Home Seks Waar zit de G spot?
Waar zit de g spot

Waar zit de G spot?

Over de G-spot wordt niet vaak gesproken als we het hebben over ons seksleven, maar als het in een gesprek voorkomt zijn er meer vragen dan antwoorden. Bestaat de G spot wel? Waar zit de G spot? Wat is er zo bijzonder aan de G spot? Dat zijn de vragen die meteen in je hoofd schieten als je het woordje G spot hoort. Op deze vragen probeer ik zo goed mogelijk antwoord te geven.

Wat is de G spot?

‘De Gräfenbergplek, of G-plek, is vernoemd naar Ernst Gräfenberg. Dit zou een uiterst gevoelige erogene zone van de vrouw zijn. Stimulatie van de G-plek zou een heviger en bevredigender orgasme veroorzaken en zou de mogelijke oorzaak zijn van de magische vrouwelijke ejaculatie.’

De G-spot is simpel gezegd een gevoelig plekje binnen in de vagina, net zoals dat de clitoris een plekje vlakbij de vagina is. De G-spot zwelt op als de vrouw opgewonden raakt. Door het stimuleren van dit plekje kan een vrouw sneller klaarkomen volgens wetenschappers. Het is niet volgens wetenschappers een erogene zone, maar er zouden ook vrouwen tijdens het klaarkomen kunnen ejaculeren. Ejaculeren is precies hetzelfde wat er gebeurd als de man klaarkomt tijdens de seks. Het bevat net als bij mannen eiwit en is geurloos en kleurloos.

Waar zit de G spot?

De G-spot is niet erg duidelijk te herkennen, want het is maar enkele centimeters groot. Het zit aan de binnenzijde van de vagina op drie tot vijf centimeter van de ingang. De G-spot voelt aan als een ribbelig stukje weefsel binnen in de vagina. Het stimuleren van de G-spot is niet een heftigere ervaring, maar de opwinding bouwt zich langzaam op waardoor de vrouw dieper opgewonden raakt en uiteindelijk klaarkomt. Een G-spot orgasme is meestal erg intens en kan langer duren.

Waar zit de g spot: Stappenplan om de G-spot te vinden:

  1. Probeer er naar te zoeken, maar maak er geen drukte van als je het niet kunt vinden. De meeste mensen vinden de G-spot niet snel of vinden het niet bij de eerste vrijpartij.
  2. Beide moeten jullie erg opgewonden zijn om deze zoektocht te beginnen, want anders is er niet veel aan.
  3. De vrouw moet in een goede en comfortabele positie liggen, zodat jij overal erbij kunt zonder dat jullie beide in rare bochten moeten wringen.
  4. Ga rustig binnenin de vagina een beetje voelen met je vingers. De G-spot is een beetje ruw en voelt anders aan dan de rest.
  5. De G-spot vind je aan de binnenkant van de vagina, aan de buikzijde. Ongeveer 4 centimeter vanaf de vaginaopening.
  6. Verschillende bewegingen zijn een must. Daardoor kan je een beetje experimenteren naar wat zij lekker vindt.
  7. Focus je niet alleen op de G-spot. Het is namelijk niet het enige wat je moet doen om je vriendin te verwennen. Wissel af met penetratie en stimulatie van de clitoris.

Bestaat de G spot bij mannen?

Er wordt naar ons menselijk lichaam veel onderzoek gedaan. Er is nog niet alles bekend over de werking van sommige onderdelen in ons lichaam. Veel wetenschappers ontkennen bepaalde plekken en sommige zijn er van overtuigd dat het niet bestaat. Op het gebied van seks is men nog lang niet klaar met bepaalde onderzoeken en bevindingen. De meeste wetenschappers zijn het er over eens dat de vrouwelijke G-spot bestaat, maar een enkeling twijfelt nog. Bestaat de G-spot dan ook bij mannen? Nee, de G-spot komt alleen voor bij vrouwen, maar de wetenschappers geloven wel dat er een tegenhanger bestaat van de vrouwelijke G-spot: De zogenaamde A-spot. Bij mannen is dat het prostaat of het sponsachtig lichaam. De wetenschappers denken dit, omdat deze net als de G-plek dicht bij de urinebuis liggen.

Technieken om haar G spot te stimuleren

Er zijn voor alle soorten stimulaties altijd verschillende standjes. Ook om de G-spot te stimuleren zijn er bepaalde standjes. Doggystyle is een lekker standje, maar als je de vrouw op haar buik laat liggen en dan penetreert kom je veel dieper in haar, waardoor je goed bij de G-spot komt en deze optimaal stimuleert. De missionaris met haar benen op jouw schouders vergt even lenigheid van haar, maar door dit standje raak je de G-spot veel beter dan bij een ander standje.

De G-spot stimuleren hoeft niet alleen door penetratie te komen, maar je kan haar ook vingeren om dit te stimuleren. Het belangrijkste is dat je goed weet waar de G-spot zich bevindt en dan kan je beginnen met haar te vingeren. Je begint gewoon rustig met het in en uit bewegen van je vingers. Bepaal zelf hoeveel vingers je naar binnen laat. Het beste is om dit rustig op te bouwen en dit af te wisselen met rustig en snel in en uit de vagina te bewegen met je vingers. Na een tijdje kan je met je vingers cirkels draaien om de G-spot, zodat je er meer druk op zet.

Het stimuleren van de G-spot kan bij haar het gevoel opwekken dat ze erg nodig naar de wc moet, daarom is het erg belangrijk dat ze voor de seks even naar de wc is geweest, zodat jij goed weet of ze dicht tegen haar hoogtepunt aanzit. Als zij verteld dat ze dat gevoel heeft dan ga je rustig door waar je mee bezig bent en na een tijdje komt zij klaar en heeft ze haar eerste g-spot orgasme bereikt!

Wil je verder lezen?

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Op het internet, wat inmiddels helemaal overladen is met porno, is het lastig om correcte …

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Een vrouw verwennen? Wat is de beste manier? Alles wat ervoor nodig is, is een …

error: Content is protected !!