Home Seks Hoe moet je jezelf aftrekken? Uitleg en variaties!
Hoe moet je jezelf aftrekken

Hoe moet je jezelf aftrekken? Uitleg en variaties!

De manieren waarop je seks met jezelf kunt hebben, onder andere door jezelf aftrekken, worden natuurlijk beïnvloed door persoonlijke voorkeuren. Technieken kunnen ook verschillen tussen mannen die besneden zijn en degenen die dat niet zijn. Sommige technieken die voor de één geschikt zijn, kunnen moeilijk of ongemakkelijk zijn voor de ander.

In dit artikel ontdek je nieuwe en spannende manieren om jezelf intense orgasmes te geven en hopelijk beleef je tijdens het uitproberen ook een hoop plezier. Tijdens het lezen zul je er ook achter komen hoe je masturbatie kunt gebruiken om jezelf te trainen beter in bed te zijn, als het gaat om échte seks met een partner.

Met de juiste technieken kun je je seksuele uithoudingsvermogen verbeteren waardoor je geliefde uitgeput op bed zal liggen en je met grote verbazing zal aanstaren.

Wie wil dat nou niet?

Hoe moet je jezelf aftrekken: De basistechniek

De basistechniek is eigenlijk heel simpel. Pak gewoon je penis vast met je sterkste hand en leg je vingers om je penis en je duim op de top.
Je beweegt dan je hand op en neer naar de schacht, niet te hard en niet te snel. Het kan wat oefening vragen om precies de juiste druk, vinger positie en snelheid te vinden.

Dit soort stimulering is alles wat nodig is om een orgasme en een ejaculatie te bereiken. De snelheid van de handbeweging die prettig is varieert van persoon tot persoon maar het is wel prettig om de snelheid te verhogen naarmate de ejaculatie nadert en het na de ejaculatie zelf weer te vertragen.

Voor mannen die niet besneden zijn is de stimulatie van de penis meestal in de vorm van het “pompen” van de voorhuid, waarbij de voorhuid op en neer over de eikel wordt geschoven die dan, afhankelijk van de lengte van de voorhuid, geheel of gedeeltelijk bedekt en vervolgens blootgesteld wordt door de snelle beweging.

Terwijl dit wordt gedaan kan de eikel, naarmate de stimulatie voortgezet wordt, groter en breder worden en steeds iets donkerder van kleur worden terwijl de snelle schuifbeweging van de voorhuid de wrijving vermindert. Dit is heel normaal, en is een onderdeel van het krijgen van een erectie. Je penis wordt groter en harder, dus ook je eikel.

Voor besneden mannen, van wie de eikel meestal volledig onbedekt is, zorgt deze techniek voor een directer contact tussen de hand en de eikel. Om pijn door deze wrijving te voorkomen kun je het beste tijdens het masturberen een glijmiddel gebruiken.

Hoe moet je jezelf aftrekken?

Een andere techniek, die door veel mannen wordt gebruikt, is om gewoon de wijsvinger en duim rond de penis, ongeveer halverwege de penis, te plaatsen en dan herhaaldelijk de huid op en neer te schuiven. Een variatie hierop is om de vingers en de duim op de penis te plaatsen zoals bij een fluit en ze dan heen en weer te bewegen. Een andere gebruikelijke techniek is om op je buik te gaan liggen op een comfortabel oppervlak zoals een matras of kussen en je penis hier dan tegen aan te wrijven.

14 aftrek manieren voor méér masturbatie plezier

Veel van de masturbatie technieken die ik je in dit artikel geef zul je zelf, naar eigen smaak, moeten perfectioneren. Wees niet ontmoedigd als je niet onmiddellijk het gewenste resultaat krijgt. Met een beetje geduld kan ook een beginner de onderstaande technieken leren beheersen en er heerlijk van genieten. Gewoon lekker veel oefenen!

Jezelf aftrekken #1: Denkbeeldige vagina

Ga op je zij liggen en pak je penis vast met je linkerhand, in plaats van met je rechterhand (tenminste als je rechtshandig bent. Als je linkshandig bent, draai je dit om). Om dit te doen, draai je je pols, zodat je duim naar beneden wijst; misschien moet je je penis lichtjes naar de kant duwen. Rol je verder om totdat je op je buik ligt, en je hand tegen het bed komt en beweeg je penis strak in en uit je hand.

Dit zal de bewegingen en het gevoel van neuken nabootsen. Het is een heel ander gevoel als je tijdens het masturberen je bekken in plaats van je hand beweegt, net zoals bij het échte neuken. Het is ook leuk om je andere hand te gebruiken om te voelen hoe je ballen heen en weer bewegen als je in en uit “de vagina” pompt. Je kunt dit ook doen terwijl je staat maar dan moet je wel oppassen dat je handen de beweging niet over nemen.

Jezelf aftrekken #2: De palm van je hand

Breng wat glijmiddel aan op de palm van je hand. Wrijf dan langzaam en teder het puntje van je penis tegen je ingesmeerde handpalm. Ga door met wrijven terwijl je de snelheid aanpast aan een tempo wat voor jou plezierig is. Je zult merken dat dit zorgt voor een heerlijk orgasme!

Jezelf aftrekken #3: Knallende kurk

Houd met één hand de basis van je penis stevig vast terwijl je een ‘O’ maakt met je vingers. Met je andere hand maak je een cirkelvormige beweging naar beneden naar de penis. Beweeg vervolgens van beneden naar boven en geef wat extra aandacht aan het topje van de penis als je handpalm en je vingers hier overheen wrijven. Wanneer je op het punt staat om klaar te komen, plaats je beide handen net onder het topje en maak je gebruik van sterke cirkelvormige bewegingen om te proberen de “kurk” te laten knallen. Laat de champagne maar stromen !!!

Jezelf aftrekken #4: Statisch geladen

Knijp voorzichtig in de losse voorhuid, net onder het topje van de penis. Begin je vingers naar elkaar toe te wrijven, net alsof je over een stukje zachte stof wrijft. Je zult niet veel voelen totdat je bijna klaarkomt, maar dan…

Jezelf aftrekken #5: Stimuleer je eikel

Met je ene hand masturbeer je normaal terwijl je met een vinger van de andere hand cirkels op het topje van je penis maakt. Het kan zijn dat dit voor een sterker, meer intenser, orgasme zorgt.

Jezelf aftrekken #6: Wrijf heen en weer op je buik

Zorg ervoor dat je een volledige erectie hebt en kantel je penis dan recht omhoog in de richting van je navel en wrijf langzaam met de schacht van je lul tegen je buik. Houd je penis net onder het topje, met behulp van je duim vast. Dit is om je penis tegen je buik te drukken. Verhoog de snelheid en de richting naar wat jij lekker vindt. Een klein ‘beetje glijmiddel zal je nog meer laten genieten.

Jezelf aftrekken #7: Melken

Maak je beiden handen glad met glijmiddel en maak vervolgens een ring rond de basis van je penis met je duim en een vinger. Schuif de ‘ring’ van de basis naar het topje. Als je het topje hebt bereikt, herhaal je de beweging met je andere hand. Idealiter begin je bij de basis met één hand op het moment als de andere hand het topje van je penis heeft bereikt. Alle lijnen gaan van de basis van de penis tot aan de top. Deze techniek verbetert je erectie, zal je erectie op de lange termijn groter maken, en zorgt voor een zeer sterk orgasme.

Jezelf aftrekken #8: Wervelwind

Ga op je rug liggen terwijl je penis recht omhoog in de lucht wijst. Pak de basis van de penis met één hand vast en begin snelle, cirkelvormige beweging te maken. Houd de lijnen kort en varieer in de snelheid totdat je het topje van de penis als een wervelwind laat ronddraaien in je hand. Timing is hier de belangrijkste factor.

Let op: Deze methode kan tijdens het ejaculeren wel voor wat rommel zorgen.

Jezelf aftrekken #9: Stoombad

Zorg ervoor dat je naakt bent als je dit gaat proberen. Wacht tot je alleen thuis bent en zet de douche voor een paar minuten op de aller heetste stand aan. Laat de badkamer vollopen met stoom en doe dan de kraan uit, droog je handen en stap in de douche, sluit vervolgens de deur of het douchegordijn en masturbeer zoals je normaal ook doet. De warmte van de vloer van de douche en het opstijgende stoom voegen een hoop plezier toe aan je zelfbevredigingssessie.

Jezelf aftrekken #10: Tikkende bewegingen

Zorg dat je een goede erectie krijgt maar houd je ondergoed aan. Tik met je vingers op het puntje van de penis. Het kan enige tijd duren voordat je een orgasme krijgt maar je zult wel nieuwe, hele sterke, sensaties voelen.

Jezelf aftrekken #11: Je ballen in je hand

Terwijl je aan het masturberen bent ga je met je andere hand naar beneden en pak je je ballen vast. Afhankelijk van je voorkeur kun je dit zacht doen of juist veel druk op dit gebied uitoefenen. Als je bijna een orgasme krijgt, knijp je net een beetje harder. Je zult het sperma uit je ballen naar het topje voelen pompen wat zorgt voor een intense ervaring en een ongelofelijk orgasme.

Jezelf aftrekken #12: De koude climax

Masturbeer zoals je dat gewend bent, maar als je het gevoel hebt dat je klaarkomt grijp je enkele ijsblokjes of gemalen ijs met je andere hand vast en ga je verder met masturberen totdat je klaar komt. Het gevoel van koude in je ene hand en warmte in de andere en de sensatie van de zaadlozing zal een unieke ervaring zijn.

Jezelf aftrekken #13: Zonder rommel

Trek je terug in je slaapkamer (of ergens anders als je dat wilt) en vul een plastic boterhamzakje met een beetje glijmiddel of vaseline en doe je penis in het zakje. Draai rond in de vaseline totdat je hele penis bedekt is. Plaats vervolgens de penis, nog in het zakje, tussen je matras en de box spring. Maak dan een pompende, neukende, beweging om vervolgens een orgasme te krijgen. Het allerbeste hieraan? Geen rommel.

Jezelf aftrekken #14: Bijna écht neuken

Als je een dubbel matras hebt, kun je ook je harde penis tussen deze twee matrassen stoppen. Hiermee krijg je een beetje het gevoel dat je aan het neuken bent. Maak met je heupen een neukende beweging, en je zult merken dat je snel en heftig klaarkomt. Let er wel op dat je niet tussen de matrassen klaarkomt, want dat geeft wat rommel.

Om dit te vermijden kun je je penis eerst in een washandje stoppen, voordat je je penis tussen de matrassen steekt. Op deze manier heb je geen rommel, en het washandje kun je daarna gewoon bij de vuile was gooien zonder dat iemand er iets van merkt.

10 extra aftrek tips voor nóg meer plezier

Heb je genoten van bovenstaande technieken voor gevorderden? Het is nu tijd om je eigen variaties uit te proberen. Wees creatief en probeer gewoon lekker van alles uit. Om je een beetje op weg te helpen, geef ik je een paar tips:

Aftrek tips #1: Het broertje van je ene hand

Zelfs op het basisniveau kun je het aftrekken met je andere hand een stuk spannender maken. Hier zijn enkele ideeën die je kunt uitproberen:

 • Probeer alléén je andere hand te gebruiken.
 • Probeer jezelf met beide handen tegelijk af te trekken. Als je ze naast elkaar kunt plaatsen dan heb je wel een hele grote penis. Dit komt minder vaak voor dan je zou denken. Lukt het niet met beide handen, dan kun je proberen om je penis tussen beide handpalmen tegen elkaar gedrukt te houden.
 • Beweeg met één hand op en neer naar de schacht terwijl je met je andere hand met je eikel speelt.
 • Wringen is een techniek waarbij je beide handen gebruikt. Stel je voor dat je een natte doek uitwringt door je handen in tegengestelde richting te draaien. Doe dit wel voorzichtig, en stop er uiteraard mee als het pijn gaat doen.

Aftrek tips #2: Laat je ballen daar niet hangen

Je ballen zijn meer dan alleen maar een vreemd gevormde fabriekjes van sperma. Ze zijn een erogene zone die je kunt gebruiken om je orgasmen nog intenser te maken. Dat wil zeggen dat ze heel erg gevoelig kunnen zijn.

Het is aan jou om uit te proberen wat de beste manier is om je af te trekken, terwijl je ook je ballen gebruikt; Voor alle mannen is dit anders, maar hier zijn enkele suggesties:

 • Trek ze iets naar beneden tijdens het masturberen.
 • Probeer ze te strelen, zachtjes te knijpen of te kietelen – experimenteer hiermee om te zien wat goed voelt.
 • Probeer ze met een stevige grip in je andere hand vast te houden.
 • Pak met twee of meerdere vingers de huid van je balzak, en trek dit wat uit. Dit mag geen pijn doen, anders moet daar ogenblikkelijk mee stoppen!
 • Er is nog een andere goede reden om wat quality time door te brengen met je ballen. Als je weet hoe ze normaal voelen merk je sneller ongebruikelijke knobbeltjes op- iets wat alle mannen trouwens op een regelmatige basis zouden moeten doen.

Aftrek tips #3: Niet alleen vrouwen hebben meerdere erogene zones

Hoewel de meeste masturbatietechnieken zijn gericht op je penis en je ballen zijn er ook andere delen van je lichaam die goed reageren op een beetje aandacht.
Het is een populaire overtuiging dat alleen vrouwen meerdere erogene zones zouden hebben. De waarheid is dat ook jouw lichaam veel gevoeliger is dan je zou denken.
Probeer bijvoorbeeld eens je tepels aan te raken en te experimenteren met verschillende bewegingen. Probeer ook eens de binnenkant van je dijen of je buik te strelen. Als je merkt dat één of meerdere van deze plekken gevoelig is wees dan niet bang om jezelf verder te verkennen.
Sommige mannen zullen gevoeliger zijn dan anderen dus het is aan jou om uit te zoeken wat jij lekker vindt. Er zijn geen regels, dus speel met je eigen lichaam om het te leren kennen en om erachter te komen welke strelingen jou nog geiler maken.

Aftrek tips #4: Naar beneden: het perineum

Het perineum is het gebied tussen je anus en je ballen. Het is een zacht gebied dat zeer gevoelig is voor aanraking. Je kunt proberen om het te strelen of er zachtjes met je andere hand op duwen. Nogmaals, wees creatief en bekijk welke soort stimulatie voor jou fijn is.

Aftrek tips #5: Experimenteer met verschillende posities

Je kunt verschillende posities kunt gebruiken om het aftrekken nog wat spannender te maken. Verander je posities tijdens het aftrekken: knielen, staan, zitten, draaien met je handen of wat je maar kunt bedenken om variatie toe te voegen.

Aftrek tips #6: De mannelijke G-spot

Sommige cynische mensen zullen zeggen dat de mannelijke g-spot eigenlijk maar en fabeltje is. Anderen beweren dat we in feite zijn gezegend met 2 G-spots.
De eerste is het gebied op en rond het frenulum – het stukje dat de eikel met de schacht verbindt. Je zult merken dat dit een bijzonder gevoelig gebied is als je hier over heen wrijft.
De tweede G-spot zal misschien niet iedereen aanspreken, maar sommige mannen betrekken graag hun anus bij het masturberen. Voor anderen is dit absoluut uitgesloten. Dit is natuurlijk een persoonlijke keuze.

Als je bereid bent om dit gebied wél te verkennen zul je merken dat het voor hele intense orgasmes kan zorgen. Hier is hoe je dit kunt aanpakken:

 • Was je anus en je handen (nagels knippen) voordat je gaat beginnen.
 • Doe wat glijmiddel op je vinger en eventueel op je anus.
 • Wrijf eerst rond de buitenkant van je anus, zodat deze zich kan ontspannen en wennen aan het idee dat er iets staat te gebeuren.
 • Steek je vinger in je anus en doe dit zo ver als comfortabel is.

Je kunt daarna gewoon je vinger binnenin je anus blijven bewegen terwijl je met je andere hand jezelf aftrekt, of beweeg je vinger voorzichtig in- en uit je anus.
De G-spot is een klein gebied van maar een paar centimeter, en zit aan de binnenkant van je anus, tussen je ballen en je anus. Het voelt aan als een klein balletje en is iets meer dan een centimeter in diameter. Het bevindt zich eigenlijk net aan de buitenkant van de prostaat. Je kunt zachtjes over deze plek wrijven als het je lukt om het te vinden, en als dit plezierig voor je voelt.

Aftrek tips #7: Gebruik een nep-vagina

Van alle ideeën in dit artikel heeft dit idee de meeste potentie om de manier waarop je altijd aan zelfbevrediging deed te veranderen. Als je geïnteresseerd bent in technieken om je plezier te maximaliseren en sterkere orgasmes te beleven dan is dit iets voor jou. Een simulatie vagina biedt de perfecte combinatie van intense stimulatie en een uitdaging om je seksuele uithoudingsvermogen te verbeteren.
Er zijn veel bedrijven die mannelijke seksspeeltjes maken, maar degene die ik aanraad is de Fleshlight Girls. Waarom? We hebben deze recent getest en we waren onder de indruk! Een heel intensief orgasme was het directe gevolg. Heerlijk was het!

Hoe we dat weten? We hebben hier een uitgebreide review van de Fleshlight!

Review seksspeeltjes: Lotus Fleshlight 'Riley Steele'

Deze Fleshlight Girls is gemaakt van een hoge kwaliteit, zijdezacht materiaal met een afgeronde binnenkant die echt geweldig aanvoelt.
Als je geïnteresseerd bent om het te proberen kun je op deze website een aantal geweldige aanbiedingen vinden

Aftrek tips #8: De gladde geneugten van glijmiddel

Om dezelfde redenen dat je een simulatie vagina zou gebruiken, is glijmiddel ook een geweldige aanvulling. Of je nu gebruik maakt van een seksspeeltje of gewoon van je handen, glijmiddel zal je helpen bij het echte werk.
Een echte vagina is nat en glad en een droge handpalm is een slechte imitatie van die geweldige ervaring. Glijmiddel maakt het ook gemakkelijker om het topje van je penis te stimuleren en natuurlijk, als je dit wilt, je anus te verkennen.
Houd er wel rekening mee dat je, afhankelijk van je leeftijd, misschien niet in staat bent om in het bezit te komen van een simulatie vagina of glijmiddel. In dat geval moet je daar niet over in zitten. Ja, ze zorgen voor een hoop extra plezier maar ze zijn niet absoluut noodzakelijk.

Aftrek tips #9: Het genot van seksfilms

Seksfilms kunnen geweldig zijn als zo maar op de juiste manier worden gebruikt. Ze stellen eigenlijk niets voor als er zonder enige gedachte naar gekeken wordt. Eén ding is zeker: Je kunt je opwinding flink verhogen als je naar je favoriete pornofilm kijkt.
Als je de film aanzet, geil wordt en zo snel mogelijk tot een climax komt train je jezelf ook om snel klaar te komen tijdens de échte seks. Het is beter om het klaarkomen zo lang mogelijk uit te stellen, om jezelf te trainen dat je het tijdens de échte heel lang vol kunt houden.
Als je het echter gebruikt als hulpmiddel bij het leren hoe je op een gecontroleerde manier kunt masturberen is het een goede manier om je vermogen om te ontspannen en kalm te blijven te testen.

Aftrek tips #10: Gebruik seksspeeltjes

Er zijn tal van geweldige seksspeeltjes die je, in combinatie met het aftrekken, kunt gebruiken. Een paar voorbeelden:

 • Penis-ringen en vibrerende penisringen voegen extra plezier toe. Je kunt hiermee ook het klaarkomen beter leren beheersen.
 • Je kunt een simulatie vagina gebruiken.
  Er zijn ook speeltjes ontworpen om je G-spot te stimuleren.
 • Probeer eens een buttplug

Veel gestelde vragen over seks met jezelf

We krijgen heel regelmatig allerlei vragen over jezelf aftrekken. De vier meest gestelde vragen willen we graag met je delen, zodat ook jij de juiste antwoorden hebt.

Vraag #1: Waarom jezelf aftrekken?

Spelen met je penis kan je leren om je gevoelens te ontdekken, te controleren en je reactievermogen te vertragen zodat het genot voor zowel jou als je (latere) partner wordt verhoogd. Voor sommige mensen is het ook de basis voor het leren van geavanceerde seksuele technieken zoals het beleven van meerdere orgasmes (hoewel dit niet iedereen lukt).
Naast het feit dat het je daadwerkelijk kan helpen om de échte seks beter te maken, voelt het ook gewoon verdomd goed en plezierig. En ja, het is pure zelfbevrediging: je hoeft je geen zorgen te maken over iemand anders dan alleen jezelf. Je bent alléén maar met jezelf bezig.
Naast dat het een heerlijk gevoel geeft, verlicht masturberen ook de seksuele spanning die wordt opgebouwd (heb je ooit de film There’s Something About Mary gezien?). Bijna elke man wordt geil op het moment dat hij erotische (of zelfs perverse) gedachten krijgt.
Dit is een heel normaal proces: je geslachtsorganen produceren en accumuleren sperma en je lichaam reageert dienovereenkomstig door je geil te maken en klaar te laten komen om weer ruimte te maken voor nieuwe sperma. Een prachtige cyclus, toch?

Vraag #2: Kan ik doof worden van het aftrekken?

Zelfs vandaag de dag denken sommige mensen nog steeds dat masturberen gevolgen kan hebben voor je gezondheid. Laat me dit eens en voor altijd duidelijk maken: Masturberen is volkomen veilig. Het heeft geen invloed op de grootte van je penis of zelfs je vermogen om een erectie te krijgen of kinderen te maken. In plaats daarvan is het een geweldige manier om je seksuele technieken te perfectioneren voor wanneer je écht seks zult hebben.

Eigenlijk kan masturberen, voordat je seks hebt, ervoor zorgen dat de seks met je partner langer zal duren.
Er werd vroeger aangenomen dat masturbatie blindheid, krankzinnigheid, behaarde handpalmen of andere vreemde kwalen veroorzaakt. Al deze verschrikkelijke overtuigingen zijn door middel van de moderne wetenschap en gezond verstand weerlegd.

Stel je voor dat je in die tijd moest leven … dan zou zowat elke man ter wereld blind zijn als een vleermuis, en met harige handen krankzinnig over straat zwerven. Zie je het voor je?

Vraag #3: Moet ik het verbergen?

Als je masturbeert hoef je dat natuurlijk niet te verbergen; maar je hoeft het ook niet op je voorhoofd te schrijven. Jezelf aftrekken is iets van jezelf, jouw eigen plezier.

Maar als bijvoorbeeld je vriendin je vraagt of je aan zelfbevrediging doet geef het dan gewoon toe. Zolang je haar niet de indruk geeft dat je aan andere vrouwen denkt tijdens het aftrekken zal ze het waarschijnlijk geen probleem vinden. Je kunt masturbatie zelfs gebruiken als jullie samen seks hebben.

Een vrouw zal het geweldig vinden als je haar vertelt dat je zo intens aan haar moest denken dat je het niet meer hield en gewoon wel met jezelf moest spelen. De meeste vrouwen die ik heb gesproken hebben toegegeven dat het een van hun grootste fantasieën zou zijn om hun vriendjes te betrappen tijdens het masturberen en daarna de taak voor hen te voltooien. Klinkt spannend, toch?

Vraag #4: Kun je teveel aftrekken?

Ik ben er zeker van dat alle mannen, toen het masturberen voor het eerst ontdekten, vaker aan het masturberen waren, dan ze moesten plassen. Het is niet verwonderlijk dat sommige mannen nog steeds denken dat ze het kan niet vaak genoeg kunnen doen. De problemen die echter kunnen optreden hebben meer te maken met de psychologische aspecten van dit alles, dan met de fysieke aspecten. Door té veel af te trekken, kun je bijvoorbeeld problemen krijgen met je erectie op het moment dat je échte seks wilt hebben.

Als je jezelf écht veel aftrekt, laten we zeggen meer dan 10 keer per week, dan kan je penis minder gevoelig worden.

Mannen die extreem veel masturberen kunnen dat doen, omdat ze niet lekker in hun vel zitten (geen zelfvertrouwen, onzeker), omdat ze gewoon niet van vrouwen houden, of omdat ze een ongewoon hoog libido hebben.
Als het masturberen je dagelijkse activiteiten in de weg gaat staan dan is het misschien tijd om jezelf aftrekken echt te verminderen. En als je het aftrekken begint te verkiezen boven seks met je vriendin, of een andere vrouw, dan moet je stoppen en jezelf écht afvragen wat er aan de hand is.

Mijn advies met betrekking tot jezelf af trekken: Doe dit niet vaker dan 1 keer per dag, of gewoon af en toe als je er zin in hebt. Het blijft dan lekker en vreselijk geil, je raakt snel opgewonden, en je zult geen last hebben van een verminderde gevoeligheid van je penis en je eikel. Natuurlijk verschilt dit van persoon tot persoon, maar het is het proberen waard!

Laatste advies

Of je het nu puur voor je plezier doet of om aan je uithoudingsvermogen te werken, het is de moeite waard om een nep-vagina te overwegen. Het is een geweldige manier om je uithoudingsvermogen te trainen en het is veel leuker dan alléén maar met je handen.

Je zou bijvoorbeeld de Fleshlight Girls kunnen proberen: Een geweldige kunstvagina die griezelig echt aanvoelt. We hebben deze kunstvagina inmiddels uitgeprobeerd, en we waren heel erg onder de indruk. Een vreselijk intens orgasme was het onvermijdelijke resultaat!

Het resultaat van deze test met de Fleshlight Girls kun je hier lezen >>>

Je bent er waarschijnlijk al achter gekomen dat je veel moet experimenteren om uit te zoeken wat jij écht lekker vind. Probeer open-minded te zijn, maar als er dingen zijn die je echt niet wilt proberen, maak je daar dan geen zorgen over! Iedereen zijn eigen smaak!

Wil je verder lezen?

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Op het internet, wat inmiddels helemaal overladen is met porno, is het lastig om correcte …

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Een vrouw verwennen? Wat is de beste manier? Alles wat ervoor nodig is, is een …

error: Content is protected !!