Home Seks De kunst van goddelijk pijpen: 11 geheimen + video!
De kunst van goddelijk pijpen: 11 geheimen!

De kunst van goddelijk pijpen: 11 geheimen + video!

De meeste mannen houden van vrouwen die een uitstekende beurt kunnen geven en met beurt bedoelen we dan een pijpbeurt. Gebruik deze geheimen voor een ​​goede pijpbeurt en laat hem elke keer weer opnieuw uit zijn dak gaan.

Als er één job is, die niet gedaan moet worden als een job, dan is het een blowjob.

Niets kan een man meer laten afknappen dan een pijpbeurt van een partner te krijgen, die weet hoe het moet, maar er gewoon geen zin in heeft of een partner die steeds maar dezelfde bewegingen maakt. Dat is saai. Laten we toegeven, er zijn veel vrouwen die daar niet voor in zijn of zich niet echt willen verdiepen in de kunst van het pijpen.

Toch moet je het of het nu is om iets voor hem terug te doen, hem op te winden of om hem gewoon eens lekker te trakteren op onverwacht moment.

Heb jij nog nooit een man gepijpt? Dan raad ik je aan om eerst het volgende even te lezen: Pijpen voor beginners!

Dus laten we het eens over pijpen hebben, lees je mee? Ben je in de stemming?

Hoe moet je goddelijk pijpen?

Als een pijpbeurt goed wordt gedaan, is het het ultieme geheime wapen van een vrouw in bed om de man naar haar hand te zetten… of in dit geval letterlijk aan je lippen te laten hangen. Je zult er zelfs zelf ook een beetje genoegen in krijgen.

# 1 Neem de leiding

Pijpen kan, omdat je het met je eigen handen, met je eigen mond of beiden doet, jouw de kracht geven om je partner te behagen op een manier zoals jij dat wilt. Dit kan ook jouw eigen libido versterken, waardoor je ook meer opgewonden raakt.

Het pijpen van je partner is een geweldige manier om zijn lichaam op een zeer intieme manieren te verkennen, zijn rondingen en plooien te leren kennen en tegelijkertijd plezier te hebben. Dus gebruik deze kans om hem beter te leren kennen en de dingen speels en sexy te houden.

# 2 Bouw het op

Als je opgewonden bent, wil je waarschijnlijk het liefst direct naar de rits van je partner grijpen. Soms is dit heerlijk geil, *en een must bij vluggertjes*. Maar het is met name de opbouw van het hele proces, dat jullie allebei de beste orgasmes zal geven. Dus, in plaats van zijn boxer van zijn lijf af te rukken, moet je de tijd nemen en ook zijn andere lichaamsdelen verkennen.

Zijn armen strelen, zijn borst onderzoeken en met je vingers lichtjes zijn buik aanraken als je op weg bent naar zijn kruis. Neem je tijd hiervoor en plaag hem met je vingers en je palmen, want dit zal de sfeer en spanning opbouwen, zodat jullie bij de hoofdgebeurtenis (de eigenlijke seks) allebei uit jullie dak gaan.

# 3 Verken met je mond

We kunnen het maar niet genoeg blijven benadrukken, ga niet meteen naar zijn kruis wanneer je een pijpbeurt geeft. Terwijl je met je vingers van de borst van je minnaar naar zijn penis gaat, volg je je vingers rustig met je lippen en je tong. Kus hem op verschillende plaatsen terwijl je rustig naar beneden gaat.

Als je hem uitkleedt, kus hem dan daar beneden als je je zijn shirt losknoopt. Dit houdt hem opgewonden en stimuleer hem dan op allerlei plaatsen met je handen en vingers voordat je hem uiteindelijk in je mond neemt.

# 4 Gebruik je hand

Of allebei. Het betekent natuurlijk niet dat als je je mond gebruikt voor het pijpen dat je niet ook je handen kunt gebruiken. Masseer, wrijf, streel en stimuleer hem op verschillende delen van zijn lichaam en richt je dan met name op zijn lid.

Gebruik de ene hand rondom zijn schacht en beweeg het omhoog en omlaag, terwijl je ook met je mond omhoog en omhoog gaat en je de hele penis stimuleert. Vergeet ook zijn kleine kroonjuwelen, de testikels, niet. Wrijf ze en streel ze of knijp er van tijd tot tijd zachtjes in.

# 5 Gebruik je hele lichaam

Iedereen die een expert is op het gebied van pijpen weet dat je de beste pijpbeurt geeft als je je hele lichaam gebruikt. Het is immers niet alleen jouw mond, tong en handen die sensueel zijn en plezier kunnen geven. Je hele lichaam kan ook een geweldig hulpmiddel zijn.

Wrijf met je borsten tegen zijn dijen terwijl je boven op hem op het bed zit. Ga met je haar over zijn buik om subtiele sensaties te geven als je naar beneden beweegt of nog beter, met een goede positionering en betere coördinatie, kun je zijn hand naar je borsten leiden, jezelf aanraken of hem jou daar laten aanraken. Al deze manieren voegen een belangrijke wow-factor toe aan jouw volledige optreden.

# 6 Houd het goed vochtig

Het geven van een natte en vochtige pijpbeurt is of je nu een nieuwkomer bent of een expert veruit een van de beste dingen die je kunt doen. Het vochtig maken van zijn lid maakt de hele ervaring sensueler en lekkerder omdat de wrijving zo beter wordt en het het pijpen niet pijnlijk maakt.

Je kunt dit doen door genoeg speeksel te produceren of door gebruik te maken van een gearomatiseerd glijmiddel. Als je in bent voor een aantal experimenten, kun je ook slagroom of siroop met een smaakje proberen, zodat je die lekkere dingen van zijn penis af kunt likken.

# 7 Gebruik nooit je kaken

Het is van groot belang om te voorkomen dat, wanneer je hem een ​​pijpbeurt geeft, je met je tanden langs het lid gaat. Zelfs als je zeer opgewonden bent en maar niet genoeg van zijn mannelijkheid kunt krijgen, moet je echt proberen om je kaken absoluut niet te gebruiken, omdat de penis van je partner zeer gevoelig is, vooral wanneer hij stijf is.

Zelfs per ongeluk zijn schacht met je tanden raken is genoeg om het moment te verpesten. Een goede tip om dit te vermijden is om je lippen over je tanden te slaan terwijl je omhoog en omlaag en heen en weer over hem gaat. Dit zorgt ervoor dat jouw tanden geen contact maken met zijn penis.

# 8 Zorg voor afwisseling!

Heb je een manier gevonden om je partner te laten klaarkomen als je hem pijpt? Is dit dan ook wat je alsmaar doet, omdat het werkt? Je kunt de technieken misschien dan wel beheersen, maar als je steeds weer hetzelfde kunstje vertoont kan het saai worden.

En zoals we allemaal weten, zijn verveling en routine twee dingen die een relatie, zowel in als buiten de slaapkamer kunnen doden. Probeer dus nieuwe dingen toe te voegen aan je repertoire. Blijf doorzoeken en ga op zoek naar hot spots. Varieer je tempo, de druk en het ritme om de opwinding in stand te houden.

#9 Neem af en toe wat gas terug

Natuurlijk kan het vermoeiend worden, vooral voor je mond- en kaakspieren. Maar weet je wat? Het is echt niet erg om af en toe even te rusten. Al dat op en neer gaan en zo lang je mond openhouden kan pijnlijk voor je zijn, dus sta jezelf toe om het op sommige momenten wat rustiger aan te doen.

Dit is wanneer je andere dingen kunt proberen terwijl je je mond een pauze geeft. Borstel of veeg bijvoorbeeld zijn penis tegen je lippen, alsof je zijn penis als lippenstift gebruikt of wissel af met je handen om de sensatie vast te houden.

# 10 Maak oogcontact

Niet omdat hij je niet meer goed kan zien als je knielt of naar beneden gaat, betekent natuurlijk niet dat je verdwenen bent. Laat je aanwezigheid voelen door oogcontact met hem te blijven houden.

Als hij ligt en als jij met je hoofd tussen zijn benen zit, bestaat er een goede kans dat hij ook van tijd tot tijd naar je kijkt. Dit zijn de beste momenten om hem aan te kijken en hem misschien een ​​sexy knipoog te geven en een glimlach als je hem aan het verwennen bent.

# 11 Het vuurwerk; Slikken of spugen?

Dit is meestal een onderwerp voor discussie: doorslikken of niet doorslikken? Het antwoord hierop ligt aan je eigen voorkeur. Als het doorslikken van sperma je tegenstaat, dwing jezelf dan niet om het door te slikken en te eindigen met een zuur gezicht.

Ontdek wat hij wil, want er zijn ook mannen die graag op je borsten, je buik of zelfs op je gezicht willen klaarkomen en er zijn mannen die graag in jouw mond willen klaarkomen. Als ze tot de laatste categorie behoren, kun je hem in je mond laten komen, maar spuug het daarna onopvallend uit op bijvoorbeeld een zakdoekje.

Als je het lekker vind, kun je het ook gewoon doorslikken, maar dat is NOOIT een verplichting. Zelfs niet als hij het zegt.

Instructievideo over hoe je moet pijpen

In onderstaande video kun je zien hoe je met de penis van je partner kunt spelen. Dit zal hem ongelooflijk opwinden!

Één van de beste manieren om er in de slaapkamer het beste van te maken is dat je onder de knie krijgt hoe je je partner een ongelooflijke pijpbeurt moet geven.

Gebruik je hele lichaam en dus niet alleen je mond. Dit is ook de perfecte tijd om creatief te worden, omdat je zo meer te weten komt over de anatomie van je man.

En vergeet vooral niet om gewoon lekker plezier te hebben!

 

Wil je verder lezen?

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Op het internet, wat inmiddels helemaal overladen is met porno, is het lastig om correcte …

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Een vrouw verwennen? Wat is de beste manier? Alles wat ervoor nodig is, is een …

error: Content is protected !!