Home Seks Hoe moet je zoenen? – 16 zoentips voor dé perfecte kus!
Hoe moet je zoenen?

Hoe moet je zoenen? – 16 zoentips voor dé perfecte kus!

Hoe moet je zoenen? Een veelgestelde vraag, met name van jongeren die hier nog geen ervaring in hebben.

Probeer jezelf eens voor te stellen aan het eind van je date op de veranda onder de een met sterren verlichte hemel. Je zegt gedag, leunt voorover, geeft je date een snelle kus, en je gaat naar huis.

Dit klinkt behoorlijk saai, toch?

Maar wat dan? Hoe moet je zoenen?

Dit kan een totaal ander scenario zijn geweest als je had geweten hoe je je date een onvergetelijke intense kus had kunnen geven.

Als je deze tips had geweten dan zou het einde van deze zelfde heel anders kunnen eindigen:

Je staat op de veranda onder een met sterren verlichte hemel. Je zegt gedag, leunt heel langzaam naar voren, jullie lippen raken elkaar teder aan, en je kust je date. Wat er vervolgens gebeurt is dat je date je hartstochtelijk terug kust. Je voelt je lichaam warmer worden en je gaat steeds sneller ademen. Je nieuwe date begint zich ook opgewonden te voelen en hij of zij slaat zijn armen om je heen. Je begint je terug te trekken maar je partner wil je niet loslaten en als jullie uiteindelijk toch loskomen is alles wat je van je date hoort: “Wow!”

Klinkt veel beter toch?

Na een kus als deze kun je met een gerust hart zeggen dat er ook een tweede date aan zit te komen. Als je date echt heeft genoten van de kus kunnen ze je zelfs uitnodigen om binnen te komen voor een drankje en wie weet nog veel meer. Als je een spannende kus wilt ervaren zijn er twee dingen waar je aan moet denken: timing en finesse.

Hoe moet je zoenen?

Kussen is, hoe afgezaagd het ook klinkt, echt een kunst. Het maakt niet uit hoe vluchtig of intens de kus is, het moet goed worden gedaan. Het hoeft niet zo te zijn als in een film, hoewel sommige vrouwen dat echt weleens willen proberen. Een goede kus is met twee lippen op elkaar in perfecte symmetrie en dan gesynchroniseerd met elkaar bewegen.

12 dingen die je nodig hebt om je date dé perfecte en sexy kus te kunnen geven

Dit is waar je sinds het begin van dit artikel op hebt gewacht. Deze tips kunnen je helpen om de meest sexy kus ooit te geven en ervoor te zorgen dat je date zeker in is voor meer. Neem het serieus en kus niet zomaar de eerste de beste omdat degene die je kust weleens diepere gevoelens voor jou kan ontwikkelen. Het is echt geen grap. Een kus als deze kan genoeg endorfine en hormonen vrijmaken dat je date als een blok voor je zal vallen. Dus lees hier wat je moet doet.

Hoe moet je zoenen 1: Jij

De grootste factor in het geven van een sexy kus ben jij. Je moet voorbereid zijn op dit moment en dan bedoel ik niet alleen emotioneel maar ook fysiek. Zorg ervoor dat je netjes en schoon bent. Controleer of je adem fris ruikt. Zorg ervoor dat er niets op je tanden zit. Doe wat lippenbalsem op of neem een slok water zodat je lippen niet droog aan zullen voelen. Je kunt niet perfect zijn maar je kunt natuurlijk wel je best doen om op je allerbest over te komen.

Hoe moet je zoenen 2: De setting

Je hoeft echt niet het bed vol rozenblaadjes te strooien of je partner mee te nemen naar zonsondergang bij een meer. Alles wat je nodig hebt is wat privacy, een rustige omgeving en een comfortabele sfeer. Je kunt dit doen in je woonkamer, slaapkamer, in het park of gewoon op de veranda. Het is niet zo belangrijk waar je een persoon kust. Het belangrijkste is dat de setting goed voelt en dat jullie je op jullie gemak voelen.

Hoe moet je zoenen 3: Het gevoel

Liefde is een belangrijke factor maar het is niet onmisbaar om een kus als deze te kunnen geven. Jij en je partner moeten zich wel veilig bij elkaar voelen. Je moet elkaar liefhebben om deze kus te laten werken. Zo niet dan zul je gewoon je partner verleiden zonder daar iets bij te voelen.

Hoe moet je zoenen 4: Het moment

Je kunt niet zomaar uit het niets je partner een sexy kus geven. Sommige momenten kunnen ervoor zorgen dat de situatie een beetje raar aanvoelt. Je kunt niet zomaar een persoon tijdens het winkelen, boodschappen doen of het maaien van het gras een sexy kus geven. Je moet er echt de tijd voor nemen en dan met niets anders bezig zijn.

Hoe moet je zoenen 5: De blik

Met het oog op de perfecte sexy kus moet je beginnen met het klaarstomen van je partner. Sta een momentje stil en kijk in elkaars ogen. Natuurlijk mag je knipperen. Waardeer het moment en laat alles zien wat je voelt door het geven van een intense blik.

Hoe moet je zoenen 6: Een goede zin

Dit moet van tevoren worden voorbereid vooral als je niet zo goed bent in improviseren. Zorg ervoor dat zowel jij als je partner op een lijn zitten want anders kunnen dingen anders worden opgevat. Als je niet weet wat je kunt zeggen zeg dan gewoon: “Je ziet er geweldig uit.’ Of: ‘ Je bent ongelooflijk.” Zorg ervoor dat je wel echt geloofwaardig overkomt want anders denkt je partner dat hij of zij in de maling wordt genomen.

Hoe moet je zoenen 7: De aanraking

Een persoon kan in plaats van door alleen andere factoren zoals aantrekking, uiterlijk, intelligentie, carrière en persoonlijkheid ook door een aanraking gevoelens voor jou ontwikkelen. Zodra een persoon je leuk genoeg vindt dan kun je jouw waardering laten blijken door specifieke delen van zijn of haar lichaam aan te raken. Gebruik wel je gezonde verstand want het aanraken van elkaar op de foute plaatsen en op het verkeerde moment, zal al je kansen op een tweede date verspelen. Doe het rustig aan!

Dit zijn de plaatsen die je het beste kunt aanraken om je sexy kus onvergetelijk te maken.

  • Handen. Pak zijn of haar handen vast terwijl je die speciale blik geeft. Door het aanraken van de handen van je partner stel je hem of haar op zijn gemak voordat je de kus gaat geven.
  • Armen. Raak je partner aan terwijl je die ene zin zegt. Het aanraken van de armen is in vergelijking met de handen veel persoonlijker. Het zorgt ervoor dat jullie je beiden zekerder voelen als je elkaar vasthoudt.
  • Gezicht. Het zachtjes aanraken of kussen van het gezicht voor die ene kus is echt geweldig. Veel artikelen en studies hebben bewezen dat het aanraken van het gezicht van een persoon ongeëvenaarde gevoelens van aantrekking in vergelijking met andere delen van het lichaam kan produceren. Reken er maar op dat het hart van je partner een stuk sneller gaat kloppen zodra je dit doet.

Hoe moet je zoenen 8: Het juiste moment

De kus moet langzaam gebeuren. Je partner moet weten dat het komt maar hij of zij moet er niet zenuwachtig van worden. Dat is waarom je de eerste paar tips nodig had om op dit punt te komen. Door je partner mee te laten doen maak je het allemaal nog veel spannender.

Hoe moet je zoenen 9: Hét grote moment!

Beweeg langzaam je hoofd naar je partner toe en plaats zachtjes je lippen op die van je partner. Begin zonder enige druk en bouw dan een lichte druk op. Laat hem of haar niet verstikken en kwijl ook niet zijn of haar hele gezicht onder. Het moet lief maar toch sensueel zijn.

Hoe moet je zoenen 10: Doe de rustig aan

Beweeg twee of drie seconden  je lippen over die van je partner. Doe je mond niet te wijd open. Kus gewoon de lippen van je partner op de manier waarop je ijs met je mond zou eten NIET LIKKEN. Dat komt later wel. Zorg ervoor dat je niet te snel gaat. Langzaam is goed maar het mag ook weer niet te langzaam gaan. Probeer te denken dat dat ijsje, dat ik eerder noemde, niet mag smelten.

Hoe moet je zoenen 11: De tong

Oh nee, begrijp me heel goed. Een sexy kus verschilt echt wel van tongzoenen. Bij het uitvoeren van de sexy kus komt je tong maar zelden in actie. Wat je moet doen is lichtjes met je tong over de onderlip van je partner gaan. Doe dit voordat je begint met zoenen en voordat je stopt.

Hoe moet je zoenen 12: Stoppen met zoenen

Om de kus te beëindigen moet je een beetje meer druk uitoefenen maar doe je partner geen pijn. Zuig na de zoen zachtjes op de onderlip van je partner en trek dan geleidelijk je mond weg. Een sexy kus heeft als doel om de dingen tussen jullie een stuk intenser te maken. Het doel van een sexy kus is om je partner te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft en dat jij ook graag door hem of haar bemind wordt.

16 geheime tips om je eerste kus nog beter te maken

Houd de volgende 16 geheimen over je eerste kus in gedachten als het zover is en je zult merken dat je dan echt geen moeite hoeft te doen bij het perfectioneren van die eerste kus.

Zoentips 1: Plan vooruit

Een eerste kus komt nooit zomaar uit de lucht vallen. Zelfs als het op een ongeplande actie lijkt komt het door de setting waarin jullie je op dat moment begeven.
De beste tijd om je date of partner te kussen is als je al een tijdje met elkaar hebt doorgebracht, hetzij op een date of tijdens het kijken naar een film bij jou thuis want dat geeft jullie beiden genoeg tijd om naar elkaar toe te groeien. En nog belangrijker is dat je ook een kans moet creëren om wat tijd met die persoon alleen door te brengen. Plan vooruit, zodat jullie aan het eind van de dag, in de auto, op een afgelegen bankje in het park of misschien wel bij jou thuis wat tijd samen hebben.

Zoentips 2: Bouw de (seksuele) spanning op

Je date moet je wel terug willen kussen of je wilt op zijn minst voordat je probeert om je partner te zoenen dat je weet dat het geen probleem is dat je hem of haar kust. Probeer in de buurt van je date te gaan zitten. Het is een geweldige manier om je seksuele vibes door te geven. En nog belangrijker spreek met een lage en zachte stem. Zachtjes spreken zal je partner opwinden. Heb het over hoe geweldig je het vindt om met deze persoon tijd door te brengen of zeg hoe leuk je de dag hebt gevonden.

Zoentips 3: Vermijd afleiding

Afleiding is echt een vloek voor de eerste kus. Je zult niet geloven hoeveel eerste kussen ik heb moeten missen vanwege een mobiele telefoon die overging of omdat ik op het verkeerde moment moest plassen. Richt je op het moment en zorg er ook voor dat je date aan niets anders denkt dan aan dit prachtige moment met jou.

Zoentips 4: De locatie

De locatie speelt een grote rol bij een eerste kus. Als je je eerste kus goed laat verlopen kan dat binnen enkele minuten tot veel meer leiden. Ik herinner me de eerste keer dat ik probeerde om een meisje te zoenen vlak voor haar huis. Ze had haar ogen gesloten en kuste me hartstochtelijk maar ik bleef maar met mijn nek bewegen om te kijken of iemand ons misschien kon zien.
Als het je stoort als er mensen voorbij lopen kus je date dan op een parkeerplaats of bij je thuis. En zorg ervoor dat je de locatie zorgvuldig kiest als je net wat verder wilt gaan dan alleen een eerste kus.

Zoentips 5: Hygiëne

Een slechte adem verspilt echt elke kans op een eerste kus. Als je van plan bent om je date te kussen en je hebt toevallig knoflook gegeten zorg er dan voor dat je een pepermuntje in je mond stopt. Als je je eerste kus een stuk sexyer wilt laten aanvoelen drink dan een paar seconde voor het moment van de kus een slok water. Het maakt je lippen vochtiger en een stuk aantrekkelijker.

Zoentips 6: De juiste aanraking

De manier waarop je je nieuwe geliefde aanraakt terwijl je probeert om het gezellig te maken kan het verschil zijn in een perfecte eerste kus. Raak je date voortdurend aan door ze te strelen of hun vingers vast te pakken. Geef je date een comfortabel gevoel en zorg ervoor dat ze je aanraking fijn vinden.
En als je eenmaal voelt dat het tijd is voor de kus fluister dan zachtjes in het oor van je partner en speel met zijn of haar haar. Niets is een beter signaal dat je wilt zoenen dan dat.

Zoentips 7: Help je date om je gedachten te lezen

Als je alle tips die je tot nu toe hebt gekregen hebt gebruikt en je date je aanrakingen fijn vindt en steeds iets dichter bij komt dan heb je de juiste dingen gedaan. Dus een complimentje voor jezelf!

Nu moet je je date laten weten dat je wilt zoenen. Buig je hoofd in de buurt van het gezicht van je date en wacht tot hij of zij zich dichter naar jou toe beweegt. Als alles goed gaat zul je nu in een mum van tijd aan het zoenen zijn met je partner.
Maar als je date niet dichterbij komt maakt dat ook niet uit want dat is de tijd om te zoenen gewoon nog niet rijp. Je moet dan andere manieren zoeken om je date seksueel te prikkelen. Ga echt dicht bij je partner staan en leg de palm van je hand op zijn of haar wang of kus de wang en kom heel dicht bij de lippen. Als je date zijn of haar ogen sluit kun je duidelijk merken dat ze klaar zijn voor de kus. Maar als je partner nog wat meer tijd nodig heeft wacht dan rustig af en blijf je partner net zolang aanraken totdat hij of zij het gevoel heeft dat je echt onweerstaanbaar bent.

Zoentips 8: Neem de tijd

Overhaast de kus niet. Doe het rustig aan en begin met een kus op de lippen maar je hoeft je natuurlijk niet alleen te richten op de lippen. Beweeg je lippen na de eerste paar kussen voorzichtig naar de nek of de kin van je partner. Streel met je lippen de huid van je partner en maak de kus romantisch en sensueel. Neem de tijd om elkaar op te warmen en doe de dingen langzaam aan voor een heerlijke kus.

Zoentips 9: Gebruik je tong met wijsheid

Je hoeft je tong niet onmiddellijk te gebruiken zodra je begint te kussen met je date maar houdt hem ook niet te lang verborgen. Steek je tong een klein beetje naar buiten zodat je met je tong de lippen van je date kunt aanraken. Als ze heen en weer bewegen doe je het precies goed. Na dertig seconden of zo kun je net een beetje verder gaan maar doe dit natuurlijk wel zachtjes!
Je tong moet iets zijn dat wordt geïnitieerd door de andere persoon. De tong komt vaak pas na je eerste kus en tongen is echt geweldig. Je tong net te vroeg gebruiken kan lastig en ongemakkelijk voor de andere persoon zijn. Misschien wil je partner gewoon nog geen tong in zijn of haar mond? Gebruik je tong dus nog even niet als je je date een onvergetelijke kus wilt geven.

Zoentips 10: Leer je handen bezig te houden

Zodra je druk bent met je lippen waar moet je dan met je handen naartoe? Om te beginnen kun je je handen op de heupen en de rug van je partner leggen. Als je de dingen wat spannender en intenser wilt maken kun je met een hand de nek of de haren van je partner strelen.
Als je het wat brutaler wilt maken plaats je je handen op de heupen van je partner en beweeg je ze langs zijn of haar lichaam naar allerlei strategische locaties. Als alles goed gaat zullen je handen het waarschijnlijk net zo druk als je lippen hebben!

Zoentips 11: Wees je bewust van lichaamstaal

Besteed aandacht aan de lichaamstaal van je partner. Als hij of zij zich wegtrekt, hun armen over elkaar slaan of afstand lijken te houden moet je misschien even wachten met zoenen. Als je partner naar je toe leunt en je kus accepteert kun je daaruit opmaken dat hij of zij meer wil.
Als ze na de eerste vurige kus nog steeds met hun mond in de buurt zijn dan vonden ze het kussen fijn en kun je een beetje langer gaan zoenen. Alleen moet je het deze keer nog een beetje harder en intenser maken. De lichaamstaal van je partner kan je alles vertellen of wat voor een kusser jij bent. Leer dit te begrijpen en het zal leiden tot die geweldige en onvergetelijke kus.

Zoentips 12: Hoe lang moet een eerste kus duren?

Eerste kusjes moeten niet worden gemeten in seconden maar moeten worden gemeten in hartstochtelijke momenten. Een perfecte kus is niet slechts een kus, het is een reeks van goed getimede eerste kussen. Kus je date voor een paar seconden en beweeg je hoofd langzaam terug maar zorg er wel voor dat je enkele centimeters in de buurt van het gezicht van je date blijft. Het geeft je het gevoel dat je de controle hebt en je zult zo in staat zijn om de gezichtsuitdrukking van je date beter te lezen.
Als je date zich terug trekt moet je wachten. Als ze dichterbij komen en opnieuw beginnen te kussen dan weet je dat hij of zij meer wil.
Ik stel je voor om je gezicht na enkele seconden weer net een beetje te bewegen en binnen een seconde of twee aan een nieuwe kus te beginnen. Zo laat je je partner zien dat je wilt zoenen en zo zul je ook meteen merken of je date wel of niet geïnteresseerd is in de kus. Door af en toe een pauze te nemen en dan weer te gaan kussen zul je de passie kunnen verhogen en zorg je er voor dat je date klaar is voor meer.

Zoentips 13: Varieer in het kussen

Begin met een heel zachte kus en vervolg deze met een andere zachte kus. Maar zodra de kussen zich sneller beginnen op te volgen kan het variëren van het tempo en de druk van het kussen de dingen veel intenser maken. Kus je date wat harder en vuriger en meteen daarna weer zachtjes. Dit zal je date verward en gepassioneerd maken en je zult merken dat als je partner het fijn vind hij of zij ook harder en gewilder terug gaat kussen!

Zoentips 14: Stop niet bij de lippen

Een kus kan beginnen bij de lippen maar kan zeker ergens anders eindigen. Na een paar minuten van intens zoenen hoeft het spel niet te stagneren door je kussen alleen te beperken tot de lippen van je partner. Zo nu en dan kun je ook de wang, de kin of de nek van je date kussen en dan weer terug gaan naar de lippen. Het geeft je toegang tot meer plaatsen en het maakt de hele ervaring nog spannender.

Zoentips 15: Probeer jezelf niet op te dringen

Probeer niet te snel teveel te willen. Als de eerste kus goed gaat weet je bijna zeker dat er nog veel meer dates met veel meer kussen zullen volgen. Dus tenzij je zeker weet dat je date het fijn vindt dat je met je handen zijn of haar lichaam betast moet je in het begin niet te veel plaatsen willen aanraken. Zorg ervoor dat de eerste kus perfect is en creëer een onvergetelijke eerste ervaring. Je handen laten afdwalen naar de broek van je partner komt later wel. Nogmaals: Doe het rustig aan!

Zoentips 16: Let op tekens

Leer wanneer je je moet terugtrekken. Als je date verstijft trek dan snel weg of beweeg je hoofd enkele centimeters terug naar achteren.
Verpest de stemming niet door te vragen waarom je date zo is afgeleid. Blijf dicht bij het gezicht van je partner en richt je op hun nek of hun oren. Als je date iets te zeggen heeft dan zullen ze dat heus wel doen. Als ze niets zeggen ga dan weer terug naar de lippen en tuit je lippen voor nog een lange reeks van sexy eerste kussen.

Een laatste advies …

Haal diep adem. Om echt een geweldige tintelende en onvergetelijke kus te kunnen geven moet je vooral ontspannen zijn. Het hele proces van de persoon kussen moet zo natuurlijk en ontspannen mogelijk zijn. Als je relaxed bent en dingen gebeuren natuurlijk zal je partner die die geweldige kus van je krijgt zich op zijn gemak voelen en ten volle kunnen genieten.

Wees gewoon jezelf en dan komt alles écht goed!

Wil je verder lezen?

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Op het internet, wat inmiddels helemaal overladen is met porno, is het lastig om correcte …

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Een vrouw verwennen? Wat is de beste manier? Alles wat ervoor nodig is, is een …

error: Content is protected !!