Home Seks Te snel klaarkomen? 3 bewezen Tantra-technieken!
Te snel klaarkomen

Te snel klaarkomen? 3 bewezen Tantra-technieken!

Heb jij last van te snel klaarkomen? Steeds maar weer die ‘teleurstelling’? Te snel klaarkomen is niet alleen vervelend en gênant voor jezelf, maar te snel klaarkomen zal hetzelfde effect hebben op je bedpartner

Stel je eens voor dat je de volledige controle over je ejaculatie kunt hebben. Je kunt dan net zo lang vrijen met je partner als je wilt. Je kunt haar zo hard neuken als je wilt, zo lang als je wilt, in elke gewenste positie, zonder klaar te komen, tenzij jij wilt dat dat gebeurt.

Misschien houd je het al lang vol, maar zou je graag willen om uren door te kunnen gaan? Misschien duurt de seks vanaf het moment van de penetratie gemiddeld 5-7 minuten en klinkt langer dan 15 minuten je beter in de oren? Misschien heb je zelfs wel moeite om die eerste vijf minuten vol te maken.

Wat je situatie nu ook is, de informatie en de technieken over het controleren van je ejaculatie helpen je om controle te krijgen over je seksuele energie en om zowel in de slaapkamer als daarbuiten je seksuele bekwaamheid en het vertrouwen op te bouwen.

En geloof me: Met te snel klaarkomen weet ik waar ik het over heb!

Waarom? Omdat ik vroeger ergens tussen de 5-7 minuten seks kon hebben en ik soms zelfs al blij was als ik de vijf minuten had bereikt. Te snel klaarkomen was voor mij iedere keer weer een probleem. In het verleden heb ik een aantal dingen geprobeerd, die worden geadviseerd om het langer vol te kunnen houden in bed – ik droeg condooms om de gevoeligheid te verminderen, gebruikte alcohol om me te ontspannen, trok mezelf af voor een date, probeerde vooral te denken aan dingen die niet echt sexy zijn zoals bijvoorbeeld aan mijn naakte oma enz. Soms werkten deze dingen even, maar ik heb nog steeds niet veel uithoudingsvermogen en ik heb nooit erg veel zelfvertrouwen gehad. Nog steeds zat ik met hetzelfde probleem: Té snel klaarkomen!

Seks was altijd beladen met de angst van ‘wat als ik wéér te snel klaarkom?’ Af en toe was er zo veel stress, dat het helemaal niet lukte. Er waren momenten dat ik het wel wat langer vol kon houden, maar er waren net zo vaak momenten dat ik veel te snel klaarkwam, wat dan weer leidt tot schaamte, weinig zelfvertrouwen en een deuk in je relatie.

Zes jaar geleden kwam ik in aanraking met Tantra – een spirituele leer die verstrengeld is met Yoga en die ook seksualiteit omarmt. Tantra gaat over de verdieping van het bewustzijn en daarmee ook de seksualiteit. Tantra accepteert dat we spontaan de hogere staten van bewustzijn, zoals liefde, geluk en aanwezigheid manifesteren, als we een orgasme beleven. En hoe krachtiger het orgasme, hoe krachtiger deze expansie.

Het normale mannelijke orgasme duurt slechts enkele seconden en de meeste vrouwen kunnen niet binnen vijf tot zeven minuten tot een orgasme komen en moeten tenminste 20 minuten vrijen voordat ze klaar kunnen komen. Dus bij Tantra leer je vele technieken om het vrijen langer te laten duren, en daarbij ook nog eens veel meer te genieten van het vrijen. Na het leren en het oefenen van deze technieken om de ejaculatie te kunnen controleren, kan ik nu meer dan een uur, exclusief het voorspel, vrijen en mijn partner bevredigen.

Wat moet je dan doen om het te snel klaarkomen te voorkomen?

Om te beginnen moet je de dingen, die ik eerder heb vermeld, vermijden. Gebruik geen alcohol voordat je seks gaat hebben, trek jezelf niet af en ejaculeer nooit voor de seks.

Maar laat ik eerst even heel erg duidelijk stellen: Er is geen snelle oplossing of een magische pil. Oké, er is een magische pil, maar die moet ik nog toevoegen aan de lijst van de dingen die je niet moet doen. Je moet gaan leren om vertrouwen te hebben in je eigen lichaam en je eigen systeem en met het gebruik van een pil, vertrouw je niet op jezelf, maar op een pilletje. En dit is heel slecht voor je zelfvertrouwen. Je kunt het allemaal op eigen kracht doen!

Alles wat ik zal delen in dit artikel VERGT OEFENING.

Snel klaarkomen voorkomen #1: Ontspannen en diep ademen

Serieus! Vertel jezelf niet alleen om je te ontspannen, maar ontspan je ook echt. Als het lichaam gespannen en gecontracteerd is, kan je bloed niet optimaal stromen en wordt de seksuele energie meestal gevangen in het gebied van de geslachtsorganen. Om de drang om te ejaculeren te bestrijden, zullen mannen het hele lichaam steeds meer aanspannen totdat ze op een punt komen, dat er geen houden meer aan is en exploderen.

Hoe gek het ook klinkt, als het lichaam daadwerkelijk ontspant, krijg je veel meer controle over je ejaculatie. Voor degenen die het nog niet weten, er is een verband tussen lichaam en geest, dus een ontspannen lichaam zal ook voor een ontspannen geest zorgen. Wanneer je ejaculeert, zullen een aantal spieren in de genitaliën en in je seksuele systeem samentrekken, ejaculatie kan niet plaatsvinden als deze samentrekkingen niet gebeuren en deze samentrekkingen kunnen niet gebeuren als je lichaam ontspannen is. Natuurlijk klinkt dit makkelijker dan dat het is en vergt dit oefening.

De beste manier om je lichaam te ontspannen, is door goed te ademen. Als je adem normaal en ontspannen blijft, zal de rest van je lichaam ook normaal en ontspannen blijven. Dus aandacht besteden aan je ademhaling is belangrijk en wanneer het begint te versnellen, moet je je bewegingen vertragen totdat de ademhaling ook vertraagt. Door veel te oefenen (en wie houdt er nou niet van dit soort oefeningen?) kun je zelfs deelnemen aan hyper-krachtige seks en nog steeds je adem soepel laten stromen en je lichaam ontspannen.

Snel klaarkomen voorkomen #2: Breng je bewustzijn in je lichaam

In plaats van onszelf af te leiden door te denken aan iets dat saai of helemaal niet sexy is, beveelt Tantra juist het tegenovergestelde aan – besteed hier juist nog meer aandacht aan. Richt je aandacht op het plezier dat je voelt. Breng je bewustzijn in je lichaam en in het lichaam van je partner. Dit gaat hand in hand met het advies om aandacht te besteden aan je ademhaling.

Eén van de waarheden over mannen is dat zij zich over het algemeen niet erg bewust zijn van hun lichaam. Tijdens de seks beleven de meeste mannen buiten hun eigen penis niet veel meer plezier. Dat is ongelooflijk jammer – het hele lichaam is een grote erogene zone. Ooit gehoord van full body orgasmes? Nou, jij kunt ze ook beleven! Maar dan moet je leren om ook aandacht te besteden aan de andere delen van het lichaam, moet je leren om daar ook plezier te voelen en moet je leren om de energie en het plezier te verspreiden.

Dus de volgende keer dat je de liefde gaat bedrijven of gaat masturberen, moet je je richten op méér dan het voor de hand liggende gevoel in de penis en je gaan richten op andere delen van het lichaam. Misschien je buik of je handen. En kijk ook eens of je in staat bent om mentaal te genieten en het plezier en het gevoel, dat zich opbouwt in de genitaliën, naar die delen van je lichaam te verspreiden. Dit klinkt misschien vreemd, maar probeer het gewoon eens. Raak dat deel van je lichaam aan, krab er lichtjes aan, kus of streel je partner en ontdek gewoon hoe het plezier en de energie zich kunnen uitbreiden naar andere delen van je lijf. En als het plezier en de energie zich uitbreidt, zorgt dat voor meer energie in de lingam – Sanskriet en Tantrische woord voor penis – zonder dat je de noodzaak hebt om je te laten ontploffen.

Het beoefenen van Yoga, Qi Gong, meditatie of vechtsporten zal je ook helpen om het bewustzijn in het lichaam te brengen en bij de ontwikkeling van je vermogen om je geest te focussen en aanwezig te zijn. Meditatie zorgt echt voor meer controle over je ejaculatie.

Snel klaarkomen voorkomen #3: Verplaats je seksuele energie

Er zijn vele technieken in de Tantra traditie, die specifiek werken met seksuele energie. Het leren controleren van je ejaculatie begint met het beheersen van je energie en wat we willen leren is hoe we die energie uit de geslachtsorganen kunnen tillen en dit langs de ruggengraat naar de andere delen van het lichaam kunnen brengen. Er zijn twee zeer eenvoudige manieren om dit te doen:

  • De eerste manier is om weer gebruik te maken van je ademhaling, maar dit keer op een specifieke manier. Deze techniek komt uit de Taoïstische traditie en wordt ook wel de ‘Microkosmische baan’ genoemd. Kortom, als je ademt moet je je voorstellen of visualiseren dat je adem en je energie door je systeem bewegen. Het loopt als je inademt naar beneden langs de voorkant van je lichaam, helemaal naar beneden naar de geslachtsorganen en je bekkenbodem en terwijl je uitademt reist deze energie langs de rug, door middel van de wervelkolom, naar het uiterste topje van het hoofd. Je kunt dit oefenen als een meditatietechniek, tijdens het masturberen of tijdens de seks. Probeer het eens en de effecten zul je meteen merken.
  • De tweede eenvoudige oefening is wat Mula bandha in Tantra of Kegel-oefeningen in het westen wordt genoemd – het samentrekken van de spieren van de bekkenbodem. WACHT! Je zei toch net dat we moesten ontspannen?Ja, dat is waar, in het algemeen is, voor de controle van je ejaculatie, ontspannen blijven het beste wat je kunt doen. Maar als we de spieren van de bekkenbodem trainen, bouwen we ons uithoudingsvermogen op en vormen we alle delen van het fysieke lichaam in dit gebied. Deze oefening doe je niet tijdens het vrijen en kan overal op elk gewenst moment worden gedaan. Om dit te oefenen, span je alle spieren van de bekkenbodem, zo strak als je kunt aan en houd je dat drie seconden vol. Daarna kun je de spieren gedurende drie seconden volledig ontspannen en dit herhaal je dan steeds. Er zijn vele manieren om deze spieren te trainen, maar dit ‘aanspannen’ is wat ik kan aanbevelen, omdat het naadloos kan worden opgenomen in het daadwerkelijke vrijen. Om dit te doen tijdens het vrijen span je je spieren van de bekkenbodem aan, terwijl je je visualiseert dat je de energie naar boven zendt. Dat is alles. Wacht niet totdat je het gevoel hebt dat je niet meer kunt en dat je klaarkomt. Begin dit te doen aan het begin van het vrijen. Dit zal helpen om de energie te laten stromen, waardoor er ruimte is voor nieuwe en meer energie.

Volledige controle over je ejaculatie

Hoewel er nog veel meer tips en technieken zijn, zijn deze drie dingen een echte basis voor het volledig leren om je seksuele energie te controleren.

En als je je ejaculatie vol vertrouwen kunt controleren en kunt neuken zoals jij dat wilt, zal je dit op elk gebied van je leven vertrouwen geven – meer vertrouwen in de slaapkamer vertaalt zich ook naar meer vertrouwen op het werk, met je vrienden, in je relatie en geloof me overal.

In Tantra is het duidelijk dat de seksuele energie de meest krachtige energie in de mens is en door het opbouwen van meer en meer van deze energie in ons lichaam, worden we op allerlei manieren bevoegd. Het is zelfs zo belangrijk dat Tantra mannen in feite leert om nooit te ejaculeren, maar om alle energie in de energiestructuur te sublimeren. Dit is hoe krachtig deze energietechnieken zijn – dat je uren lang aan één stuk door kunt neuken zonder ooit te komen. Alle seksuele energie spoelt langs de wervelkolom, activeert het hart en verlevendigt de hersenen.

Ik hoop dat je deze oefeningen, om té snel klaarkomen te voorkomen, gaat proberen en de technieken ook tijdens de seks zult toepassen. Als je dat doet, kun je je seksuele energie beter beheersen en dat leert je om uren lang je partner te kunnen bevredigen en haar waanzinnige orgasmes te geven. Als je vertrouwen krijgt in jezelf, zul je merken dat dat op andere gebieden van je leven ook het geval is. Dan sta je volledig in je mannelijke kracht, heb je een krachtige erectie, vuur en passie in je buik, een fel liefdevol hart, een open geest, een sterk gevoel van aanwezigheid. Té snel klaarkomen is dan verleden tijd!

Om dat te realiseren moet je NU beginnen met oefenen. Neem één van deze technieken; ademhaling of lichaamsbewustzijn, de microkosmische baan, Kegel-oefeningen, Uddiyana bandha of zelfs gewoon lekker ontspannen. Doe het nu meteen gedurende tien minuten, en dat iedere dag weer. Op deze manier zal te snel klaarkomen snel tot het verleden behoren.

Wil je verder lezen?

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Op het internet, wat inmiddels helemaal overladen is met porno, is het lastig om correcte …

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Een vrouw verwennen? Wat is de beste manier? Alles wat ervoor nodig is, is een …

error: Content is protected !!