Home Seks Seksspeeltjes gebruiken tijdens het vrijen
Samen seksspeeltjes gebruiken tijdens het vrijen - Seks&zo

Seksspeeltjes gebruiken tijdens het vrijen

Variatie tijdens de seks is goed om het seksleven spannend te houden of het seksleven nieuw leven in te blazen. Het variëren hoeft niet alleen met standjes zijn, maar dat kan ook zijn met een extra bedpartner of op spannende locaties. Dat kan natuurlijk een erg grote stap zijn om mee te beginnen, want dat doe je niet zo snel. Maar wat als je jouw seksleven wilt op leuken zonder extreme veranderingen? Seksspeeltjes!

Seksspeeltjes geven variatie

Seksspeeltjes kunnen goed zijn voor variatie of meer spanning tijdens de seks, maar wat gebruik je en voor wie is het? Veel mensen denken bij seksspeeltjes vaak aan homoseksuelen paren die speeltjes gebruiken om aan hun behoefte te voorzien. Dat is natuurlijk onzin, want een heteropaar kan daar ook gebruik van maken. Er zijn verschillende soorten speeltjes die je tijdens de seks kunt gebruiken. De meeste mensen kennen de dildo’s en vibrators wel bij naam, maar er zijn veel verschillende producten op de markt. Het aanbod is zo groot dat het soms verbazingwekkend is.

Verschillende soorten seksspeeltjes

Er zijn verschillende soorten speeltjes voor tijdens de seks. Er zijn niet alleen speeltjes voor inwendig gebruik, maar ook speeltjes om elkaar te teasen of vast te binden. Hieronder licht ik de bekendste speeltjes uit en de functie daarvan.

Dildo’s

Er zijn dildo’s in verschillende soorten, maten en kleuren. Een dildo is een voorwerp die langwerpig is en meestal lijkt de vorm erg op een menselijke penis. Het kan soms ook een andere vorm hebben of stekeltjes aan het voorwerp voor extra plezier. De dildo wordt gebruikt om het in de anus of de vagina te brengen en dit heen en weer te bewegen in de vagina of anus. Een dildo kan dus worden gebruikt door mannen en vrouwen, omdat het ook erg geschikt is voor de man om een dildo te gebruiken voor stimulatie.

Vibrators

Vibrators zijn er ook in verschillende soorten, maten en kleuren. Deze is meestal ook in de vorm van een menselijke penis, maar dit kan natuurlijk verschillen. Voor iedereen is er wel een geschikte vibrator te vinden. In tegenstelling tot de dildo zit er een trilfunctie in de vibrator. Daardoor wordt een vibrator vaak gebruikt door vrouwen, zodat je ook de clitoris kunt verwennen met de vibrator. Mannen kunnen dit natuurlijk ook gebruiken, maar het wordt vaak aangeschaft door de vrouw.

Buttplugs

Een buttplug is een speeltje die anaal ingebracht wordt en zo de anus afsluit. De buttplug is kort en heeft een tapse vorm. De buttplug wordt gemaakt van veel verschillende materialen en kleuren en een enkele hebben zelfs een trilfunctie. Bij de man stimuleert het de prostaat en bij de vrouw stimuleert het de dieper liggende delen van de vagina. De buttplug is dus voor beide sekse een goed stimulerend speeltje.

Teasers

Er zijn ook speeltjes die niet voor inwendig gebruik zijn, maar om je partner te plagen of op zijn/haar plaats te houden. Hierbij moet je denken aan handboeien, veertjes, zweepjes, en blinddoeken. Dit soort speeltjes zijn vaak laagdrempeliger om toe te voegen in je seksleven, omdat het niet inwendig gebruikt hoeft te worden, maar meer gebruikt wordt tijdens het voorspel om elkaar op te winden.

Waar koop je seksspeeltjes?

Tegenwoordig is er nog steeds een taboe op seksspeeltjes, maar het wordt al geleidelijk minder. Maar waar kan ik het dan kopen? Helaas, je kan nog niet bij de plaatselijke supermarkt een leuke trillende vibrator kopen, terwijl je meteen de wekelijkse boodschappen in je kar gooit, maar niet getreurd! In bijna elke grote winkelstad zit er wel een seksshop. De shops zitten meestal nog wel afgelegen in de winkelstraten, maar ze zijn redelijk goed te vinden. Vindt je dat niet prettig? Kijk online! Online zijn er veel webwinkels die zich richten op erotica en daar vindt je meestal nog een groter assortiment dan in de winkels. De online webshops verzenden meestal ook neutraal en daar staat dan niet op dat het van een erotisch getinte webshop komt. Dat kan fijn zijn, want je bent niet altijd thuis, dus de kans is groot dat de buren het pakketje voor jou aannemen en zien waar jij besteld hebt.. Oeps, sta je dan met blozende wangen tegenover je buurman!

Hoe maak je een keuze uit al die seksspeeltjes?

Een keuze uit al die verschillende maten, soorten, kleuren en materialen kan natuurlijk moeilijk zijn. Vraag jezelf af of het een speeltje is die je wilt gebruiken met een partner of alleen. Wil je het graag gebruiken met je partner? Bespreek dit dan en probeer te achterhalen wat jullie beide fijn en lekker vinden. Jullie kunnen dan beide het internet afstruinen om te kijken wat het beste bij jullie past. Het is vaak ook leerzaam om erachter te komen wat jullie absoluut niet zoeken. Het aanbod online is vaak veel groter, maar in de winkel kan je meestal dingen even uitproberen of even voelen. Er zijn veel verschillende maten en materialen en in een winkel kan je dan meteen voelen wat lekker aanvoelt of de juiste maat is voor jullie. Ook is het verstandig om eerst wat reviews van seksspeeltjes na te lezen, zodat je precies weet hoe het seksspeeltje gebruikt moet worden, en wat de kwaliteit is.

Heb je op dit moment geen partner en is het voor jezelf? Dan wordt de keuze al makkelijker, want meestal weet je precies wat je wel en niet wilt. De meeste sites hebben categorieën met: vibrators, buttplugs, etc. Kijk op je gemak rond en filter de dingen eruit die je absoluut niet wilt proberen of die je niet aantrekken. Het kan ook helpen om erover na te denken hoeveel geld je eraan uit wilt geven, want zo wordt de keuze alleen maar makkelijker.

Er wordt nog veel te weinig gepraat over het gebruik van speeltjes in de slaapkamer, terwijl het een goede toevoeging kan zijn tijdens de seks met je partner, of een hulpmiddel als je nog single bent.  Voor iedereen is dat natuurlijk anders en moet alleen gedaan worden als jij (en eventueel je partner) je daar goed bij voelt.

Aan de andere kant zou je het gewoon eens moeten proberen. Als het je niet bevalt, schuif je het weer aan de kant. Maar in ieder geval proberen!

Wil je verder lezen?

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Op het internet, wat inmiddels helemaal overladen is met porno, is het lastig om correcte …

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Een vrouw verwennen? Wat is de beste manier? Alles wat ervoor nodig is, is een …

error: Content is protected !!