Home Seks Hoe moet je neuken?
Hoe moet je neuken? - Seks&zo

Hoe moet je neuken?

We kennen allemaal het woordje ‘neuken’ en daarvoor hebben we in al die jaren namen voor bedacht die wat minder ‘hard’ klinken: Seksen, vrijen, geslachtsgemeenschap, naaien, bonken, wippen en van bil gaan. Het is allemaal goed, maar hoe werkt dat dan? Hoe moet je neuken?

In het dagelijks leven hebben we het er vaak over met vrienden, maar er is niet echt iemand die jou precies in details uitlegt hoe dat nou eigenlijk werkt, hoe je moet neuken. Ik ga het proberen zo goed mogelijk uit te leggen in dit artikel en ik zal vooral de eenvoudigere stappen uitleggen voor de beginners.

Hoe moet je neuken? – Het voorspel

Het voorspel is erg belangrijk als je voor het eerst met iemand naar bed gaat. Dat is niet alleen belangrijk voor de eerste keer, maar voor elke keer dat je seks hebt met iemand. Dit betekent dat je de tijd neemt met elkaar om van elkaar te genieten en elkaar te verwennen.

En dat brengt me meteen bij een allereerste advies: Het neuken op zich, dus de uiteindelijke penetratie, is erg prettig, maar moet niet een doel op zichzelf zijn. Met andere woorden: Lekker vrijen is veel meer dan neuken alleen!

De beste manier om hiermee te beginnen is om rustig te beginnen met zoenen en ondertussen elkaar te strelen. Het is erg belangrijk om elkaar op gemak te stellen als het beide jullie eerste keer is. De eerste keer is altijd erg spannend en door elkaar eerst te zoenen en elkaars lichaam te ontdekken haal je de nervositeit weg.

Langzaam vanuit het zoenen kan je verder gaan met elkaar uit te kleden en elkaars lichaam te verkennen met de handen. Als je daar een tijdje mee bezig bent kan je overgaan tot orale seks als dat prettig voor jullie beide voelt. Orale seks is elkaar bevredigen met de mond. De vrouw kan het mannelijke geslachtsdeel in de mond nemen en dat heet pijpen. De man kan het vrouwelijke geslachtsdeel likken en dat heet beffen.

Tijdens het oraal bevredigen moet de man onder andere aandacht besteden aan de clitoris, want daar zit het meeste genot van de vrouw. De clitoris kun je vinden aan de bovenzijde tussen de grote schaamlippen, op het punt waar de kleine schaamlippen bij elkaar komen. Het zichtbare deel ziet eruit als een klein roze bolletje. De clitoris kun je likken en zachtjes aan zuigen voor ultiem genot van de vrouw.

Tijdens het oraal bevredigen moet de vrouw aandacht besteden aan de eikel, want dat is het gevoeligste plekje van de penis. De eikel is het ronde uiteinde van de penis en dat is erg lekker voor de man om daar aan te zuigen. Niet iedereen is al toe aan orale seks, omdat veel mensen het erg intiem vinden om zo dicht bij met de mond bij iemands geslachtsdeel te zitten, maar het is wel iets wat erg goed kan helpen bij het voorspel om opgewonden te raken.

Hoe moet je neuken? – De penetratie

En dan? Het voorspel heeft de nodige lusten opgewekt en als het goed is voelen jullie je dan beide erg opgewonden en kunnen jullie niet van elkaar afblijven door het verlangen. Beide zijn jullie nu vreselijk geil!

Maar hoe zet je de volgende stap tot penetreren?

Het is belangrijk voor de vrouw dat haar vagina nat is, want anders kan het erg pijnlijk zijn om gepenetreerd te worden. Voor de man is het erg belangrijk dat de penis stijf is, anders kan hij de vrouw niet penetreren. Voor beginners is het belangrijk om te beginnen met vrij simpele standjes. De moeilijkere en spannendere standjes kunnen jullie later gebruiken als jullie meer van elkaar weten en willen experimenteren.

Hoe moet je neuken? – Seksstandjes

Voor beginners raad ik aan dat de vrouw op haar rug ligt met haar benen wat gespreid, zodat de man tussen haar benen kan liggen om haar te penetreren. Dit standje is perfect om naar elkaar te kijken, zodat je ook aan kunt voelen of zij het wel lekker vindt. De vaginale opening zit vlakbij de anus en daar wordt de penis in gestoken. Het is raadzaam om in het begin zachtjes en een beetje te penetreren, zodat zij daar gewend aan kan raken en het lekker begint te vinden. Te ruige stoten kan erg pijnlijk zijn voor de vrouw en zelfs kleine bloedingen opleveren.

Sommige vrouwen vinden het in het begin minder pijnlijk om zelf bovenop te zitten tijdens de seks, dus dat de man op de rug ligt en de vrouw bovenop de penis gaat zitten en rustig op en neer beweegt. De vrouw of de man kan ook erg makkelijk aan de clitoris zitten met dit standje, zodat zij extra gestimuleerd kan worden.

Er is nog een standje die niet erg moeilijk is als je al een keer seks hebt gehad, maar nog niet gevorderd bent. Dat standje heeft de naam doggy style. De vrouw gaat op haar knieën zitten op het bed, met haar benen wijd en haar rug hol. De man gaat achter haar staan en penetreert haar van achter in de vagina.

Veel mensen denken dat doggy style door de meeste mensen anaal wordt gedaan, maar dat is niet helemaal waar. De doggy style kan heel goed vaginaal. Het kan wel anaal gedaan worden, maar dan moet je wat meer gevorderd zijn in de seks voordat je dat meestal uit gaat proberen. Ik vind dit een erg goed standje als je al een paar keer seks hebt gehad met iemand. Het is een erg simpel standje waar je niet lenig voor hoeft te zijn of speciale handelingen voor moet verrichten, maar het brengt wel ultiem genot, omdat de penis dieper in de vagina kan stoten. Hierbij zijn ook de handen vrij van de man en kan hij zo haar clitoris stimuleren.

Hoe moet je neuken? – Ervaring opdoen

Al met al is seks een uitgebreid onderwerp en kan je veel experimenteren met verschillende standjes, speeltjes, fantasieën en meer van dat soort dingen. Er zijn altijd wel nieuwe dingen die je uit kan proberen met je partner en zo kunt ontdekken wat jullie fijn vinden om te doen tijdens de seks.

Gewoon lekker veel doen, ontdekken, proberen, communiceren, en leren van elkaar. Dat is het beste wat je kunt doen om te leren hoe je moet neuken.

Laatste advies…

Ik wil vooral iedereen meegeven dat als je partner een bepaalde fantasie heeft of een wens dat je die niet moet uitvoeren als jij daar niet voor openstaat. Soms heb je andere wensen dan je partner en dat snapt je partner ook wel. Je moet nooit iets doen waar jij niet achter staat of iets tegen je zin, want dan genieten jullie er beiden niet van en dat zal dan te merken zijn.

Willen jullie het rustig aan doen? Begin dan bijvoorbeeld met elkaar lekker te strelen en te pijpen, of te vingeren.

Wil je verder lezen?

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Hoe moet je jezelf vingeren? Dé ultieme handleiding!

Op het internet, wat inmiddels helemaal overladen is met porno, is het lastig om correcte …

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Hoe moet je een vrouw verwennen? 7 geile tips!

Een vrouw verwennen? Wat is de beste manier? Alles wat ervoor nodig is, is een …

error: Content is protected !!