Home Seks Jezelf vingeren: 8 technieken voor een explosief orgasme!
Jezelf vingeren: 8 technieken voor een explosief orgasme!

Jezelf vingeren: 8 technieken voor een explosief orgasme!

In deze handleiding zal ik je een aantal krachtige technieken uitleggen die je kunt gebruiken om te leren hoe je jezelf kunt vingeren en explosieve orgasmes kunt ervaren. (Mannen kunnen hier ook veel van leren… dus als jij een piemel hebt, let dan goed op!)

Ik heb het artikel zeer zorgvuldig gestructureerd, zodat je er maximaal van kunt profiteren. Eerst ga ik je laten zien hoe je jezelf kunt in de stemming kunt brengen zodat je opgewonden raakt. Dit is heel normaal, en is erg belangrijk als je het maximale uit deze vingertechnieken wilt halen. Alle technieken die ik ga bespreken, worden duidelijk gemaakt met heldere illustraties.

Jezelf opwinden en geil maken

Ik wil me concentreren op hoe je jezelf opgewonden kunt maken en je vertellen wat de belangrijkste dingen zijn die je kunt doen om ‘in de stemming te komen’. Sla dit deel dan ook niet over. Zonder dat je eerst opgewonden bent en zin hebt, zullen je orgasmes waarschijnlijk niet zo intens zijn en ik vermoed dat je een paar intense orgasmen wilt nu je aan het uitzoeken bent hoe je jezelf kunt vingeren, toch?

  • Ontspan jezelf – Ontspannen en zo stressvrij mogelijk zijn is essentieel. Is het je ooit opgevallen dat wanneer je gestresst en vermoeid bent, het moeilijk kan zijn om opgewonden te raken en je sexy te voelen? Wetenschappelijk onderzoek ondersteunt dit zelfs.
  • Privacy – Het is belangrijk om een rustige plek te hebben waar je naartoe kunt gaan en niet gestoord kunt worden. Voor de meeste mensen is dit hun slaapkamer. Maar als je je kamer met iemand anders deelt, moet je misschien de badkamer of douche gebruiken om deze vingertechnieken uit te proberen.
  • Sfeer – In de stemming raken heeft zowel een psychologische als een fysieke component. Ik weet dat dat een beetje ‘wetenschappelijk’ klinkt en niet zo leuk is om te horen, maar het is waar. Je moet zowel je hersenen als je lichaam opwinden. Om jezelf lichamelijk op te winden (je lichaam en je geest), moet je jezelf aanraken en strelen en dan bedoel ik vooral je erogene zones. Een vibrator gebruiken kan ook goed helpen.

Om psychologisch opgewonden te raken, zijn er een heleboel dingen die je kunt doen:

  • Wierook branden
  • Kaarsen aansteken
  • Naar porno kijken
  • Naar muziek luisteren
  • Lezen over romantiek / erotica

Je heroïne – Het laatste en belangrijkste dat je moet overwegen om jezelf opgewonden te krijgen, is wat ik graag “je heroïne” noem en ik heb het niet over de hard drug! Ik heb het over het enige dat altijd werkt voor jou om jezelf in de stemming te krijgen. Het zou een favoriet stuk erotica kunnen zijn. Het kan een bepaalde man zijn om aan te denken of het kan fantaseren zijn over een bepaalde situatie die je geil maakt of het kan iets anders zijn.

Het belangrijkste is om het te ontdekken wat het voor jou is en het dan vervolgens te gebruiken om jezelf op te winden.

Als je eenmaal opgewonden bent, en er zin in hebt, is het tijd om te beginnen.

8 vinger-technieken voor explosieve orgasmes!

Hieronder vind je maar liefst 8 technieken die je allemaal stuk voor stuk uit kunt proberen. Natuurlijk is dit allemaal erg handig, maar ik nodig je vooral uit om zelf creatief te zijn en varianten uit te proberen. Alles waar jij je lekker bij voelt, en wat leidt naar een explosief orgasme, is helemaal goed. Dus sluit je ogen, en laat jezelf leiden door je fantasie!

De basistechniek

Snelle opmerking: Zorg ervoor om ongelukken te voorkomen dat je je vingernagels vooraf knipt en vijlt.

Begin met het laten zakken van je hand over je borsten en je buik totdat je je clitoris kunt voelen die zich buiten je vaginale opening bevindt zoals je in het onderstaande schema kunt zien.

Een vagina-diagram die je kan helpen om te ontdekken hoe je jezelf kunt vingeren

Slechts één vinger onder je clitoris, zul je aan beide kanten van je vagina de vlezige plooien van de huid voelen. Dit zijn je schaamlippen.

Om het een beetje wetenschappelijk te zeggen wordt het buitenste deel van het geslachtsdeel van de vouw aan elke kant de grote schaamlippen genoemd, die veel groter zijn terwijl de binnenste huidplooi de kleine schaamlippen wordt genoemd en veel dunner zijn. Begin door een vinger licht naar achter te bewegen over je schaamlippen te wrijven. De meeste vrouwen zullen merken dat als ze over hun schaamlippen wrijven, ze nat worden en opgewonden raken. Deze vochtigheid zal als een glijmiddel op je vinger werken.

Terwijl je vinger bedekt raakt met je eigen natuurlijke glijmiddel, begin je langzaam het puntje van je vinger in en uit je vagina te bewegen om te kijken hoe het voelt. Als je je vinger naar binnen en naar buiten duwt, raakt deze meer en meer bedekt met deze smering, zodat je je vinger dieper en dieper in je vagina kunt laten glijden. Laat het topje van je vinger langzaam langs de wanden van je vagina gaan en let op wat je het prettigst vindt.

Er is niet echt een ‘juiste manier’ om jezelf te vingeren. Wat je het meest aangenaam vindt moet je zelf ontdekken en dit kan voor iedereen anders zijn. Onthoud de bewegingen die je het meest bevredigend vindt en maak je niet al te veel zorgen over of het ‘goed’ zal zijn.

Veel mensen maken standaard de in-en uit beweging omdat het seks nabootst, maar dit kan eerder irritant dan leuk zijn.

Bovendien gaat het er niet om om zo diep mogelijk te gaan. Vingeren zelf moet gaan over het krijgen van zoveel mogelijk plezier. Maar als je nog nooit eerder hebt gevingerd dan is het een goed idee om te experimenteren met hoe diep je het leuk vindt.

Laten we nu eens wat leukere vingertechnieken gaan bekijken

Vinger-techniek 1: De G-Spot

Terwijl je je vinger in en uit je vagina duwt, zul je merken dat het drukken op bepaalde delen van je vagina heel goed voelt. Als je je hand op je buik hebt gelegd en je andere hand gebruikt om te vingeren probeer dan je vinger (s) naar achteren te krullen, zodat je tegen de bovenwand van je vagina drukt, zoals in het onderstaande schema. Hier bevindt zich namelijk je G-Spot.

Jezelf vingeren - Vinger-techniek

Je weet dat je op deze plek bent als het aanvoelt als de achterkant van je gehemelte in je mond. Sommigen beschrijven het zelfs als een natte framboos. Met andere woorden, het voelt zacht aan met hier en daar wat kleine bobbels. Probeer je voor een aantal echt intense orgasmes te concentreren op de G-Spot.

Er zijn een aantal verschillende G Spot-massagetechnieken om je te laten squirten ook wel spuiten genoemd die ik in het artikel dat je hier kunt vinden behandel. Voordat we verder gaan met de meer geavanceerde technieken, zijn er slechts 2 snelle, maar belangrijke punten die ik eerst moet behandelen:

  • De G-spot zal niet te vinden zijn als je niet opgewonden bent. Als je problemen ondervindt bij het vinden van je G Spot, bekijk dan dit artikel waarin ik je precies uitleg hoe je het kunt vinden.
  • Je kunt aan de hand van het diagram zien hoe de G-Spot zich precies naast de blaas bevindt. Een vaak voorkomend probleem is het gevoel dat je moet plassen als je het stimuleert. Dus als je de behoefte voelt om te plassen als je jezelf vingert en je G-Spot stimuleert, maak je dan geen zorgen, het is volkomen normaal. Een goede tip die dit ‘ik moet plassen’ gevoel zal minimaliseren is vlak voordat je masturbeert ook echt gaan plassen. Eenvoudig toch.

Snelle opmerking: Je kunt dit ‘Ik moet plassen’ gevoel ook tijdens seks krijgen als de man veel druk uitoefent op je G Spot.

Nu dat we de basis hebben besproken, zijn hier 4 specifieke vingertechnieken die je kunt gebruiken om jezelf te laten klaarkomen en veel plezier te ervaren.

Vinger-techniek 2: De druktechniek

Deze techniek bij het vingeren waarbij je druk uitoefent werkt vooral goed als je het moeilijk vindt om vaginale & G-spot orgasmes te krijgen. Het probleem waar veel vrouwen mee te maken hebben, is dat ze gewoon niet genoeg druk op hun G-spot kunnen leggen tijdens de seks of wanneer ze zichzelf vingeren. De oplossing is simpel … je hoeft alleen je G-spot van de andere kant te stimuleren door erop te drukken.

Jezelf vingeren - Vinger-techniek

Dus plaats je vinger gewoon op je G-spot zoals je normaal zou doen en plaats dan je andere hand bovenop je schaambot die net boven je schaambeen ligt, zoals in de bovenstaande afbeelding goed kunt zien. Druk vervolgens zachtjes naar beneden zodat je voelt dat je G-spot meer dan normaal in je vagina steekt. U zult merken dat dit het gemakkelijker maakt om jezelf meer G Spot-stimulatie te geven dan normaal.

Vinger-techniek 3: Achterlangs vingeren

Een andere manier om jezelf te vingeren is van achteren. Leg je hand langs je onderrug, over je anus en doe vervolgens een vinger in je vagina. Zodra je je vagina binnengaat stimuleer je, als je je vinger naar achteren krult, de tegenovergestelde kant (de posterieure wand) van je vagina naar je G-spot.

Jezelf vingeren - Vinger-techniek

Hoewel deze techniek je een andere sensatie zal geven, vinden de meeste vrouwen dat het lang niet zo bevredigend is als je G Spot en je A Spot worden gestimuleerd.

Vinger-techniek 4: Dubbel plezier

Deze laatste techniek om jezelf te vingeren is het beste als je iemand bent die normaal moeite heeft om een ​​orgasme te bereiken tijdens het masturberen. Het vereist het gebruik van beide handen.

Jezelf vingeren - Vinger-techniek

Je eerste hand vingert je G-spot op dezelfde manier als ik al eerder heb beschreven, terwijl je andere hand je clit zal strelen en zal masseren. Het is supereenvoudig en maakt het bereiken van een orgasme onvermijdelijk. Je vindt nog meer clitorale stimulatietechnieken in het hoofdstuk masturbatietechnieken en in het hoofdstuk over clitorale stimulatie.

Vinger-techniek 5: Anaal vingeren

Als je van anale seks houdt of wilt experimenteren met de geneugten van anale stimulatie, dan moet je absoluut anaal vingeren eens proberen. Dit kan zo aangenaam zijn vanwege de vele zenuwuiteinden in het gebied.

Er is wel een kleine voorbereiding nodig: Dus je moet je nagels knippen en vijlen om krasjes te voorkomen en je vinger (s) goed smeren. Je kunt hiervoor wat glijmiddel kopen of in plaats daarvan wat speeksel gebruiken. Hoe dan ook je moet iets gebruiken wat het glad maakt omdat het anale kanaal niet zelfsmerend is.

Jezelf vingeren - Vinger-techniek - Anaal vingeren

Zodra je vinger is gesmeerd, doe je je hand achter je rug en begin je langzaam je vinger in te brengen. Doe het eerst langzaam, want het duurt een tijdje voordat je sluitspier zal ontspannen zodat je kunt doordringen. Eenmaal binnen, kun je eenvoudig je vinger naar binnen steken of je kunt hem in- en uit de anus steken. Probeer beide technieken en ontdek wat je het liefste doet.

Als je je plezier wilt verhogen, probeer dan om ook over je clitoris te wrijven (leer hier wat geweldige clit-technieken) of probeer je vagina tegelijk te vingeren zoals je kunt zien in de bovenstaande illustratie. Je zult merken dat dit een beetje vreemd is, maar het is het gemakkelijkst om over je clitoris te wrijven en jezelf anaal te vingeren terwijl je op je zij ligt.

3 tips om het vingeren nog geiler te maken!

De vijf vorige technieken om jezelf te vingeren hadden alles te maken met waar je je hand en vingers kon plaatsen tijdens het vingeren. Maar voor maximaal plezier, moet je ook nadenken over wat de toppen van je vingers doen als je jezelf vingert. Er zijn drie specifieke bewegingen die je kunt maken met de toppen van je vinger (s) om jezelf verschillende soorten sensaties te laten beleven bij het uitvoeren van een techniek om te vingeren. Experimenteer met elk van de bewegingen en technieken om erachter te komen wat jij het lekkerste vindt.

Jezelf vingeren tip 6: Heen en weer

Jezelf vingeren tips

Met je vinger langs de wand van je vagina strelen is heel plezierig en heel gemakkelijk. Begin op één plek en sleep eenvoudigweg je vinger in een strijkbeweging langs de wanden. Breng je vinger vervolgens terug naar het beginpunt en herhaal dit dan steeds. Experimenteer met de snelheid en met de lengte van je slagen en probeer ook de hoeveelheid druk die je uitoefent steeds te veranderen.

Jezelf vingeren tip 7: De magische knop

Jezelf vingeren tips

Masturbeer terwijl je met je vingers op je clitoris drukt. Het kan heel plezierig zijn om met een vinger op een bepaalde plek druk uit te oefenen. Dit geldt vooral voor gebieden zoals je G-spot (vind hem hier) en A-spot (zie de locatie hier in het eerste diagram), terwijl drukken op andere gebieden juist helemaal geen plezier oplevert. Zodra je een gebied vindt dat goed reageert op langdurig drukken kun je ook proberen te experimenteren door dezelfde hoeveelheid druk met de toppen van je vingers een aantal seconden vast te houden. Probeer ook herhaaldelijk op het gebied te drukken en vergeet je clitoris niet.

Jezelf vingeren tip 8: Draaiende beweging

Jezelf vingeren tips

Deze techniek is vergelijkbaar met die van het strelen (jezelf vingeren tip 7: Strelen) maar deze keer beweeg je je vinger met een cirkelvormige beweging, terwijl je veel druk rond dat gebied uitoefent. Nogmaals, de G-spot en A-spot zijn twee zeer aangename gebieden om je op te focussen, maar ik blijf het constant herhalen experimenteer en kijk wat het beste is voor jou.

Tot slot…

Zoals je uit het artikel kunt opmaken, is jezelf vingeren vrij eenvoudig en helemaal niet zo moeilijk. Hoewel ik goede feedback heb gekregen van diegenen die mijn acht bovenstaande technieken hebben geprobeerd, raad ik je ten sterkste aan om ook je eigen favoriete technieken te ontdekken en te proberen om jezelf met je vingers te behagen. Iedereen is immers iets anders gebouwd en reageert anders op deze methoden. Dus veel plezier en geniet van je orgasmes!

Wil je verder lezen?

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Een vrouw verwennen? Wat is de beste manier? Alles wat ervoor nodig is, is een …

kontneuken of anale seks voor beginners

Kontneuken of anale seks voor beginners

Ben jij er klaar voor om lekker geil te experimenteren? Lekker kontneuken? Als jij of …

error: Content is protected !!