact te halen. Ruben gleed met zijn tong zachtjes tussen haar lippen en een beetje geschrokken zoog ze hierop, voordat hij zijn tong weer kon terugtrekken.

‘Ik dacht dat je wel wat wilde eten of zo?”

“Ik heb dat nooit gezegd.”

Dat was alle waarschuwing die ze kreeg, voordat hij met zijn ene hand onder haar bloesje gleed en met zijn ruwe palm over de gevoelige huid van haar buik wreef. Hij plaatste zijn hand op haar borst over haar beha, voordat hij zijn vingers in de kanten cup stak. Haar nagels grepen zijn schouders toen hij haar zachtjes in haar tepel kneep, waardoor ze behoorlijk opgewonden raakte.

“Het is al een tijdje geleden dat we hebben liggen vozen in de auto” mompelde hij, terwijl hij zijn gezicht in de kromming van haar nek legde. Ze kon zijn warme adem tegen haar huid voelen en ze maakte haar veiligheidsgordel los om zo dichter bij hem te kunnen komen.

Jolanda dacht een ogenblik weemoedig aan hun bed, dat op slechts vijftien minuten afstand stond, maar toen hij haar nek kuste en met zijn lippen langs haar gevoelige huid ging, merkte ze op dat moment dat ze de schone lakens en de opgeschudde kussens toch minder belangrijk vond.

“Oh, ik heb je zo gemist, schatje” mompelde hij. ‘Ik heb elke nacht aan je gedacht.”

“Oh?” zei Jolanda plagend. Ze reikte tussen zijn benen naar de bobbel die daar was ontstaan en kneep erin.

“Weet je zeker dat dat alles was, wat je hebt gedaan?”

Hij kreunde toen ze hem zo intiem aanraakte en ze voelde zijn heupen onder haar hand heen en weer bewegen. Jolanda plaagde hem een beetje en streelde hem totdat zijn adem sneller werd en langs zijn tanden naar buiten blies. Voorzichtig trok ze zijn rits naar beneden en duwde haar vingers in de spijkerbroek, op zoek naar zijn harde, strakke vlees.

“Verdomme, Jolanda” kreunde Ruben. “Je maakt me gek…”

“Nou, ik weet zeker dat ik dat niet wil” zei Jolanda met een grijns.

Er was net genoeg ruimte voor haar om voor het dashboard naar voren te leunen, waardoor haar hoofd op zijn schoot kwam te liggen. Loom, trok ze zijn pik vrij van zijn kleren en toen begon ze met haar roze tong op en neer over de lengte van zijn pik te gaan. Ze had hem zo gemist, maar nu ze hem terug had, was het enige wat ze wilde doen, hem martelen.

Jolanda hoorde zijn adem, laag en gecontroleerd en hoewel zijn hand verstrikt was geraakt in haar haren, duwde hij haar niet. In plaats daarvan hield hij zich bijna brutaal gespannen, terwijl ze hem met haar tong plaagde en hij genoot van de smaak en het gevoel van haar lippen.

Ten slotte kreeg ze medelijden met hem en zonder enige waarschuwing sloot ze haar lippen tactvol rond het puntje van zijn pik, slikte de druppel voorvocht op en zoog er lichtjes aan.

Dit zorgde voor een hoorbare zucht van Ruben en met zijn hand pakte hij haar haar steviger vast. Ze kon voelen hoe graag hij haar wilde, maar ze wilde nog steeds met hem spelen. Ze omcirkelde met haar tong de kop van zijn pik en af en toe nam ze zijn pik in haar mond, maar altijd tot een bepaald punt en dan trok ze terug om hem te plagen.

Ruben legde zijn arm op haar rug en ging met zijn grote hand richting haar achterste, ze was verrassend verbaasd toen hij over haar gevoelige gebied begon te wrijven. Slechts enkele momenten later begon ze met haar heupen op en neer te bewegen om zijn aanraking te ervaren en voor ze het wist begon hij haar rok omhoog te trekken.

Het was best koud zodat ze hijgde, toen haar huid plotseling werd ontbloot en toen hoorde ze Ruben verbaasd lachte, omdat hij ontdekte dat er niets anders dan haar zoete vlees onder de dunne stof van haar rok zat.

“Oh, stout meisje” gebaarde hij terwijl hij met zijn vingers langs haar spleet ging. Zijn bewegingen en de eenvoudige smaak van hem in haar mond, maakte haar nat en zorgde ervoor dat ze niet kon stoppen met kronkelen.

In reactie daarop, slikte ze hem recht naar beneden in haar keel, waarbij het grootste deel van zijn pik in haar mond kwam. Heel even dacht ze dat hij op dat moment zou klaarkomen, maar hij kon zichzelf beheersen, terwijl hij zachtjes moest vloeken.

Ze keek op toen hij haar zachtjes aan haar haren trok en ze werd beloond met een harde kus op haar gezwollen lippen. Het was bijna pijnlijk, maar ze sloeg haar armen om zijn nek en kuste hem weer net zo fel terug.

Hij brak de kus en leunde achterover tegen de achterbank.

“Ik wil meer dan een pijpbeurt” zei hij en ze opende de deur. De koude avondlucht was een verkwikkende shock na de warmte in de auto en ze haastte zich naar de achterbank, waar ze Ruben weer vastpakte.

Hij trok haar ruw op zijn schoot en ze merkte dat ze op het breukvlak tussen zijn dijen kwam te zitten. Ze waren hard door de spieren en ze wreef sensueel heen en weer om te kunnen genieten van het gevoel van de spijkerstof tegen de zachte huid van haar dijen. Ze hield zijn pik eventjes tussen haar handen en toen ging ze op haar knieën zitten met een hand op zijn schouder om zich te stabiliseren en de andere rond zijn pik om die te begeleiden.

“Oh fucking hell”, kreunde hij. Zijn handen lagen op haar heupen en begeleiden haar naar beneden en ze kon de spanning voelen aan de manier waarop hij zich inhield om niet in haar te stoten.

Ze kwam langzaam omlaag en hield van de manier waarop hij gespannen onder haar zat. Er was zo veel ingetogen kracht in hem en ze wist hoeveel moeite het hem kostte om zich in te houden.

“Dat is lekker” fluisterde ze. “Dat is zo ongelooflijk lekker, lieverd.”

Jolandas stopte toen hij volledig in haar zat en genoot ervan dat ze volledig was gevuld. Voor heel even genoten ze gewoon van het gevoel en het moment totdat Ruben’s zijn hand onder haar kin legde en haar gezicht optilde.

“Ik heb je zo verdomd gemist” mompelde hij en hij trok haar dicht tegen zich aan voor een diepe kus. Zijn tong duwde in haar mond, net zoals zijn pik in haar kut duwde en zelfs de geringste beweging gaf haar rillingen van genot door haar lichaam.

“Laat me maar eens zien hoeveel” zei ze, toen ze haar stem onder controle probeerde te krijgen en hij haar precies goed begon te verschuiven. “Laat me maar zien hoe graag je me wilt.”

Zijn ogen verduisterden bij haar uitnodiging en hij pakte haar heupen nog steviger vast. Ze hoorde hem grommen van plezier en toen begon hij omhoog te komen terwijl hij haar op hetzelfde moment heen en weer bewoog. Hij was sterk, bijna angstaanjagend sterk en ze voelde zich als een pop in zijn greep, als een stuk speelgoed dat precies zo werd gebruikt om Ruben te bevredigen.

Jolanda’s vingers hielden stevig de schouders van Ruben vast en ze hield zichzelf stil terwijl hij haar heen en weer bewoog. Ze was nat genoeg zodat hij gemakkelijk in en uit kon schuiven; ze kon haar eigen opwinding ruiken en dat maakte haar nog wilder. Ze begon met hem mee te bewegen, waardoor ze hard op en neer ging en ze beiden moesten kreunen.

Haar plezier zwol en wiegde haar lichaam heen en heen weer terwijl ze zich realiseerde dat ze zijn naam steeds maar weer moest kreunen. Ze wilde meer en meer en het plezier voelde strak als een touw, gespannen, pijnlijk, bijna pijnlijk met hoeveel ze gewoon wilde.

Ze schrok ervan toen hij haar hand in de zijne nam, deze lichtjes kuste en het tussen haar benen bracht.

“Laat het me zien”, gromde Ruben. Zijn stem was nauwelijks nog gecontroleerd en ze wist hoe dicht hij tegen een orgasme aanzat.

“Laat me zien wat je hebt gedaan op al die avonden dat ik er niet was.”

Jolanda duwde haar rok opzij zodat ze zichzelf kon aanraken. Haar snelle vingers streelden zorgvuldig de bovenkant van haar spleet, voordat ze dieper begon te duwen om bij haar tedere klit te komen. Ze drukte met twee vingers om haar gevoelige plek te omcirkelen. Haar kreten werden luider, nog wanhopiger.

“Kom op, schatje” hoorde ze Ruben zeggen: “kom op… Je wilt het zo graag.”

Ze boog dieper en dieper en toen voelde ze Ruben zijn lippen in haar hals. Hij begon hard genoeg te zuigen en te kussen zodat ze ervan moest gillen. Dat beetje pijn en genot bracht haar tot een hoogtepunt en toen ze stuiptrekkend boven op hem zat, drukte ze hard met haar vinger tegen haar eigen klit, om het genot nog verder op te bouwen.

Ruben handen grepen haar heupen nog steviger vast en hij reed een laatste keer in haar, om haar daarna te vullen en te laten kreunen. Ze sloot zich bewust nog strakker om hem heen en daarna klampten ze zich aan elkaar vast en begonnen te hijgen en werden heet onder hun kleren.

Ruben herstelde eerst en gaf haar kusjes langs haar kaaklijn en haar nek. Ze mompelde slaperig in antwoord en toen voelde ze zijn vingers langs de gevoelige plek aan het begin van haar hals gaan, waar hij haar had gebeten.

“Dat wordt morgen echt een enorme zuigzoen” zei hij met zijn lage stem.

Jolanda lachte ademloos terwijl ze haar hand op zijn hand legde.

‘Kan me niet schelen” zei ze zachtjes. “Iedereen mag het zien.”

Hij was nog steeds in haar, hoewel zijn pik niet meer zo hard was en ze tilde zich van hem af. Hij siste terwijl ze dat deed en vervolgens zette hij haar op de stoel naast hem. Ruben hield een arm om haar heen en ze nestelde zich tegen zijn troostende borst.

“Nou, welkom thuis” zei ze met een glimlach op haar lippen.

“Dank je wel” antwoordde hij. “Ik denk dat we maar weer verder moeten gaan. We hebben geluk gehad dat de politie niet is gestopt om te kijken wat we in godsnaam aan het doen waren.”

Jolanda’s lach werd omgezet in een grom, toen Ruben’s hand haar gezicht begon te strelen.

“We hebben echt geluk gehad” zei ze een beetje moe. “We hebben als een stel geile tieners in de auto liggen neuken, terwijl er thuis een bed op ons staat te wachten.”

“Het is moeilijk om te wachten als ik je kan aanraken en als ik je kan ruiken” mompelde Ruben terwijl hij zijn mond naast haar oor bracht. Zijn warme adem liet haar hart een beetje sneller kloppen en ze drukte haar benen bij elkaar, genietend van hoe gemakkelijk ze reageerde op zijn stem, zijn aanraking en zijn adem.

“We moeten op een gegeven moment toch naar huis” zei ze met een schorre stem en hij wreef met zijn vingertoppen over haar borst, waardoor haar tepels hard werden door zijn aanraking.

“Op een bepaald moment wel” beaamde hij. “Ja het duurt nog wel een tijdje voordat het licht wordt.”

“Was je niet degene die net zei dat we hier weg moeten gaan voordat de politie op onze nogal beslagen ramen komt kloppen?”

“Een paar minuten kan geen kwaad” zei Ruben geruststellend en ze zou hebben geprotesteerd als Ruben haar rok niet weer rond haar taille omhoog had getrokken.

Deze keer was hij langzaam en geduldig en hij maakte doelloos patronen op haar blote dijen en dreef ze langzaam uit elkaar. De beslagen ramen gaven hen de illusie van privacy en Jolanda zuchtte in antwoord op zijn aanraking en liet hem doen wat hij wilde.

Hij verschoof zich achter haar, zodat hij haar lichaam gemakkelijker kon aanraken. Eén arm legde hij rond haar middel, terwijl zijn andere hand op en neer langs het gevoelige vlees van haar benen ging. Ze hield haar adem in toen hij met zijn vingers door de nattigheid, dat nog steeds op haar dijen zat, gleed en met zijn hand nog hoger ging totdat hij bij de lippen van haar kut kwam.

“Oh… ” mompelde ze hortend en net toen ze klaar was om haar heupen op te tillen, stopte hij.

“Nou” zei hij kordaat: “Laten we maar weer gaan rijden.”

Ze draaide zich om in ongeloof en zag een hongerige grijns op zijn gezicht.

“Dat meen je toch niet.”

“Ik dacht dat dit de rit naar huis iets interessanter kon maken” zei hij onschuldig en dat ze zou protesteeren als hij haar niet dicht tegen zich aan had getrokken voor een warme diepe kus.

“Nog maar vijftien minuten” fluisterde hij. “Alleen nog maar dat en dan zijn we thuis en in bed.”

“Nog maar vijftien minuten” beaamde ze en ze gaf te kennen dat ze echt niet van plan was om te gaan slapen.

Wil je verder lezen?

Spannende verhalen-Een onverwachte toeschouwer

Een onverwachte toeschouwer

Het was de heetste zomer sinds het begin van de metingen en er was geen …

Spannende verhalen - Spaans dansen

Spaans dansen

Toen ik opgroeide stond er in de hoek van onze woonkamer een stereomeubel; het had, …

error: Content is protected !!