Home Seks Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!
Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Een vrouw verwennen? Wat is de beste manier? Alles wat ervoor nodig is, is een gevoelige en liefdevolle aanraking en een beetje verbeelding. Wij laten je in dit artikel zien hoe je dat het beste aan kunt pakken.

Een vrouw verwennen is niet zomaar iets. Het is een kunst, een subtiel en uitdagend samenspel van liefdevolle en geile aanrakingen.

Het lichaam van een vrouw kan veel gevoeliger en sensueler zijn dan het lichaam van een man. Dit geldt met name voor het genitale gebied, waar een vrouw van meerdere vormen van plezier kan genieten. Er zijn veel manieren om elkaar te behagen met de handen, de mond, de penis en eventueel talloze geile seksspeeltjes, tenminste als jullie daar als stelletje voor in de stemming zijn.

Tip 1: Samen onder de douche

Een zéér plezierig begin van het het hebben van seks is om samen in bad te gaan, of samen lekker geil te douchen. Dit stelt de man in staat om zijn partner overal in te zepen, haar lichaam te strelen en uiteindelijk haar billen en geslachtsdelen te wassen.

Zorg ervoor dat je geen vingers met zeep in de vagina zelf duwt wanneer je het gebied van de vulva van een vrouw inzeept. De vagina heeft geen kunstmatige reiniging nodig – het reinigt zichzelf. Zeepresten in de vagina kan voor je partner veel problemen geven! De zeep die in de urinewegen terechtkomt kan flink gaan prikken of zelfs cystitis veroorzaken. Was dus alleen de buitenkant met zeep of badolie.

Terwijl je onder de douche staat, kan het voor een vrouw geweldig zijn om een ​​douchestraal op de vagina te richten. Sommige vrouwen vinden dit zelfs zo geil, dat ze hiervan een orgasme krijgen. Maar houdt de douchekop niet te dicht bij haar vulva, omdat het water onder druk dan in de urineweg of de vagina kan komen.

Ook kan een gedeeltelijke penetratie een geweldige manier zijn om haar op te winden. Breng de penis gedeeltelijk in haar vagina en verplaats het van de ene kant naar de andere kant.

Tip 2: Gebruik je handen

Gebruik, zeker tijdens het voorspel, met name je handen om haar letterlijk overal te strelen. Ga niet meteen naar haar geslachtsdelen, maar bouw het héél langzaam op. En als je in de buurt van de geslachtsdelen komt, raak ze dan even heel subtiel aan, en ga dan weer verder op een ander plekje van haar lijf.

Hou dit zo lang mogelijk vol. Bijna tot het moment dat ze je letterlijk gaat smeken om ook haar schaamlippen en clitoris aan te raken. Voor beide is dit ‘uitstellen’ ontzettend opwindend!

Pas op dat moment ga je je concentreren op de vagina en het omliggende gebied: Begin bij de bovenkant van haar dijen en ga rond de vulva, zachtjes onderaan haar buik, haar dijen en haar perineum (het deel tussen de anus en de geslachtsdelen). Ga dan langzaam dichter naar haar clitoris en het binnenste deel van de vulva zelf. Doe je vingers omhoog en omlaag aan de binnen- en de buitenkant van de buitenste lippen. Knijp ze voorzichtig tussen je vinger en duim. Verwen de gebieden aan weerszijden van de clitoris op de manier waarop zij dit het lekkerst vindt.

Een vreselijk geil standje om een vrouw te verwennen, is de ‘poppenkastspeler’. Dit is een standje waarbij de vrouw op haar handen en knieën zit, terwijl jij van achteren vrij toegang hebt tot de clitoris, de vagina, en zelfs de anus. Streel deze gebieden zachtjes, en voel hoe ze reageert, en waar ze het sterkst op reageert.

Hier zie een afbeelding van dit seksstandje voor het vingeren en strelen:

Hoe moet je vingeren? Seksstandje 'De Poppenspeler'

Wil je meer weten over de technieken van het vingeren? Lees dan hier even verder!

Tip 3: Kijk en leer

Elke vrouw heeft haar eigen unieke manier om haar clitoris te stimuleren en dit kun je alleen maar leren door naar haar te kijken terwijl ze masturbeert. Ook kun je je laten leiden door je partner als je haar aan het strelen bent. Communicatie is hierbij natuurlijk ontzettend belangrijk!

Als je kijkt naar je partner die zichzelf aan het strelen en vingeren is, moet je op het volgende letten:

 • De exacte lengte van de slagen die ze gebruikt.
 • Van welk deel van het clitorale gebied zij het meest geniet (dit verandert bij veel vrouwen, als ze meer opgewonden raken).
 • De snelheid van de strelingen die ze gebruikt (dit verandert ook bij veel vrouwen).
 • De hoeveelheid druk, die ze toepast op het gedeelte dat ze streelt.
 • Wanneer ze stopt, begint of doorgaat tot ze een orgasme heeft.
 • Of welk moment ze haar hand of haar vingers in haar vagina stopt en of ze zelf voldoende nat word, of dat ze steeds haar vingers met haar mond nat moet maken.
 • Welk ander deel van haar lichaam ze stimuleert terwijl ze seks met haarzelf heeft.
 • Wat de signalen zijn als ze op het punt staat om klaar te komen.

Alleen als je het merendeel van deze dingen kent, kun je haar het meest overweldigende orgasme geven die ze ooit gehad heeft. Veel vrouwen genieten terwijl ze masturberen van het strelen van hun borsten, hun tepels of een ander deel van hun lichaam en aangezien je dit met een hand moet doen en dat hun andere hand de vagina of de clitoris stimuleert, kun jij als partner dus iets anders doen waarvan ze zou kunnen genieten. Vraag aan je partner wat ze het lekkerste vindt of als ze te verlegen is om dat te kunnen zeggen, probeer dan verschillende delen van haar lichaam te stimuleren en vraag haar of ze het lekker vindt of niet.

Gebruik vervolgens je vingers om haar vaginale opening groter te maken. Zorg ervoor dat je vingers goed gesmeerd zijn met haar natuurlijke vocht of met je speeksel en plaats dan eerst één, en daarna twee vingertoppen in de vaginale opening.

Speel rond de opening en ga niet te diep naar binnen. Masseer de opening vrij stevig en langzaam, totdat ze echt goed opgewonden raakt. Steek eventueel meer vingers erin tot ze ‘genoeg’ zegt en draai dan met je hele hand. Misschien wil ze nu dat je je vingers dieper naar binnen duwt en ze daar houdt of ermee in en uit gaat alsof het een stotende penis is. Ook hier moet je je laten leiden door haar. Nooit forceren!

Extra tip: Het nemen van foto’s van haar in erotische posities kan een spannend voorspel zijn voor een lange sessie van liefde.

Vrouw verwennen tip 4: Iedere vrouw is anders…

Een vrouw verwennen is niet een kunstje wat je kunt leren. Iedere vrouw is anders, en iedere vrouw heeft haar eigen behoeftes en vereisten om uiteindelijk een orgasme te krijgen. Dit varieert ook met de periode van haar menstruele cyclus. Sommige vrouwen vinden elke vorm van vaginale streling onaangenaam of zelfs pijnlijk, terwijl anderen er sterk opgewonden van raken. Het is aan elke man om op verschillende tijden van de maand met zijn partner te experimenteren om te zien wat het beste bij haar past, en in welke periode. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat valt best wel mee. Op een bepaald moment wéét je het gewoon, zonder erbij na te hoeven denken.

Wees voorzichtig en doe niets wat de baarmoeder kan beschadigen of pijn kan doen. Houd je vingernagels altijd kort en als je een sneetje hebt of een infectie van de huid, ga dan niet een vrouw verwennen met je vingers in haar vagina. Dit geldt natuurlijk ook voor haar anus.

Algemene regel: Gebruik nooit dezelfde vingen voor de anus en de vagina. Dit kan pijnlijke infecties veroorzaken. Hou dus bijvoorbeeld de vingers van je linkerhand voor haar anus, en de vingers van je rechterhand voor haar vagina. Dit geldt ook voor strelen! Hier lees je meer over anale seks, en waar je op moet letten!

Vrouw verwennen tip 5: Zoek de G-spot

Het volgende wat je met je handen kunt doen, is haar G-spot zien te vinden. Dit kan in eerste instantie moeilijk zijn, maar door het intense plezier dat het kan bieden is het de moeite waard om het vol te blijven houden.

Hier kun je alles lezen over hoe je haar G-spot kunt vinden!

Vraag haar of ze wil gaan liggen, met dikke kussens onder haar heupen. Met je handpalm naar beneden plaats je dan twee vingers tegen de interne voorwand van haar vagina. Ongeveer een derde van de weg van de baarmoeder tot aan de vaginale opening is een gebied waarvan zij waarschijnlijk zal genieten als het gestimuleerd wordt. Dit is de zogenaamde G-Spot. Raak dit aan en zie wat haar reactie is. Blijf dit gebied strelen en masseren totdat ze zegt dat ze genoeg heeft of totdat ze klaarkomt. Niet alle vrouwen vinden dit plezierig of zelfs opwindend, dus laat je leiden door wat ze zegt.

Vrouw verwennen tip 6: Lekker beffen

Het hele gebied van de geslachtsdelen kan worden gekust, gelikt en gezogen. Bedelf haar met kusjes, beginnend ver weg van de vagina en de clitoris en werk er, als ze steeds meer opgewonden raakt, langzaam naar toe. Zoek uit welke orale stimulatie van een bepaald gebied zij het lekkerste vindt.

De buitenste schaamlippen kunnen worden gezogen en gelikt. De vaginale opening gekust en gelikt, met of zonder je tong erin te steken. Je kunt op een plagende manier je tong in de vaginale opening laten ronddraaien, zonder deze eigenlijk naar binnen te brengen. Het clitorale gebied kan worden gekust en gelikt – maar nooit gebeten. De clitoris is extreem gevoelig, en bijten zal je niet in dank worden afgenomen!

Hier kun je alles lezen over hoe je moet beffen!

Vrouw verwennen tip 7: Ondeugend snoepen

Een aanvulling op dit spel is om wat lekkers op de schaamlippen te smeren en het dan uit te likken. Slagroom is leuk, net als yoghurt of zelfs een beetje honing. Voor wat extra plezier – en alleen als je het hier samen over eens bent – doe je een banaan of reep voorzichtig in haar vagina en eet je het uit haar vagina. Vergeet dan niet om alle restjes van het eten op te likken voordat je verder gaat met de seks. Vraag haar daarna om zich even snel te wassen, want als je voedselresten met je penis diep in het lichaam van je partner drukt, kan dat vervelende gevolgen hebben. Ga eventueel lekker smaken douchen, en begin vrolijk weer van voren af aan…

Er zijn veel geile dingen die je met je penis kunt doen:

 • Om te beginnen negeer je haar vagina en gebruik je je penis om de rest van haar lichaam te plagen en te prikkelen. Wrijf ermee over haar borsten en plaag om de beurt haar tepels. Ga dan langzaam naar haar buik en lager, totdat je haar geslachtsdelen bereikt.
 • Wrijf nu je penis tussen haar dijen, tussen de lippen van haar vulva, tegen de clitoris en tenslotte tegen de vaginale opening.
 • Plaats nu je penis ongeveer een centimeter in haar vagina en beweeg het van de ene kant naar de andere kant. Duw je penis, om haar te plagen, erin en eruit. Weiger om in dit stadium bij haar naar binnen te gaan, zelfs als ze je erom smeekt.

Elk stelletje varieert in waarvan ze kunnen genieten en waarvan ze zeker niet genieten. Het is aan jullie om te experimenteren en vervolgens te beslissen of het geschikt voor jullie is om daar verder mee te experimenteren.

Je kunt de geslachtsdelen van je partner met bijna elk onderdeel van je lichaam stimuleren. Om je nog even een paar voorbeelden te geven: Met haar op haar buik of op haar rug kun je je lichaam tegen haar kont en vulva wrijven om haar op te winden. Leg een been tussen haar dijen en wrijf hiermee haar vulva. Zet haar op je schoot en laat haar paardje rijden terwijl je haar kont en vulva met je lichaam stimuleert.

De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos – Gewoon lekker experimenteren!

Wil je verder lezen?

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Op het internet, wat inmiddels helemaal overladen is met porno, is het lastig om correcte …

kontneuken of anale seks voor beginners

Kontneuken of anale seks voor beginners

Ben jij er klaar voor om lekker geil te experimenteren? Lekker kontneuken? Als jij of …

error: Content is protected !!