Home Seks Je piemel in vagina brengen, hoe doe je dat?
Piemel in vagina

Je piemel in vagina brengen, hoe doe je dat?

Door onervarenheid weten jonge stelletjes soms niet hoe je de piemel in vagina brengt. Cool down! Het is niet moeilijk, en na de eerste keer heb je er later geen problemen meer mee. Hier leer je de beste tips om de penis in te brengen, samen met ander advies voor betere seks.

Seks is lekker en het voelt niet alleen goed, er zijn ook verschillende gezondheidsvoordelen aan het hebben van seks. Bovendien versterkt het je relatie met je partner.

Seks is lekker voor mannen omdat de penis bol staat van de zenuwuiteinden de gestimuleerd worden als de penis in de vagina wordt ingebracht. De stimulering van deze zenuwuiteinden zal ervoor zorgen dat je klaarkomt, wat een geweldig lekker gevoel is en waardoor je alles graag nog een keer van voor af aan wilt doen.

De meeste mannen hebben wel de basiskennis over vaginale seks in huis, maar sommigen willen daarnaast ook graag weten hoe je een penis in een vagina kunt inbrengen voor ultiem genot. Blijf doorlezen als je daar meer over te weten wilt komt.

Hoe je de piemel in vagina inbrengt

Mannen proberen vaak verschillende manieren uit om de seks lekkerder te maken voor zichzelf en voor hun partner. Je kunt bijvoorbeeld proberen om eerst alleen het hoofd van de penis in de vagina van je partner in te brengen. Dit is een goede manier om een vrouw te teasen. Op die manier kun je de controle in handen nemen en alles op je eigen manier aanpakken.

Soms kan de vrouw ook een handje helpen als het de man niet lukt goed naar binnen te gaan. Het kan bijvoorbeeld helpen om de schaamlippen aan de kant te houden zodat de penis gemakkelijk naar binnen kan glijden. Je partner kan hierbij helpen door haar schaamlippen opzij te houden terwijl ze tegelijkertijd ook in de perfecte hoek komt te liggen om bij haar naar binnen te gaan.

Sommige mannen weten niet helemaal zeker hoe ze hun penis in moeten brengen. Begin met het aanraken van haar vagina en deze met je vingers te verkennen. Op die manier kom je erachter of ze al goed nat is tussen haar benen of niet. Als ze nog niet nat is, dan is ze nog niet klaar voor de penis en heeft ze meer voorspel nodig.

Je kunt ook gebruik maken van glijmiddel om het minder pijnlijk en lekkerder te maken voor je partner. Breng het glijmiddel royaal aan op haar vagina en breng dan één van je vingers in om de beste hoek te vinden om haar vagina binnen te gaan. Maar normaal gesproken zal de vrouw zelf haar glijmiddel produceren, wat je zelf heel goed kunt voelen met je vingers.

Zodra je de ideale positie hebt gevonden kun je hetzelfde proberen met je penis. Breng deze in terwijl je je andere hand gebruikt om de toegang tot de vagina beter bereikbaar te maken. Pas je positie of het standje waar nodig of gewenst aan. Blijf haar zoenen en aanraken om haar opgewonden te houden.

Extra tips om gemakkelijker te penetreren

Als je nog steeds niet helemaal zeker weet hoe je nu precies een penis moet inbrengen, dan zijn hier een paar tips om je op weg te helpen:

  • Laat je partner de controle overnemen en je helpen de juiste hoek te vinden om bij haar naar binnen te gaan. Je partner kan je op zijn minst op weg helpen door de top van je penis tegen de ingang van haar vagina te plaatsen. Zodra je de hoek eenmaal door hebt kun je het vanaf daar weer overnemen en met je penis bij haar naar binnen gaan.
  • Haast je niet. Neem de tijd om de opwinding lekker op te bouwen. Dit zal jullie allebei helpen om geiler te worden en daar wordt de seks alleen maar lekkerder van. Jullie kunnen ook verschillende standjes uitproberen terwijl je in haar vagina naar binnengaat. Zorg er wel altijd voor dat ze nat genoeg is om de volgende stap te nemen.
  • Deel met je partner wat je denkt. Jullie willen allebei open naar elkaar zijn en goed met elkaar communiceren tijdens de seks. Hierdoor zullen jullie allebei goed begrijpen wat wel en niet werkt voor je partner. Als je bij haar naar binnen probeert te gaan, wil je altijd goed op haar reactie letten. Als ze kreunt, dan betekent dat over het algemeen dat je het goed doet. Als ze je hand ergens anders naartoe probeert te leiden, dan moet je altijd haar aanwijzingen volgen. Als je het moeilijk vindt om deze signalen op te merken, dan kun je haar aanmoedigen om meer met je te communiceren zodat het ook voor haar lekkerder wordt.
  • Blijf niet hangen in slechts één standje. Het kan best zijn dat ze de seks lekkerder vindt in een standje dat jullie nog niet geprobeerd hebben. Het is leuk om te experimenteren, maar vergeet dan niet om goed te letten op de signalen die zij afgeeft. Om de penetratie zo diep mogelijk te maken wil je vooral het missionarisstandje of een zittend standje proberen. Je kunt er ook voor kiezen om je partner de controle over de penetratie te laten nemen door haar bovenop te laten klimmen, zodat zij de baas is over de diepte van de penetratie.
  • Als zij bovenop klimt, vraag haar dan of ze je penis naar de ingang van haar vagina wil leiden. Doe nog niks terwijl zij je penis de goede kant op leidt. Zodra jullie de juiste hoek hebben gevonden zal je penis automatisch naar binnen glijden. Blijf gewoon stilliggen terwijl zij het werk doet. Het is een goed idee om ervoor te zorgen dat je penis goed nat is, omdat het voor haar dan makkelijker is om je penis te ontvangen zonder dat het haar pijn doet.

Deze tips zullen je erbij helpen te begrijpen hoe je de penis kunt inbrengen. Het is belangrijk om je er bewust van te zijn dat het kan gebeuren dat je partner lijdt aan een aandoening genaamd vaginisme, wat er in het kort op neerkomt dat de vaginale spier zich onvrijwillig samentrekt waardoor penetratie vaak vrijwel onmogelijk wordt. Als dat het geval is, is het aan te raden om contact op te nemen met een dokter en/of psycholoog. Zorg er in ieder geval altijd voor dat er niets geforceerd wordt!

Hoe je gemakkelijk de vaginale opening kunt vinden

Het is een goed idee wat onderzoek te doen naar de anatomie van het vrouwelijk lichaam. Je wil je in ieder geval inlezen in de vulva, de kleine en grote schaamlippen, de clitoris en andere termen. Met name de positie ten opzichte van elkaar is erg belangrijk. Dit zal je erbij helpen beter te begrijpen waar je op moet “richten” als je bij haar naar binnen wilt gaan.

Het is een goed idee om eerst met je vingers en je ogen op ontdekkingstocht te gaan, voordat je met je penis naar binnen gaat zonder te weten welke hoek het beste werkt.

Je kunt ook overwegen haar te beffen om een goede blik op haar vagina te kunnen werpen. Gebruik je vinger om de juiste hoek te vinden en vervang je vinger, als zij er ook klaar voor is, door je penis.

Bonus voor jullie allebei: Tips voor jullie eerste keer seks

Doe het altijd veilig

Hoe opgewonden je ook bent, de belangrijkste tip op elke lijst over de eerste keer seks zou altijd moeten zijn: gebruik een condoom. Dit beschermt je niet alleen tegen zwangerschap, maar ook tegen eventuele SOA’s.

Gebruik genoeg glijmiddel tijdens je avontuur

Dit is erg belangrijk voor vrouwen die willen genieten van hun eerste keer. Gebruik altijd glijmiddel op waterbasis, omdat je daar het condoom niet mee beschadigt. Je kunt altijd meer glijmiddel gebruiken als je dat prettig of nodig vindt.

Onthoud dat de eerste keer misschien niet zo heel geweldig zal zijn

Zelfs als je alle tips voor een fantastische eerste keer opvolgt kan het nog steeds gebeuren dat er te veel stress en angst in je omgaat, en daarnaast is er ook nog eens ontzettend veel om te ontdekken. Herinner jezelf er dan aan dat de seks mettertijd beter wordt, naarmate je je steeds beter bij elkaar op je gemak voelt en je samen ervaring opbouwt.

Geniet vooral van het voorspel!

Dat is net zo belangrijk als de daadwerkelijke penetratie – en voor sommige mensen is het zelfs nog veel boeiender. Neem de tijd om lekker te kussen, te tongen, elkaar lekker aan te raken en alles te doen wat voor jullie beiden goed voelt!

Kies een tijd en een locatie waarvan je zeker weet dat je niet gestoord zult worden

Je wilt je graag zoveel mogelijk kunnen ontspannen en kunnen genieten en dat lukt nu eenmaal niet zo goed als je je de hele tijd afvraagt of er misschien iemand op de deur komt kloppen.

Hou de sfeer rustig en ontspannen

Laat je door niets en niemand afleiden. Sterker nog, dit is het moment om je telefoon en de tv uit te zetten en je volledig te focussen op de persoon waar je mee bent.

Zorg dat je genoeg tijd neemt

Eén van de belangrijkste tips voor de eerste keer seks is om simpelweg diep adem te halen en het genot te zien als een marathon, niet als een sprint. Het helpt als je de hele avond en nacht hebt om van elkaar te genieten; dit zal je nog meer motiveren om rustig je tijd te nemen.

Bonus voor mannen: Tips voor de eerste keer seks

Dit is het moment waarop je met je partner wilt bespreken wat zij wil

Wat zijn haar verwachtingen? Welke tips voor de eerste keer seks heeft ze voor jou? Waar maakt ze zich zorgen over? Deel je eigen antwoorden ook met haar. Een goed gesprek is een van de belangrijkste onderdelen van goede seks!

Neem de tijd, want je wil haar geen pijn doen

Zorg ervoor dat ze er klaar voor is om jou te ontvangen. Zorg er bovendien ook voor dat je flink je tijd neemt, zodat het niet te snel afgelopen is. Dat is voor veel mannen een probleem tijdens de eerste keer, dus doe rustig aan, hoe opgewonden je ook bent.

Let goed op haar gezicht en lichaamstaal

Heeft ze het naar haar zin? Lijkt het erop dat je haar pijn doet? Je wilt natuurlijk het liefst dat haar hele gezicht je vertelt dat ze geniet – als je dat niet ziet, doe dan langzamer aan of stop helemaal en praat met haar zodat je er zeker van kunt zijn dat het goed met haar gaat.

Besteedt aandacht aan haar hele lichaam, niet alleen aan de mysterieuze, seksuele plekken

Haar hele lichaam is een erogene zone, dus je wilt eerst iedere vierkante centimeter van haar lichaam aanraken en kussen. Zelfs de plekken die er weinig toe lijken te doen, zoals haar heupen en zelfs haar voetzolen.

Ga heel langzaam naar binnen om ervoor te zorgen dat je haar geen pijn doet

Er vanuit gaande dat het ook voor haar de eerste keer is, kan het voor haar allemaal nogal pijnlijk zijn. Onthoudt vooral dat je met haar moet blijven communiceren zodat je zeker weet dat ze zich op haar gemak voelt met wat er allemaal gebeurt.

Als ze niet klaarkomt tijdens de penetratie, dan is dat okay

Ze zal waarschijnlijk niet klaarkomen. De meeste vrouwen hebben directe stimulatie van de clitoris nodig om klaar te kunnen komen en dat is vaak erg lastig met alleen penetratie. Neem dus zeker de tijd tijdens het voorspel en voeg een naspel toe zodat ook zij het genot kan ervaren dat ze verdient.

Bonus voor vrouwen: Tips voor de eerste keer seks

Je doet het omdat je het zelf graag wil doen

Jij bent degene die de beslissingen over je eigen lichaam neemt – JIJ, en niemand anders dan jijzelf. Dus als je ervoor kiest om met iemand seks te hebben, zorg er dan voor dat je die keuze maakt omdat je het echt zelf wil, niet omdat iemand je daartoe overhaalt of erop aandringt.

Vertel hem wat je voelt en denkt

Dit kan erg lastig zijn als je nogal verlegen bent, maar het is belangrijk dat je altijd in je achterhoofd houdt dat dit het moment is voor jouw genot en dat dit een herinnering voor het leven zal zijn. Vertel hem wat goed voelt en leidt hem de goede kant op als dat nodig is.

Bij sommige vrouwen kan de penetratie wat pijnlijk zijn en zou er wat bloeding kunnen plaatsvinden

Dat komt door het maagdenvlies, een heel dun laagje huid bij de ingang van de vagina dat ervoor bedoeld is om je baarmoedermond te beschermen. De meeste vrouwen hebben hun maagdenvlies al uitgerekt of gescheurd voordat ze voor het eerst seks hebben, vooral als ze tampons gebruiken of aan flinke lichaamsbeweging doen, dus in dat geval is het totaal geen probleem. Maar als dat niet het geval is, dan kan het wat pijn doen en zou er wat bloeding kunnen plaatsvinden. De pijn trekt meestal vrij snel nadat hij voor het eerste begint met penetreren weer weg, maar wees vooral niet bang om hem te zeggen dat hij moet stoppen als de pijn niet weggaat.

Gebruik het standje waar jij je het prettigst bij voelt

En dat is heel erg persoonlijk – sommige vrouwen willen graag bovenop klimmen, omdat dat je de mogelijkheid geeft om de controle te houden over de penetratie. Anderen vinden het lekker om de controle volledig in de handen van de partner te leggen en onderop te liggen. Welk standje je ook kiest, tijdens de eerste keer seks blijft het belangrijk om rustig de tijd te nemen!

Wil je verder lezen?

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Op het internet, wat inmiddels helemaal overladen is met porno, is het lastig om correcte …

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Een vrouw verwennen? Wat is de beste manier? Alles wat ervoor nodig is, is een …

error: Content is protected !!