Home Seks Hoe vinger je jezelf? Uitleg en extra tips!
Hoe vinger je jezelf

Hoe vinger je jezelf? Uitleg en extra tips!

Hoe vinger je jezelf? Een veel gestelde vraag onder jongeren. Jonge meiden zijn vaak bang om iets fout te doen, of om zichzelf pijn te doen. Niet nodig! Ik leg je alles uit over hoe je jezelf kunt vingeren!

Trouwens, als je niet jezelf wilt vingeren, maar je partner wilt plezieren: Hier vind je een uitgebreide handleiding over hoe je iemand anders kunt vingeren: Hoe moet je vingeren?. Een uitgebreide uitleg, inclusief afbeeldingen, standjes en technieken!

Dit artikel gaat verder over: hoe vinger je jezelf.

Jezelf vingeren is een normale, plezierige en zeer gezonde ervaring. Als het gaat om masturberen, dan wordt altijd gedacht aan de mannen die zich aftrekken. Maar ook vrouwen hebben seks met zichzelf, ook vrouwen masturberen!

Hoog tijd om het taboe rond vrouwen en masturberen te doorbreken.

Als het gaat om de kunst van het zelfbevredigen en masturberen – en het is echt wel een kunst – is er geen goede of verkeerde manier om de daad te doen.

Iedereen heeft zijn eigen manier om de klus te klaren maar voor het geval je een beetje hulp kunt gebruiken, of als je gewoon op zoek bent naar nieuwe ideeën, zullen de volgende tips je zeker van pas komen.

Er is geen goede of slechte manier om jezelf te vingeren! Zolang het goed voelt moet je ervoor gaan! Vrouwelijk masturberen is veel meer dan alleen tot een orgasme komen *hoewel dat ook natuurlijk heerlijk is*. Het gaat over het verkennen van je lichaam en het voldoen aan elk aspect van je geest, je lichaam en je ziel.

Of je nu een pro bent, of een beginner die haar lichaam voor de eerste keer gaat ontdekken, ik heb een lange lijst met plezierige tips voor je opgesteld. Allemaal manieren jezelf te bevredigen.

Hoe vinger je jezelf: stap voor stap!

Hoewel vrouwelijk masturberen en zelfbevrediging door veel mensen als een taboe wordt beschouwd, moet jij hierover niet het verkeerde idee krijgen. Het is niet iets dat alleen de “makkelijke” vrouwen doen; het is iets wat de meeste vrouwen doen, waarschijnlijk allemaal. Dus leun achterover, ontspan jezelf en maak je klaar om met deze tips voor zelfbevrediging je vingers het werk te laten doen.

Hoe vinger je jezelf tip 1: kom in de stemming

Wat jou in de stemming brengt voor seks is persoonlijk. Doe wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je op en top kunt genieten. Neem een bad, steek een paar kaarsen aan, zet rustige muziek op: doe wat nodig is om je sensueel en seksueel te voelen.

Hoe vinger je jezelf tip 2: privacy is zeer belangrijk

Tenzij je wilt dat je wordt betrapt of jezelf wilt bevredigen terwijl er iemand anders meekijkt (wat trouwens ook plezierig kan zijn, maar dat is een ander verhaal) moet je ervoor zorgen dat je helemaal alleen bent en niet zult worden gestoord. Niets doodt een goede zelfbevredigingssessie sneller dan je zorgen hoeven maken over feit je wordt gestoord.

Hoe vinger je jezelf tip 3: focus!

Bij zelfbevrediging is, vooral als een climax je ultieme doel is, focus en concentratie vereist. Zonder de hulp van een partner, is het aan jou, om alles te doen wat je nodig hebt om tot een orgasme te komen. Denk aan sexy dingen en wees niet bang om aan iemand te denken waarmee je graag opwindende dingen zou willen doen want deze gedachten zullen je echt geil maken.

Hoe vinger je jezelf tip 4: fantaseer

Verdubbel je plezier door te fantaseren terwijl je masturbeert. In je geest ben je vrij om over alles en iedereen te denken en alles te doen wat je hartje begeert. Als je fantasieën je rechtstreeks naar een hoogtepunt brengen, ga daar dan voor – alles is mogelijk in je eigen hoofd. We fantaseren allemaal in bed. Het is misschien niet altijd bewust, maar we we hebben het allemaal gedaan en ervan genoten Je kunt in het midden van een lange vrijpartij met je partner zitten, je herrinnert je misschien die sexy kerel die je schouders streelde terwijl jullie aan het dansen waren of je kunt misschien denken aan die leuke collega die tegen je aanschuurde in die overvolle lift.

Het kan een gedachte over van alles zijn, maar op dit moment windt het je op en verhoogt het je plezier.

Hoe vinger je jezelf tip 5: ontdek je hele lichaam

Ga niet meteen rechtstreeks naar je vagina. Neem de tijd om ook de andere delen van je lichaam te verkennen en hiermee wat te spelen. Jezelf bevredigen moet immers een allesomvattende ervaring zijn. Beweeg je handen over je hele lichaam om alle verschillende gebieden, die willen worden aangeraakt, te ontdekken.

Hoe vinger je jezelf tip 6: begin met een massage

Ontspan je spieren en breng je lichaam in de stemming door jezelf een massage te geven. Wissel lichte en stevige aanrakingen af en ga met je handen over je armen en over je schouders. Masseer gespannen spieren in je nek. Merk op hoe zacht je huid is. Een massage is een geweldige manier om je te helpen om je lichaam voor te bereiden op een duizelingwekkend orgasme.

Hoe vinger je jezelf tip 7: denk ook aan je borsten

Voor de meeste vrouwen zijn hun borsten een belangrijke erogene zone. Vergeet daarom niet deze dames wanneer je solo gaat. Knijp zachtjes in je borsten, knijp en stimuleer je tepels met verschillende gradaties van stevigheid en zorg ervoor dat je geil en opgewonden raakt.

Hoe vinger je jezelf tip 8: gebruik zeker een glijmiddel

Het gebruik van een goed glijmiddel zal de hele ervaring nog sensueler en plezieriger maken. Er zijn veel verschillende soorten glijmiddel op de markt, dus experimenteer hiermee om te ontdekken welke soort jou helpt om de sterkste orgasmes te bereiken. Als je te verlegen bent om een glijmiddel in de winkel te kopen, koop het dan op het moment dat je ook andere producten koopt zoals tampons. Niemand zal raar staan te kijken want, geloof me, iedereen koopt het.

Hoe vinger je jezelf tip 9: maak contact met je clitoris

Als je je clitoris nog niet goed kent, maak hier dan een prioriteit van. De clitoris is voor de meeste vrouwen de sleutel tot een geweldig orgasme. Hier zijn een paar manieren om de clitoris te stimuleren en zo de meest verbazingwekkende sensaties te ontketenen.

  • Gebruik je vingers: Wrijf langzaam over je clitoris. Als direct contact te intens is, probeer er dan omheen te wrijven in plaats van rechtstreeks op de clitoris te strijken. Experimenteer met verschillende soorten van aanraking en beweging om uit te vinden wat voor jou het beste voelt.
  • Gebruik een vibrator: Sommige vrouwen vinden dit geweldig maar sommige vrouwen ook niet. Het stimuleren van je clitoris met een vibrator kan je snel naar een orgasme brengen, wat handig is als je weinig tijd hebt. Als je de trillingen van de vibrator te overweldigend vindt, probeer dan de snelheid aan te passen of leg een washandje of een handdoek tussen jou en de vibrator om het effect te verminderen.
  • Gebruik de douchekop: Met behulp van een afneembare douchekop kun je een straal water direct op je clitoris richten wat, vooral als de douchekop ook nog een verstelbare spuitfunctie heeft, seksueel stimulerend is. Speel met de verschillende instellingen totdat je degene hebt gevonden die jou tot je hoogtepunt kan brengen.
  • Gebruik een kussen: Een meer ‘romantische’ zelfbevredigingstechniek is gebruik te maken van een strategisch geplaatst kussen om de seks met een partner te simuleren. Plaats een zacht kussen tussen je benen alsof je op een zadel zit. Knijp je dijen samen en maak heen en weer rijdende bewegingen, waardoor de stof je clitoris stimuleert. Dit is een geweldige tijd om te fantaseren over je perfecte partner en dat je op hem zit.

Je kunt ook gebruik maken van spannende seksspeeltjes om je clitoris te stimuleren. De Womanizer Pro is bijvoorbeeld een seksspeeltje wat speciaal gemaakt is om de clitoris op een duizelingwekkende manier te stimuleren. Lees hier de review van de Womanizer Pro.

Hoe vinger je jezelf tip 10: penetreer je vagina

Hoewel het waar is dat veel vrouwen geen orgasme met alléén vaginale penetratie kunnen bereiken, betekent dat niet dat je het helemaal moet negeren als je masturbeert. In feite kan het penetreren van de vagina, tijdens het masturberen, genoegens ontgrendelen waarvan je het bestaan niet eens kende. Hier zijn een paar dingen die je moet doen om meer plezier met je vagina te kunnen beleven.

  • Gebruik een dildo: Net als een vibrator is een dildo gewoon een langwerpig hulpmiddel dat bedoeld is om tijdens het seksuele spel in de vagina te steken. Je controleert de beweging door het in en uit je vagina te halen op een tempo dat voor jou plezierig is. Dildo’s zijn er in alle soorten en maten dus zorg ervoor dat je snel een seksshop bezoekt of online op zoek gaat naar jouw favoriet. (wil jij een vibrator kopen? Hier vind je een uitgebreide handleiding over het maken van de beste keuze voor jou! Of lees de review over de We-Vibe Nova, mijn persoonlijke favoriet!))
  • Gebruik je vingers: Als het idee van het gebruik van een dildo je niet aanstaat, gebruik dan, in plaats daarvan, je vingers. Steek één, twee of meer vingers in je vagina en beweeg ze op een manier die voor jou goed voelt.
  • Zoek de G-spot: Hoewel het voor veel vrouwen een mysterie blijft, kan de G-spot, zodra je die hebt gevonden, voor een onvergetelijk orgasme zorgen. De G-spot, gelegen in de vagina, is een klein hard stukje weefsel. Het is makkelijker om het te vinden als je opgewonden bent dus het stimuleren van dit plekje moet worden gedaan als je ervoor klaar bent. Orgasmen als gevolg van de stimulatie van de G-spot zijn veel intenser en aangenamer dan zowel clitorale als vaginale orgasmes. Gebruik je wijs- en middelvinger om je G-spot te vinden. Zodra je weet waar het zit, maak je een lichte ‘stimulerende’ beweging. Je voelt, als je geil wordt, het gebied steeds meer opzetten. Je kunt ook je vingers plat tegen de plek aanleggen en je arm bewegen om heen en weer te wrijven. Wees geduldig, het kan een paar minuten van stimulatie nodig hebben voordat er een orgasme optreedt. Eén van de redenen dat de G-spot zoveel vragen blijft oproepen komt door de verschillende reacties die het bij vrouwen teweegbrengt. Voor sommige vrouwen zorgt de G-spot stimulatie voor een diepe tinteling die verwant is aan het gevoel alsof ze moeten plassen, terwijl sommige vrouwen het stimuleren van de G-spot ongelooflijk plezierig vinden en weer anderen zeggen dat ze helemaal niet opgewonden raken als ze dit gebied aanraken.

Hoe vinger je jezelf tip 11: doe twee dingen tegelijk

Het vergt een beetje meer inspanning en oefening maar het penetreren van de vagina en het stimuleren van de clitoris zal voor het ultieme orgastische genot zorgen. Gebruik een dildo om de vagina binnen te dringen terwijl je je vingers gebruikt om met je clitoris te spelen.

Hoe vinger je jezelf tip 12: kijk naar porno

Het is niet voor iedereen weggelegd maar als je nog nooit porno hebt gekeken, terwijl je jezelf aan het bevredigen bent, mis je misschien iets. Terwijl de meesten denken dat porno echt een mannending is, heeft het op sommige vrouwen ook hetzelfde effect. Sluit het niet uit totdat je het hebt geprobeerd.

Hoe vinger je jezelf tip 13: lees een erotisch, spannend verhaal

Niets laat de sappen beter stromen dan de verbeelding en een goed erotisch verhaal. Ook wel de ‘vrouwelijke versie van pornografie’ genoemd is erotica echt de voeding voor je fantasieën. Het is niet voor iedereen geschikt maar je moet het minstens een keer proberen.

Om te beginnen, vind je hier alvast een collectie erotische en spannende verhalen.

Als het gaat om zelfbevrediging mag echt alles. Als het voor jou goed voelt, doe het dan. Wees nooit beschaamd dat je ervan geniet om jezelf aan te raken.

Masturberen vrouw heeft veel voordelen

Eigenlijk heeft masturberen een slechte reputatie, maar een feestje voor één persoon is ook een feestje. En dit is een feestje waarvoor je eigenlijk niemand anders wilt uitnodigen. Masturberen heeft een aantal geweldige voordelen voor de gezondheid en het voelt echt heel lekker.

Masturberen biedt je vele voordelen voor de gezondheid omdat het je kan helpen om beter te slapen, je stress te verlichten en omdat het je helpt om je lichaam beter te leren kennen. Net zoals bij een massage is zelfbevrediging een geweldige manier om je zowel emotioneel als fysiek te ontspannen. In plaats een dure massage te kopen, kun je je eigen lichaam ontdekken en jezelf een massage geven.

Dus dim de lichten, steek enkele kaarsen aan en spring in bed (of zoek een plek op die jij fijn vindt) – want het is tijd om te beginnen aan een beetje zelfonderzoek.

13 redenen waarom elke vrouw regelmatig zou moeten masturberen

Voordeel 1: het maakt je gelukkiger

We weten dat plezier maken mensen een goed gevoel geeft. Het is echt zo simpel. Orgasmes laten de endorfines dopamine en oxytocine vrij, wat jouw stemming kan verbeteren en kan zorgen voor een natuurlijk high zijn. Wie heeft er nog drugs nodig als je ze zelf kunt maken?

Voordeel 2: je leert je lichaam beter kennen

Je lichaam moet eigenlijk je beste vriendin zijn omdat je hier je hele leven mee opgescheept zit. En om beste vrienden met je lichaam te kunnen worden moet je het gaan verkennen. Het is uiterst belangrijk dat vrouwen hun eigen anatomie kennen en weten wat voor hen plezierig is. Dames het is tijd om de boeken uit de kast te halen!

Voordeel 3: het kan je seksleven verbeteren

Met masturberen kun je je lichaam verkennen en ontdekken wat voor jou het beste voelt. Het kennen van je lichaam op deze manier kan je ook meer vertrouwen in bed geven en voor meer plezier met je partner zorgen. Zodra je weet wat je wilt, kun je je partner precies vertellen waar je aangeraakt wilt worden.

Voordeel 4: het helpt je om beter te slapen

Er is een reden dat de meesten van ons zich, na een climax, zo slaperig voelen: orgasmes verlichten fysiek en emotioneel de spanning en uitputting van het lichaam waardoor je sneller in slaap valt. Over het algemeen kunnen mensen na het masturberen beter slapen omdat ze zich ontspannen en tevreden voelen. Masturberen helpt mensen om te slapen, net zoals het lezen van een boek dat doet voor het slapen gaan – je voelt je rustig en ontspannen en het maakt je hoofd leeg.

Voordeel 5: het is een geweldige manier om seksuele spanning los te laten

Als je hebt gekozen om geen seks te hebben of gewoon door een droge periode gaat, kan masturberen een geweldige manier zijn om je libido op peil te houden.

Voordeel 6: masturberen kan menstruatie-pijn verzachten

Tijdens de zelfbevrediging trekt de uterus samen en een uteruscontractie kan helpen om het menstruatiebloed sneller naar buiten te laten komen. Theoretisch gezien lijkt het op het opwekken van krampen. Het onderzoek achter deze voordelen is relatief beperkt. Er is geen reden om niet te masturberen tijdens je menstruatie: het is nooit een slechte zaak en als je er zin in hebt doe het dan gewoon. Hoe dan ook, het is leuker dan een warme kruik.

Voordeel 7: het verlicht stress

Alles wat je een ontspannen gevoel geeft en je kan helpen om de dag achter je te laten, zoals bijvoorbeeld het doen van yoga of genieten van een voetmassage, heeft hetzelfde effect. Het is niet dat het seksueel hoeft te zijn, maar seks en zelfbevrediging zijn zeker goede manieren om je stress te verlichten. Klinkt dit niet als een geweldige manier om te ontspannen?

Voordeel 8: je blijft sensueel

Masturberen helpt je lichaam om seksueel te blijven… zelfs als je geen seks hebt. Als je even geen partner hebt, heeft zelfbevrediging vele voordelen om de zaken werkende te houden – niet alleen in termen van de weefsels elastisch en gezond te houden en de bloedstroom te verhogen maar het is ook goed voor je hersenen. We weten dat seksuele opwinding in de hersenen begint. Hoe meer seks je hebt, hoe meer seks je wilt omdat je dan ook vaker aan seks denkt. Als je een langere periode niet seksueel actief bent geweest, zul je hieraan ook minder denken en kun je moeilijker opgewonden raken.

Voordeel 9: masturberen houdt je libido levend

Als je in een relatie zit, is het een geweldige manier om de dingen spannend te houden en meer van elkaar te kunnen genieten. Hoe meer seks je hebt, hoe meer seks je ook wilt hebben. Hoe meer je masturbeert en seksueel comfortabel met je eigen lichaam raakt, hoe meer je seksueel wilt zijn met je partner. We weten dat zelfbevrediging het deel van de hersenen, dat je libido levend houdt, zal stimuleren.

Voordeel 10: meerdere orgasmes

Het begrijpen hoe je lichaam werkt, kan je helpen om nog meer genot te beleven. Één, twee, drie keer – het is aan jou! Een climax betekent voor mannen vaak het einde van de seks, maar vrouwen kunnen maar blijven doorgaan. Waarom zou je na een keer stoppen?

Voordeel 11: er zitten geen nadelen aan

Masturberen heeft absoluut nul negatieve effecten. Er kan niets slechts gebeuren terwijl je dit doet – je kunt geen enge dingen oplopen, je kunt niet zwanger raken en je kunt niet ziek worden. Het is het beste wat je kunt doen en het zal geen negatieve gevolgen hebben.

Voordeel 12: Het voelt f*&^%$! geweldig!

Geen verdere uitleg nodig. 🙂

Laatste advies:

Vergeet niet dat de meeste vrouwen dit doen of op een bepaald punt in hun leven dit hebben gedaan. Gebruik de bovenstaande tips om te ontdekken wat je wel en niet fijn vindt in de slaapkamer en om het masturberen nog aangenamer te maken.

Hoe vinger je jezelf? Dat heeft voor jou nu geen geheimen meer!

Wil je verder lezen?

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Op het internet, wat inmiddels helemaal overladen is met porno, is het lastig om correcte …

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Een vrouw verwennen? Wat is de beste manier? Alles wat ervoor nodig is, is een …

error: Content is protected !!