Home Seks tips Heb jij een geile fantasie tijdens het masturberen?
Heb jij een supergeile fantasie tijdens het masturberen?

Heb jij een geile fantasie tijdens het masturberen?

Naar aanleiding van een eerder gepubliceerd artikel over masturberen, kregen we vorige week een mailtje van een lezer, met een interessant verhaal:

“… Ik heb een geweldige manier gevonden om de masturbatie ervaring te intensiveren: lees erotische verhalen. Ik merk dat ik ze nog leuker vind dan het bekijken van foto’s. Als ik niet het soort erotische verhalen vind dat ik wil, verzin ik ze gewoon zelf. Ik doe mijn broek uit, ga op mijn bed liggen en schrijf mijn verhalen op in een notitieboekje. Ik maak ze meestal niet af omdat ik me laat meeslepen in de fantasieën en uiteindelijk masturbeer. Maar het afronden van een verhaal is niet zo belangrijk. Het plaatst jezelf in de geilste geestestoestand die je maar kunt bereiken en het verbetert de ervaring.

Veel jongens doen gewoon een ‘ruk en trek’ en dan is het al na een paar minuten voorbij. Maar masturberen is ook MENTAAL. Wanneer ik een goede 20 minuten heb besteed aan het mentaal opbouwen van de fantasie, heb ik de beste (en meest harde) ejaculaties ooit. Het is een klus en de meeste mannen willen misschien hun tijd niet hierin investeren – maar het is het echt meer dan de moeite waard. Probeer het eens!…”

Deze lezer heeft helemaal gelijk: masturberen is grotendeels mentaal. Misschien heb ik er nooit aan gedacht om dit te bespreken omdat het het zo voor de hand ligt; ik bedoel, ik ben verhalen aan het schrijven en platen aan het tekenen en maak mijn eigen fantasieën. Maar veel van de brieven die we krijgen zijn van jongens en mannen die klagen dat hun orgasmes zwak zijn of dat hun masturbatiesessies niet interessant, opwindend of bevredigend zijn.

Mentaal masturberen = Geil fantaseren

Er wordt weleens gezegd dat je grootste en belangrijkste seksuele orgaan eigenlijk je hersenen zijn. Wat betekent dat? Nou ja, het betekent dat je, terwijl je geslachtsdelen stimuleert om seksueel genot te krijgen, ze eigenlijk maar een klein onderdeel van het ingewikkelde systeem zijn dat je toestaat om het plezier te voelen, het op te bouwen en het te laten eindigen met een goed orgasme.

Masturberen is zoiets als het nemen van de lift, waarbij je penis (of clitoris) de knop lijkt te zijn, die ervoor zorgt dat de lift omhoog gaat. Als je op de begane grond van een groot gebouw staat en iemand je gewoon een knop van een lift gaf, zou dat dan voldoende zijn? Natuurlijk niet! Je hebt ook de liftschacht, de kabels en de motor nodig om je naar boven te kunnen brengen. Met masturberen werkt het net zo. Als je alleen een penis had, zou je een heel zielige masturbator zijn; je hebt ook je brein nodig om je echt tot een hoogtepunt te brengen.

Maar hoe kun je je brein dan gebruiken bij het masturberen?

Drie eenvoudige woorden: Ga er voor. Leef je in. Laat je fantasie de vrije loop.

Erotische verhalen of foto’s kunnen geweldig zijn, maar soms kan fantasie nog beter werken. En ik heb het dan niet alleen over jezelf bovenop een naakt meisje, waarvan je denkt dat ze geil is, voorstellen. Nee, ik bedoel echt creatief gebruik maken van je verbeelding tot het punt dat het bijna lijkt alsof het echt gebeurt. Sluit je ogen en visualiseer van het begin tot aan het eind. En onthoud dit: hoe gedetailleerder je fantasie, hoe reëler het lijkt en hoe erotischer je sessie zal zijn, en hoe explosiever je klaar zult komen!

Laten we bijvoorbeeld aannemen dat je een man bent, die fantaseert over in bed liggen met een meisje (zeker een fantasie die je al wat vaker hebt gehad). Hier zijn enkele mogelijke dingen waar je ook aan zou kunnen denken terwijl je je fantasie opbouwt:

  • Wat zeggen jullie voor, tijdens en na de gebeurtenis tegen elkaar?
  • Hoe ziet ze eruit? Wat zouden jullie allebei dragen en zou je je kleren uittrekken terwijl de intimiteit vordert? Probeer de meest levendige gedachte te maken die je maar kunt; laat geen details buiten beeld.
  • Hoe voelt haar huid aan? Als ze sexy kleding draagt, hoe voelt dit dan?
  • Welke geluiden zou ze maken? Welke geluiden zou jij maken? Wat zou ze je vragen om te doen en hoe zou ze dat vragen? Wat zou je haar vragen om te doen? Nogmaals, je wilt dat dit zo levendig mogelijk is dus probeer om praktisch haar stem te horen.
  • Plaag jezelf! Probeer, zo vaak als je wilt, je fantasie niet te snel te laten vorderen. In dit voorbeeld kun je bijvoorbeeld doen alsof je niet meteen met je denkbeeldige minnaar wilt vrijen maar in plaats daarvan eerst een tijdje plezier maakt. Hoe zou dat kunnen gaan?
  • Breng het naar een hoger niveau. Als je heel opgewonden bent breng je fantasie dan naar een volgend niveau Misschien begin je wel met geslachtsgemeenschap. Wat zou dan precies met haar doen?Hoe zou het gaan? Welk standje? Nogmaals wat voor geluiden en dingen om je heen zou je ervaren?

Je kunt ook een paar fysieke dingen in je sessie betrekken. Als je voldoende privacy hebt, schaam je dan niet om hardop te spreken, want dit helpt om de stemming te verbeteren. Een beetje parfum kan erotisch zijn of zelfs bepaalde smaken. Betrek al je zintuigen tijdens het masturberen! Als je je verbeeldt dat ze tijdens de geslachtsgemeenschap bovenop zit, duw dan je heupen omhoog terwijl je masturbeert. Span je buik aan, houd je hand stil en steek je penis er in en uit.

Vergeet niet dat hoe meer je jezelf fysiek kunt stimuleren, wat je eigenlijk leuk vindt om te doen, hoe meer het op de realiteit zal lijken.

Nog één ding over masturberen

Doe het rustig aan! Het opbouwen van een fantasie kost tijd. Als je snel wilt ejaculeren, is dat één ding – maar als je voor de best mogelijke ervaring met een van die moordende, explosieve orgasmen wilt gaan, neem dan genoeg tijd. Een sessie als deze kan gemakkelijk van een half uur tot een uur of zelfs langer duren. Als je dat ‘opgewonden’ gevoel daar beneden begint te krijgen en je wilt dat de ervaring lang duurt – om nog maar te zwijgen van het uiteindelijke orgasme dat veel beter wordt – doe het dan echt rustig aan.

Heb jij wat ideetjes nodig voor een supergeile fantasie? Hier vind je hele erotische verhalen. Gewoon eens lekker proberen!

error: Content is protected !!