Home Relatie Hoe verwen ik mijn vriendin, emotioneel en seksueel?
Hoe verwen ik mijn vriendin emotioneel en seksueel?

Hoe verwen ik mijn vriendin, emotioneel en seksueel?

Wij krijgen regelmatig mails van lezers, en regelmatig komt de vraag voorbij: “Hoe verwen ik mijn vriendin?”

Het is misschien lastig soms om te weten wat je vriendin lekker en leuk vindt en hoe je haar verwend. Natuurlijk wil je haar verwennen, maar als man is het soms lastig om de emotionele kant van een vrouw te doorgronden. Daarmee heb ik het niet over het geven van een nieuwe handtas of mooie sieraden, maar over hoe je haar emotioneel kunt verwennen, en natuurlijk heerlijk kan verwennen onder de lakens. Bij veel vrouwen is dat anders, maar ik hoop dat ik je met een paar basistips kan leren over wat een vrouw heerlijk vindt, wat een vrouw écht opwindt, zodat jij haar kan verwennen.

Hoe verwen ik mijn vriendin: Praat met elkaar

Het is een beetje cliché om altijd vertellen dat je met elkaar moet praten, maar het is toch essentieel om met elkaar te praten, zodat je weet van elkaar wat je wel en niet lekker vindt. Het is een feit dat veel stelletjes niet van elkaar weten wat ze lekker vinden, omdat ze zich schamen om erover te praten. Het is helemaal niet gênant om je partner te vertellen wat je wel en niet lekker vindt, want het is een menselijk iets.

Het is nogal moeilijk voor je partner om uit te vogelen wat je lekker vindt als je dat nooit bespreekbaar maakt. Het kan echt een eye-opener zijn om met elkaar over seks te praten, want er kunnen nog wel eens hele leuke dingen aan het licht komen. Soms moet je elkaar ook vertellen dat je bepaalde dingen liever niet hebt en dat is erg belangrijk om elkaar te vertellen. Over dit soort dingen hoef je het niet elke dag te hebben, maar het is raadzaam om soms even een rustig romantisch momentje in te plannen om het even over jullie seksleven te hebben.

Probeer serieus naar haar te luisteren, want soms kan het moeilijk voor haar zijn om het over haar verlangens te hebben of over bepaalde handelingen die zij het liever niet heeft. Als je niet goed naar haar luistert kan zij schaamte ontwikkelen en wordt het steeds moeilijker om hier met elkaar over te hebben. Vraag haar om feedback tijdens dit gesprek, zodat je eventueel nog iets kan verbeteren.

Hoe verwen ik mijn vriendin: Niet alléén seks

Vrouwen willen ook graag verwend worden zonder dat daar altijd seks bij komt kijken. Het wordt door je vriendin erg gewaardeerd om af en toe voor haar te koken of romantische avondjes voor jullie tweeën te plannen. Elke vrouw waardeert het dat er moeite voor haar gedaan wordt om het haar naar de zin te maken. Dit hoeven beslist géén dure cadeaus of uitjes te zijn, maar zelfs de kleine dingen kunnen wij vrouwen waarderen van een man. Wij voelen ons dan erg gewaardeerd door de man en krijgen hierdoor ook vaker zin in seks, omdat dit ons stiekem ook wel opwindt dat er moeite voor ons gedaan wordt.

Tip: een kamer vol met rozenblaadjes en kaarsjes vindt jij misschien cliché (en dat is het eigenlijk ook), maar toch vinden vrouwen dat geweldig! Gegarandeerd wordt dat een hele leuke vrijpartij als je dit kleine, maar leuke en spontane gebaar maakt!

Hoe verwen ik mijn vriendin: Veel voorspel

Het verwennen van je vriendin is niet alleen de beest uithangen in bed, maar ook lekker tijd voor elkaar te maken. Het voorspel is voor de vrouw echt heel belangrijk. Dat je de tijd neemt om haar eens even lekker te verwennen. Het is belangrijk dat je, voor de seks, de tijd neemt om haar minimaal 20 minuten lekker aanraakt op gevoelige plekjes, zodat je haar helemaal opgewonden kunt maken, voordat je aan de échte seks begint.

Dit kan je op verschillende manieren doen en het is vooral belangrijk dat je weet wat ze lekker vindt. Begin met een van massage over haar lichaam en ga langs alle erogene zones met je handen of tong, zodat zij zich lekker kan ontspannen en optimaal opgewonden raakt. Probeer alle handelingen uit te voeren die zij erg lekker vindt. Het is een beetje experimenteren tijdens het voorspel wat zij lekker vindt, maar na een tijdje heb je dat wel onder de knie. Vanuit het voorspel kan je rustig overgaan tot seks.

Hoe verwen ik mijn vriendin: Seksstandjes

Tijdens de seks is het erg belangrijk dat er veel afwisseling zit tussen de seksstandjes en de technieken. Voor de vrouw kan het soms erg moeilijk zijn om klaar te komen, hoewel dit per vrouw verschillend is. Door verschillende standjes kan je een goed beeld krijgen over welke seksstandje haar het meest stimuleren. De meeste seksstandjes voor de vrouw zijn erg lekker waarbij zij erg comfortabel ligt en jij diep kan penetreren.

Veel mannen vergeten tijdens de seks dat de meeste vrouwen niet alléén kunnen klaarkomen door penetratie. Probeer tijdens de seks, als je een hand over hebt, haar tepels of haar clitoris te stimuleren, zodat je haar naar haar hoogtepunt kunt brengen.

Afwisseling van standjes is ook erg belangrijk, maar het is ook belangrijk om af en toe haar een adempauze te geven van de penetratie. Denk hierbij aan om haar rustig te beffen of haar rustig te vingeren, zodat het niet eentonig wordt. Zo bouw je de spanning op bij een vrouw en zal ze je steeds meer gaan waarderen door de moeite die je voor haar doet.

Wil je verder lezen?

Vreemdgaan van je partner: Hoe ga je daarmee om?

Vreemdgaan van je partner. Hoe ga je daarmee om?

Als je ooit te maken hebt gehad met seksuele ontrouw van je echtgenoot of je …

Je relatie redden? 21 relatie tips!

Je relatie redden? 21 belangrijke relatie tips

Jullie hebben relatieproblemen? Je wilt je relatie redden? Alle relaties gaan door bepaalde fasen en …

error: Content is protected !!