Home Seks Hoe moet je tongen? 5 technieken uitgelegd!
Hoe moet je tongen?

Hoe moet je tongen? 5 technieken uitgelegd!

Heb jij vanavond een leuke date? Dan vraag je je nu waarschijnlijk af: “Hoe moet je tongen?” Want vanavond komt dat onvermijdelijke, maar zeer aangename, moment dat jullie gaan zoenen.

De eerste keer tongen is ontzettend spannend. Het blijft zelfs spannend als je een nieuw iemand ontmoet en daarmee voor de eerste keer gaat zoenen. Ieder persoon zoent anders, dus het is moeilijk om van te voren te weten wat hij/zij heerlijk vindt tijdens het zoenen. Er zijn verschillende technieken en enige ervaring kan in je voordeel werken.

Wil je eerst meer weten over de basistechnieken voor het zoenen? Lees dan eerst even dit artikel: Hoe moet je tongzoenen?

Hoe moet je tongen? Heb jij al wat ervaring?

Het kan zijn dat je al enige ervaring hebt met zoenen en dat werkt natuurlijk in je voordeel. De ervaringen met zoenen die je hebt gehad kan je in praktijk brengen in een volgende zoensessie. Er zijn misschien zelfs dingen die je eerder wel doet, maar nu niet meer! Er zijn vast wel eens momenten geweest tijdens eerder zoenpartijen waarvan je dacht: ‘Bah, zo hoeft het niet meer.’ Dit is natuurlijk erg persoonlijk, maar het is ook belangrijk om van jezelf te weten wat je wel en niet lekker vindt tijdens het tongen, zodat je dat in de toekomst kunt verbeteren of aan kan geven bij je partner.

Ken je diegene nog niet zo goed? Probeer erachter te komen of hij/zij al ervaring heeft met zoenen, zodat je er tijdens de zoen rekening mee kunt houden. Het is namelijk erg schrikken als er tijdens het zoenen opeens een grote lap tong naar binnen dringt en probeert te worstelen met je tong. Probeer het eerst langzaam op te bouwen met sensuele kusjes te geven op de lippen en eventueel zachtjes te bijten of zuigen op de onderlip. Langzaamaan kan je dan proberen ‘toestemming’ te vragen door met je tong langs zijn/haar lippen te strijken en vanzelf wordt het wel duidelijk of daar op gereageerd wordt.

Hoe moet je tongen? Verschillende tong-technieken

Niet iedereen is geboren met de kunst van het zoenen. De meeste mensen moeten daar toch echt wel een tijdje voor oefenen om de perfecte zoen onder de knie te hebben. Er zijn veel verschillende techniek waar ik het vaak over heb met vriendinnen die na een date meteen de vraag stellen: ‘Hoe ging het!?’. Met de volgende vervolgvraag als de date goed ging: ‘‘Hoe zoent hij?’.

1) De wasmachine

Dat is een meneer/mevrouw die denkt dat hij/zij zo snel mogelijk de mond van de ander van binnen moet reinigen. Dit houdt in: de tong maakt overuren door snel en spastisch heen en weer te bewegen door de mond en niet of nauwelijks contact maakt met andermans tong. Totaal niet prettig voor de ander, omdat het lijkt alsof de ander haast heeft en geen tijd heeft om de ander eens te verwennen. Meestal komt ‘de wasmachine’ voor bij mensen met gebrek aan ervaring.

2) De charmeur

De charmeur kijkt je diep aan in de ogen en sluit deze langzaam als hij/zij overgaat tot het zoenen van de lippen. De truc van de charmeur is om te teasen, maar tegelijk ook om te pleasen. Het zoenen is een afwisseling van tongen en zachte kusjes op de lippen. Veel afwisseling en wordt rustig uitgevoerd. De ‘charmeur’ komt voor bij mensen die regelmatig zoenen.

3) The wild gentleman

The wild gentleman is een wildere variant van de charmeur. De technieken van de charmeur worden overgenomen met een tikkeltje wildheid. Tijdens het tongen door wordt er op de onderlip zachtjes gezogen of gebeten en kan er vaak wat wilder worden getongd. Dit moet niet verward worden met ‘de wasmachine’, want dit gaat weleens waar ruwer en sneller, maar niet op een abnormale snelheid en kan erg opwindend zijn.

4) Het monster

Het monster is de tegenhanger van the wild gentlemen. Het monster denkt dat bijten, zuigen en andere taferelen het enige op de wereld is wat het zoenen spannender maakt. Dat resulteert erin dat er nog amper wordt gezoend, maar dat er alleen nog maar wordt gebeten en gezogen. Met als gevolg een blauwe en pijnlijke lip en amper gezoen. Auw!

5) Speekselproducent(e)

De speekselproducent(e) denkt dat jij uitgedroogd bent en wel behoefte hebt aan een klodder van zijn/haar speeksel. Dit probleem ontstaat, omdat er simpel weg te veel getongd wordt en er tussendoor niet even geslikt wordt. Dit kan iedereen overkomen, maar als het niet gezegd wordt tegen de ander kan dit een probleem worden.

Hoe moet je tongen is voor iedereen anders

Tongen is voor iedereen anders. Een persoon kan zich helemaal verliezen in het tongen en een ander persoon heeft niet zo veel met tongen en doet het voor iemands anders plezier. toen ik zelf voor het eerst zoende vond ik het niet zo spectaculair, omdat diegene waarmee ik zoende zelf geen ervaring had. De tweede keer was ook een ramp, want toen kwam ik de wasmachine tegen en zat letterlijk alles onder het kwijl. Dat was niet echt een pretje, maar gelukkig heb ik ook goede ervaringen eraan overgehouden.

Het beste is samen een manier vinden die jullie beide prettig vinden, zodat jullie beide optimaal plezier beleven aan een potje tongen. Elkaar tips en tricks geven kan erg hulpvol zijn, want soms weet je niet precies wat je fout doet of wat een ander lekker vindt. Oefening baart kunst, dus blijf vooral lekker door tongen totdat jullie samen de perfecte technieken voor tongzoenen hebben gevonden!

Wil je verder lezen?

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Op het internet, wat inmiddels helemaal overladen is met porno, is het lastig om correcte …

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Een vrouw verwennen? Wat is de beste manier? Alles wat ervoor nodig is, is een …

error: Content is protected !!