Home Voor jou getest Review seksspeeltjes: De We-Vibe Sync
Review seksspeeltjes: De We-Vibe Sync

Review seksspeeltjes: De We-Vibe Sync

Het is ontzettend spannend, want voor het eerst ga ik, samen met Sebastiaan, een partner vibrator uitproberen: De We-Vibe Sync. In deze blog lees je alle informatie over de We-Vibe Sync, samen met onze persoonlijke praktijkervaringen bij verschillende seksstandjes én (verrassing!) bij het masturberen.

Maar laten we even bij het begin beginnen:

De We-Vibe producten behoren al sinds jaren tot de top van luxe vibrators voor stelletjes. En juist door dit succes worden er steeds weer nieuwe modellen uitgebracht, inclusief verbeteringen en extra functionaliteiten. Hoewel eerdere modellen al in mijn nachtkastje liggen, en ook regelmatig gebruikt worden, had ik toch steeds wat twijfels. Er was gewoon nog heel veel te verbeteren aan die oudere modellen.

Op het moment dat ik zag dat de nieuwe We-Vibe Sync op de markt kwam, was ik erg benieuwd naar de ervaringen hiermee, en of We-Vibe geluisterd heeft naar alle wensen van regelmatige gebruikers.

Persoonlijk was mijn grootste probleem het materiaal waar het van was gemaakt: Het gewoon niet prettig en niet zaht genoeg. Ook vond ik het vervelend, en met mij heel veel anderen, dat de vorm niet aangepast kon worden aan het lichaam. We zijn allemaal anders, nietwaar? Dus één apparaat wat bij iedereen zou moeten passen is in mijn optiek niet mogelijk.

Heeft het bedrijf We-Vibe geluisterd naar al deze wensen?

Mijn eerste indruk is dat er inderdaad goed geluisterd is. De vorm van de vibrator is enigszins aangepast waardoor deze beter blijft zitten en gemakkelijk ingebracht kan worden. En mijn grootste wens is ook uitgekomen: De We-Vibe Sync is buigbaar, waardoor ik het perfect aan kan passen aan mijn lichaamsvormen. Daarnaast zijn de vibraties krachtiger geworden en kan het apparaat bestuurd worden met een speciale app. Hiermee kun je de We-Vibe laten reageren op de gespeelde muziek (Stel je eens voor: snoeiharde rock? Lovesongs?) of kan de We-Vibe van afstand gecontroleerd worden. Een leuke optie als je partner ver weg is.

Hoe gebruik je de We-Vibe Sync?

De We-Vibe Sync bestaat uit twee armen die gebogen zijn in een U-vorm. De slanke, korte arm glijdt in de vagina voor het stimuleren van de G-Spot, en de grote arm rust op je clitoris. Beide armen kunnen vibreren, en zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen met een afstandsbediening of met de speciale app.

De We-Vibe Sync kun je gebruiken bij het masturberen, maar hij is eigenlijk gemaakt om plezier te brengen voor zowel jij als voor je partner. Voor de vrouw wordt de clitoris en G-spot door de trillingen gestimuleerd. Tijdens het gebruik van de We-Vibe Sync kan de man de vagina penetreren met zijn penis, waardoor ook hij extra wordt gestimuleerd door de sterke trillingen. Voor beide een heel intens en intiem gevoel!

Review seksspeeltjes: Het gebruik van de We-Vibe Sync

Is de We-Vibe Sync geschikt voor jou?

Niemand is hetzelfde gebouwd. Als je partner een dikke penis heeft, of als je daar beneden heel strak bent, kan dit seksspeeltje (of een soortgelijk seksspeeltje) minder comfortabel aanvoelen. Om dit te testen, adviseer ik je om je vingers in je vagina te steken aan de kant van je G-spot, terwijl je partner zijn penis ook naar binnen brengt: als dit comfortabel aanvoelt zul je waarschijnlijk geen problemen met het gebruik van de We-Vibe Sync ondervinden.

De We-Vibe Sync in de praktijk

Ik heb de We-Vibe getest. Nee, niet alleen, maar samen met Sebastiaan. Sebastiaan is ook lid van het team van Seks&zo. Wij zijn geen vaste partners, maar meer ‘friends with benefits’.

Wij hebben verschillende seksstandjes uitgeprobeerd met de We-Vibe, met verschillende ervaringen en sensaties voor zowel voor Sebastiaan als voor mezelf. De één was gewoon prettiger dan de andere positie. Sommige standjes waren heerlijk met de We-Vibe, andere seksstandjes weer wat minder.

Dit zijn onze ervaringen bij de meest populaire seksstandjes:

Seksstandje ‘Missionaris’ en de We-Vibe Sync

Sebastiaan: In het begin was het even vreemd, en had moeite om te penetreren. Pas toen Lisa haar benen helemaal in de lucht gooide, kon ik gemakkelijk penetreren. Het was het eerste seksstandje dat we probeerden, en in het begin was het een beetje ongemakkelijk voor ons beide. We deden een beetje lacherig, maar al snel begon ik de vibraties te voelen. Ik moet eerlijk bekennen dat missionaris normaal gesproken niet mijn favoriete seksstandje is, maar met de We-Vibe Sync als aanvulling was het een complete nieuwe sensatie voor mij.

Lisa: Terwijl ik op mijn rug lag, kon ik de We-Vibe gemakkelijk inbrengen. Na wat heen en weer buigen vond ik al snel de juiste vorm om zowel mijn G-spot als mijn clitoris te bedekken zonder dat ik er last van had. De trillingen waren zeer aangenaam, maar dat stopte toen Sebastiaan zijn penis inbracht. Het deel op mijn Clitoris bleef heel lekker: De trillingen kon ik duidelijk voelen, en dat wond mij heel erg op. Maar aan de binnenzijde voelde ik vrij weinig. De penis van Sebastiaan drukte tegen de We-Vibe aan, waardoor het contact tussen de We-Vibe en de G-spot té ‘close’ was. Het was niet onaangenaam, maar om te zeggen dat dit aan mijn verwachtingen voldeed: Niet echt.

Persoonlijk heb ik echt een gerichte stimulatie van mijn clitoris nodig om tot een orgasme te komen. De We-Vibe biedt dit niet. Het contact is ook met het omliggende gebied, wat voor mij niet geconcentreerd genoeg was.

Ik weet dat er veel vrouwen zijn die dit wél heerlijk vinden, maar voor mij werkte de We-Vibe in Missionaris positie niet zoals ik graag zou willen.

Seksstandje ‘Doggy-style’ en de We-Vibe Sync

Sebastiaan: Bij het proberen in Doggy-style, op z’n hondjes, had ik moeite om te penetreren en om mijn penis in de vagina te houden. Diep stoten is er niet bij, want mijn ballen zaten een beetje in de weg. Of eigenlijk zat de We-Vibe een beetje in de weg. Hoe dan ook, weinig plaats voor veel volume. Maar met voorzichtig stoten kon ik de vibraties goed voelen. Maar uiteindelijk is dit niet de meest comfortabele positie om de We-Vibe te gebruiken. Tenminste niet voor mij.

Lisa: Voor mij was Doggy-style perfect voor het gebruik van de We-Vibe. Het apparaatje bleef perfect zitten. Maar dat was beslist niet alles. Tot mijn verbazing voelde ik heel intensieve trillingen op mijn G-spot.

Normaal gesproken kan mijn G-spot in Doggy-style alléén gestimuleerd worden als de man heel hard en snel neukt. Maar dat heeft weer als nadeel dat dit pijn kan doen. Maar Sebastiaan neukte heel langzaam en gecontroleerd om er voor te zorgen dat zijn penis er niet uitgleed, wat voor mij de perfecte stimulatie bood.

De combinatie van dit seksstandje met de trillingen op zowel mijn G-spot als op mijn Clitoris zorgden bij mij voor een heerlijk orgasme zoals ik zelden heb gehad. Voor mij was dit top!

Seksstandje ‘Girl on top’ en de We-Vibe Sync

Sebastiaan: De combinatie tussen de, inmiddels, glibberige We-Vibe, de gespreide benen van Lisa, en de zwaartekracht zorgden er voor dat de We-Vibe regelmatig uit de vagina gleed. Op zich niet erg, maar wél als je bijna klaar gaat komen. Maar ondanks dat, voelde ik heel goed de trillingen wat mij vreselijk opwond!

Lisa: De We-Vibe gleed er regelmatig uit, wat bij mij voor frustratie zorgde. Maar ondanks dat bood de We-Vibe toch een heerlijke sensatie tijdens dit seksstandje.

De We-Vibe Sync bij het masturberen

Wij vinden het heerlijk om te experimenteren. Niet alleen met onszelf, maar ook met seksspeeltjes.

Lisa: De We-Vibe bleek een hele goede stimulator te zijn van mijn Clitoris. Met de afstandsbediening kon ik het externe deel uitschakelen, en deze gebruiken als een soort handvat. Met het interne deel, wat normaal gesproken de G-spot stimuleert, kon ik mijn clitoris heel precies aanraken. Dit bracht mij tot een heerlijk, ongekend, hoogtepunt.

En voor nog meer plezier kun je de We-Vibe helemaal tegen elkaar aan buigen, waardoor je nog krachtiger trillingen krijgt door beide delen op maximaal te zetten.

Sebastiaan: Ik heb ontdekt dat ik de We-Vibe helemaal rond mijn penis kan buigen. Dit geeft een heerlijk gevoel tijdens het aftrekken. Nog lekkerder was de combinatie met de handen van Lisa. Lisa kon heel precies de juiste druk controleren, wat weer een extra plus was.

Overigens wel belangrijk om glijmiddel te gebruiken, want al dat droog trekken en wrijven kan pijn gaan doen.

Mijn conclusie

Al met al ben ik erg tevreden over de verbeteringen die We-Vibe toegepast heeft in de We-Vibe Sync. Het materiaal waar dit seksspeeltje van gemaakt is voelt veel beter dan de eerdere versies. Voor mij was de grote plus dat de We-Vibe flexibel is, meer dan de voorgangers. Hierdoor kan het aangepast worden aan iedere vrouw, ongeacht waar je hem voor gebruikt.

Maar het allerbelangrijkste was voor mij dat ik met behulp van de We-Vibe Sync een heel intens G-spot orgasme kan krijgen, zonder dat mijn partner heel hard en snel moet stoten.

Ook de mogelijkheden voor het gebruik bij masturbatie spraken me erg aan.

Review seksspeeltjes: We-Vibe Sync

Materiaal
Kracht
Geluid
Comfort

Eindscore

Voor mij was de grote plus dat de We-Vibe flexibel is, meer dan de voorgangers. Hierdoor kan het aangepast worden aan iedere vrouw, ongeacht waar je hem voor gebruikt. Maar het allerbelangrijkste was voor mij dat ik met behulp van de We-Vibe Sync een heel intens G-spot orgasme kan krijgen, zonder dat mijn partner heel hard en snel moet stoten.

Zin in de We-Vibe Sync? Klik hier!
error: Content is protected !!