Home Seks Kontneuken of anale seks voor beginners
kontneuken of anale seks voor beginners

Kontneuken of anale seks voor beginners

Ben jij er klaar voor om lekker geil te experimenteren? Lekker kontneuken? Als jij of je partner graag eens ‘achterlangs’ willen, gebruik dan deze adviezen om het beste uit je eerste anale sekservaring te halen.

Maar doet dat dan niet pijn? Nee hoor, tenminste als jullie je aan een paar regeltjes houden dan is het mogelijk om een pijnloze, orgastische, supergeile ervaring te hebben.

Wat je moet weten over kontneuken

Het rectum (de anus) van je partner zit vol met zeer gevoelige zenuwuitgangen. Je kunt zelfs een orgasme stimuleren door gewoon je tong, je vinger of je penis daar te plaatsen, zelfs zonder penetreren! Anale seks kan ook door de hogere wrijving en het gevoel van spanning en avontuur zeer intense orgasmes voor jou tot stand brengen. In veel delen van de wereld wordt anale seks ook regelmatig gebruikt als een zeer voorkomende en betrouwbare vorm van anticonceptie.

Ongeveer 27% van de vrouwen in Nederland genieten van anale seks of kontneuken. Het is belangrijk om te begrijpen dat er enkele risico’s aan het hebben van anale seks zitten, maar ze kunnen met de juiste voorzorgsmaatregelen, door bijvoorbeeld een condoom te gebruiken, worden geminimaliseerd.

Het is heel gebruikelijk dat mannen en vrouwen van anale seks genieten en het is zeker in Nederland niet verboden, tenminste als jullie er beide in toestemmen. Als je van plan bent om dit plezier en genot eens zelf te ervaren, haal dan het maximale uit de verwachting door al tijdens het voorspel een hurkend seksstandje te gebruiken. Als je partner voor je neerknielt, zal haar anus duidelijk zichtbaar zijn. Probeer haar billen wat uit elkaar te trekken zodat je het nog duidelijker kunt zien.

Hoe begin je met kontneuken?

Vertel je partner, om haar in de stemming te krijgen, over je anale seksfantasieën. Je zou langzaam kunnen beginnen door te zeggen dat je haar anus wilt likken of wilt kussen. Dit wordt ook wel ‘rimmen’ genoemd. Tegelijkertijd kun je proberen om de anus met een natte vinger, een vibrator of je tong zachtjes te strelen. Vergeet niet om met je andere hand haar clitoris te stimuleren, want dit is wat de meeste vrouwen erg opwindt en wat ervoor zorgt dat ze zich ontspant. Een alternatief is om je vingers in haar vagina te steken en te proberen om haar G-spot te vinden.

Een meer sensuele manier om te beginnen, is het geven van geweldige orale seks en terwijl je dit doet haar anus beginnen te likken en te kussen. Als alternatief kun je op haar clitoris zuigen terwijl je haar anus met een goed natte vinger stimuleert en wat supergeile resultaten kan geven.

Voor wat extra opwinding voor jullie beiden, vraag je je partner om te proberen een van haar vingers of een kleine vibrator in haar anus te plaatsen. Ze kan het fijner vinden om hiermee te beginnen en jij hebt dan het voordeel dat je kunt toekijken terwijl ze dat doet.

En dan verder…

Het hebben van vaginale seks voordat je met kontneuken begint is een goed idee, want dit zal haar nog meer opwinden en de smering geven die je penis nodig heeft. Veel vrouwen genieten ervan als hun anus wordt gestimuleerd terwijl ze je penis in haar vagina voelt. Wanneer ze zeer opgewonden door de seks is, sla je met je vinger op de anus en breng je een vibrator of dildo naar binnen. Probeer een kleinere soort dan die je gebruikelijk neemt om zo de spieren zachtjes op te rekken.

Kleine tip: De kringspier van de anus zal zich in eerste instantie aanspannen, waardoor je onmogelijk met een vinger naar binnen kunt gaan. Als je je vinger rustig tegen de anus aan houdt, zal de kringspier zich na een minuutje automatisch ontspannen, waardoor het penetreren met je vinger veel plezieriger zal zijn. Probeer in ieder geval NOOIT iets te forceren, want DAT zal wél pijn doen!

Als je partner het lekker vindt, en inderdaad door wil doorgaan, is het nu tijd om je penis voorzichtig tussen haar billen te plaatsen. Het gebruik van een glijmiddel is erg belangrijk bij anale seks, dus zorg ervoor dat je partner net zo opgewonden hierdoor raakt als jij. Gebruik veel glijmiddel om de ingang van haar anus en je penis mee in te smeren om ervoor te zorgen dat de gemeenschap zo aangenaam en comfortabel mogelijk is. Als je dit met je vinger doet, kan dat een zeer opwindend onderdeel van het voorspel zijn.

Beste seksstandjes voor kontneuken

De gemakkelijkste en een van de meest sexy posities om je penis naar binnen te brengen, is doggy-style. Dus je partner op handen en knieën Je hebt dan een goede visuele stimulatie en veel vrouwen genieten in deze positie het meest van de anale seks.

Je kunt bijvoorbeeld beginnen met vingeren van de vagina, achterlangs, zoals op onderstaande afbeelding. Hoe je dat doet met het juiste seksstandje, lees je hier!

Hoe moet je vingeren? Seksstandje 'De Poppenspeler'

Er zijn echter veel variaties om te proberen. Je zou voor een meer ontspannen seksstandje bijvoorbeeld in de lepeltjespositie kunnen gaan liggen. Dit is een goed idee omdat je dan ook tegelijkertijd haar borsten, haar tepels en haar clitoris kunt strelen.

Als anale seks nieuw voor haar is, kan ze het gevoel hebben dat ze het beter in de hand heeft als ze bovenop zit, dus waarom ga je dan niet eens op een stoel zitten en neem je haar op je schoot? Als je het liever in bed doet, probeer dan de gebruikelijke posities voor de vrouw bovenop en ga bijvoorbeeld zelf op je rug liggen en laat haar met jullie gezichten naar elkaar toe of andersom bovenop je zitten. Dit laatste standje is ook een geweldige visuele positie, omdat je dan kunt zien hoe je penis naar binnen gaat bij het kontneuken.

Let op:

Nog een laatste waarschuwing, je moet bij het kontneuken altijd een condoom gebruiken om de risico’s van het krijgen van HIV en andere SOA’s te vermijden. Je moet er ook voor zorgen dat je géén vaginale seks na anale seks hebt zonder je eerst goed te wassen, of van condoom te wisselen. Doe je dit niet, dan breng je de bacteriën uit de anus over naar de vagina. En dat is heel slecht voor de gezondheid van de vagina.

Hetzelfde geldt voor je vingers. Probeer om één hand voor haar anus te gebruiken en één voor haar vagina.

Wil je verder lezen?

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Op het internet, wat inmiddels helemaal overladen is met porno, is het lastig om correcte …

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Een vrouw verwennen? Wat is de beste manier? Alles wat ervoor nodig is, is een …

error: Content is protected !!