Home Seks De 10 meest slechte seks tips
Slechte seks tips

De 10 meest slechte seks tips

Het wordt zo ongeveer van ons verwacht dat we als tieners hier en daar wat verschrikkelijk slechte seks tips oppikken op het gebied van seks, orgasmes en over de andere sekse, maar op welke leeftijd schud je al die onzin van je af en leer je hoe het echt zit?

Seksmythes en slechte seks tips overspoelen het internet. Misvattingen over het lichaam met betrekking tot zwangerschap, penisformaat, sperma, SOA’s en zelfs afvallen zijn onderdeel van allerlei hardnekkige geruchten en mythes die op het internet rondwaren.

Maar wie verspreidt als die onzinnige seks tips eigenlijk? Dat weet natuurlijk niemand. Wat we wel zeker weten is dat deze kleine stukjes incorrecte informatie voor de hele wereld te grabbelen liggen en op die manier overal ter wereld, voor zowel mannen als vrouwen, redenen geven om zich druk te maken over slechte seks, wat er in sommige gevallen toe kan leiden dat zij daarmee verkeerd geïnformeerde bedpartners worden.

Het gevolg? Het plezier in seks verdwijnt. En dat is wat je beslist niet wilt, want seks moet vooral plezier zijn, genieten van jezelf en van je partner. Maar natuurlijk wel op een veilige, en goede manier.

Seks tips waar je nooit in mag trappen

Ben je er klaar voor om de foute seks tips van de goede te onderscheiden? Hier zijn acht slechtste seks tips die je vanaf nu niet meer hoeft te geloven.

Slechte seks tips #1: Van ‘voor het zingen de kerk uit’ kun je niet zwanger worden

De meesten van ons kunnen zich waarschijnlijk nog herinneren dat ze dit voor het eerst hoorden en het gênante hieraan is dat deze mythe nog steeds rondgaat. Nog niet zo heel erg lang geleden ging er een hilarische voorlichtingscampagne rond op het internet waarop een jongen een baby vasthoudt, met daaronder de tekst: “van voor het zingen de kerk uitgaan krijg je baby’s”.

Om even duidelijk te zijn: ‘Voor het zingen de kerk uit’ houdt in dat de jongen de penis terugtrekt vlak voor het moment dat hij klaarkomt, dus vlak voordat er sperma in de vagina kan komen.

Allereerst is het heel goed mogelijk dat de jongen iets te laat is met het terugtrekken van de penis, vlak voordat hij klaarkomt. De ejaculatie heeft namelijk een enorm hoge snelheid. Belangrijker, nog voordat een man klaarkomt kunnen er al kleine hoeveelheden sperma worden uitgestoten in de vorm van voorvocht. Deze kleine hoeveelheid kan genoeg zijn om een vrouw zwanger te maken.

Slechte seks tips #2: Hoe groter de penis, hoe beter de seks

Sommige vrouwen geven de voorkeur aan grote penissen, maar dat is maar een klein deel. Voor de meeste vrouwen maakt de grootte van de penis helemaal niets uit. Vrijen is veel meer dan neuken alleen, en een normale penisgrootte hebben is heel gewoon. Niks om je zorgen over te maken.

Aan de andere kant: moet je je eens voorstellen dat je geneukt wordt door een man met een giga-penis. Ik kan je nu alvast verklappen dat dat pijn gaat doen. Is helemaal niet prettig!

Een normale penis, zoals 99% van de mannen die hebben, volstaat prima om heerlijke seks te hebben.

Het wordt een ander verhaal als het écht om een micropenis gaat: Niemand vindt het lekker om een penis van 5 cm in zich te voelen. Dat voel je waarschijnlijk niet eens!

Slechte seks tips #3: Er zit geen zaad in voorvocht

Wel dus. Er zijn meerdere onderzoeken die al hebben aangetoond dat er wel degelijk zaad in voorvocht zit, waarmee je een vrouw daadwerkelijk zwanger kunt maken. Sterker nog, al het levende sperma wat in contact komt met een vulva kan zichzelf in een stel snelle zwemmers veranderen en je meisje zwanger maken, waar het ook vandaan komt!

Het voorvocht kan de penis verlaten terwijl je aan het neuken bent. Daar hoeft de man helemaal niet voor klaar te komen. Dus zelfs als je partner niet klaarkomt, en zijn jullie een beetje aan het spelen, dan nog kun je zwanger worden door de spermacellen in het voorvocht.

Slechte seks tips #4: Je kunt flink afvallen als je genoeg seks hebt

In een poging om bewegen en sporten aantrekkelijker te maken heeft iemand met een grote mond bedacht om het gerucht te verspreiden dat je calorieën kunt verbranden als je veel heftige seks hebt. Hoe graag we allemaal ook willen dat dit waar is, heeft een onderzoek aan de Universiteit van Montréal uitgewezen dat mannen slechts 100 kilocalorieën en vrouwen slechts 69 kilocalorieën verbranden tijdens een sekssessie van 25 minuten. Je broek zal dus niet op de korte termijn van je heupen zakken, maar het is in ieder geval een leuke motivatie om vaker seks te hebben.

Slechte seks tips #5: Van anale of orale seks kun je geen SOA’s krijgen

Helaas gaat onder alle generaties de hardnekkige mythe rond dat je geen SOA’s kunt krijgen van anale of orale seks. De waarheid is dat je, afhankelijk van de SOA, zelfs SOA’s op kunt lopen van simpel huidcontact. Om kort te gaan: Zowel van anale seks, orale seks als van vaginale seks, kun je een SOA krijgen. Onthoudt dus dat je het altijd veilig moet doen door een condoom te dragen.

Slechte seks tips #6: Als je seks hebt in het water kun je niet zwanger worden

Geen idee wie dit bedacht heeft, maar het is zeker weten een leugen. Zaadcellen zijn Olympische zwemmers en ze kunnen in vrijwel alle omstandigheden hun doel bereiken. Zodra ze in de vagina zijn, spoelen ze er niet zo gemakkelijk weer uit. Eenvoudigweg omdat het water niet zo ver in de vagina komt. De zaadcellen daarentegen worden met kracht de vagina ingespoten. Met een gemiddelde penislengte van 15 centimeter in de vagina, en de kracht van het klaarkomen, hebben ze alvast een voorsprong van 15 centimeter.

Slechte seks tips #7: Tijdens je menstruatie kun je niet zwanger raken

De kans op zwangerschap is dan misschien een stuk kleiner doordat er op dat moment geen rijpe eicel beschikbaar is om bevrucht te worden, maar het wonder van bevruchting kent een heleboel geheimen en je vriendin kan dus ook tijdens haar menstruatie gewoon zwanger worden. Bedenk altijd dat het sperma zeker 3 ot 4 dagen kan overleven in de vagina!

Slechte seks tips #8: Je kunt niet zwanger raken als je niet ovuleert

Weer fout! Hoewel de meeste vrouwen inderdaad zwanger raken tijdens de ovulatie zijn er ook genoeg vrouwen zwanger geworden op andere momenten in hun cyclus. Ook hier geldt: Het sperma kan minimaal 3 tot 4 dagen overleven in de vagina!

Slechte seks tips #9: Alle orgasmes moeten geweldig zijn

Orgasmes kunnen inderdaad behoorlijk geweldig zijn, maar ze zijn niet allemaal even top. Zowel mannen als vrouwen hebben zelfs aangegeven dat ze verschillende niveaus in hun orgasmes hebben waargenomen, van zwak tot waanzinnig. Als je dus de ene keer een middelmatig orgasme hebt en de keer daarop een wereldschokkende ervaring hebt, maak je dan geen zorgen, dat is volkomen normaal!

Slechte seks tips #10: Mijn blaasontsteking of schimmelinfectie gaat wel vanzelf weg

Blaasontstekingen ontstaan wanneer bacteriën zich een weg banen door je urinebuis. Dit kan op verschillende manieren gebeuren:

  • Door op een verkeerde manier af te vegen na een toiletbezoek, waardoor bacteriën uit de anus zich een weg naar de opening van de vagina kunnen banen. Altijd van voor naar achter afvegen!
  • Wanneer een man en een vrouw eerst zonder condoom anale seks hebben, en daarna onbeschermde vaginale seks hebben.
  • Door vingeren met vieze vingers of zelfs door vingeren met suikerzoete vingers.

Hoe dan ook, als je ooit een blaasontsteking hebt gehad weet je dat dit beslist géén pretje is.

Sommige vrouwen zweren erbij cranberry-sap te drinken om de infectie tegen de gaan, waarbij ze beweren dat ze de infectie zelfs kunnen genezen. Hoewel cranberry-sap er inderdaad geweldig goed in is bacteriën weg te spoelen, zal het je blaasontsteking niet genezen. Je symptomen trekken dan misschien weg, maar de bacteriën blijven ongemerkt doorgroeien en kunnen uiteindelijke flinke nierschade veroorzaken. Dus als je dat branderige gevoel krijgt kun je het beste een bezoekje brengen aan je huisarts.

Een laatste advies…

Wees je bewust van je lichaam en volg geen adviezen die klinken alsof ze door een 10-jarige bedacht zijn. Dus de volgende keer dat je vrienden je van slechte seks tips willen voorzien, kun jij ze precies vertellen hoe het wél zit.

Wil je verder lezen?

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Op het internet, wat inmiddels helemaal overladen is met porno, is het lastig om correcte …

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Een vrouw verwennen? Wat is de beste manier? Alles wat ervoor nodig is, is een …

error: Content is protected !!